Líčenie ku zeleným očiam

Profilova fotka
Ahojte, neviete mi poradiť nejaku inšpiráciu na líčenie zelených očí? Každá vizážistka by mi najradšej dala hnedú( vraj nevesta by mala byt prirodzená a jemna), ale mne sa to nepáči- som zvyknutá skôr na výraznejšie a farebnejšie líčenie očí- ako zelená, modrá, strieborná, ... . Tak by som sa a zaroven aj ju chcela niecim inspirovat. Velmi pekne dakujem!
Odpovedať
@veterinarka k zelenym ociam vyborne ide fialkova, bledunko ruzova.. Co uplne rozziari je ak das na nalicene riasy- na spicky- este fialkovu spiralu;)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima a nemas k tomu nejaký obrázok? dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@veterinarka @timima nevesta by mala byt hlavne taka, ako sa ona v dany den chce citit ;) jedna chce tmave dymove licenie, druha nahe,.... ty si ta, ktora sa rozhoduje, aka chces byt a na vizazistke je, aby to zhladnila... zalezi na odtieni zelenych oci, ale presne ako pisala @timima , fialova "vytiahne" a zvyrazni zelenu, taktiez mozes pouzit ruzovu, modru, zelenu...... no idealne je povedat vizazistke hned na zaciatku, ze chces licenie farebnejsie - ja osobne som u neviest tiez za menej farebne licenie, ale ONA je ta, ktora si hovori, aka chce vo svoj den D byt ;) urcite by som vo svadobny den nesla do farebnych maskar!!! to sa hodi mozno na party, alebo foto... aj to len max do 20 rokov veku ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@veterinarka Ahoj ja som našla niečo také ak by si chcela pridávam obrázky ;-)
Odpovedať
K zelenym ociam este zelene tiene uz sa mi zda privela, skor nieco dymovo strieborne, strieborno ruzova,strieborno fialova, strieborno zlata kombinacia..oci rozžiaria..:)
Odpovedať
@janaloksikova mala som na mysli luxusny baklazanovy odtien fialovej, nic kriklave. Nemyslim si ze je urcena iba do dvadsiatky, sama mam od tohto veku uz dost daleko a pocuvam iba komplimenty, ked ju mam na sebe;)
Odpovedať
Profilova fotka
@timima urcite som sa Vas tym nechcela dotknut a verim tomu, ze ak to viete vhodne pouzit a hodi sa to k Vasmu imidzu a vzhladu, moze to vyzerat dobre... nehovoriac o tom, ze ak sa v tom citite vy dobre, to je to najdolezitejsie ;) avsak vo vacsine pripadov plati to, ze farebne maskary su na bezne pouzitie skor nevhodne... a na svadbu uplne...
Odpovedať
https://www.facebook.com/makeuplesson... tu nájdeš veľmi veľa inšpirácii k zeleným očiam
Odpovedať
@janaloksikova v pohode, necitim sa dotknuta, iba hovorim z mojej skusenosti;) vazim si vase nazory, z ktorych som si tu uz parkrat vzala ponaucenie, predsa len, kto vie ten vie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala na svadbe prvé líčenie a na fotení druhé výraznejšie:)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby dakujem vám za foto, ale nemate nahodou este nieco- ja mam take fakt take divne zelene oci, ze mi tie ruzove, hnede a zlaté farby nepasuju. ĎAKUJEM!
Odpovedať
Profilova fotka
@veterinarka robia ti tzv "uplakane oci"?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veterinarka co tak medena v kombinacii s ciernou?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@veterinarka dufam, ze baby ti nieco dobre poradia, lebo ja mam presne ten isty problem, ze mam taky odtien zelenych oci, ze sa mi k nim fialova ani ruzova nehodia, moj pocit, ked som skusala tiene bol, ze najlepsie vyzerali moje oci so zelenym tienom (ci uz natural odtien - taka ta travova zelena, smaragdovy odtien alebo aj svetla zelena) alebo s TEAL farbou, v preklade tusim petrolejova, to je taka ta akoby tmava tyrkysova...tiez tomu nerozumiem, lebo vsade som citala, ze pre zelene oci je uplny top fialova, ale ja s nou vyzeram jednoducho cudne. Co sa este hodi je medena, pre mna na bezne nosenie absolutne najoblubenejsia, ale ta asi nezodpoveda tvojej predstave farebneho licenia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 100x suhlasim, co sa tyka tych odtienov farieb, tiez mam pocit, ze mi najviac pristanu take zeleno- modre, ale vraj sa to ku neveste nehodi!!! Zosaliem z toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@janaloksikova ani nie uplakane oci, ale ja posobim takym tmavsim dojmom - kedze mam prirodzene takmer cierne vlasy a obocie (pricom vobec nie som sneda, ba naopak mam dost svetlu pokozku) takze take daco ako snehulienka :) no a do toho vyrazne zelene velke oci. Ked mi ich nalicia do hneda,svetla alebo ruzova, uplne mi akoby zanikli, iba mi svietia zrenice (ako hadovi)- neviem, ci som to dobre opisala, ale su proste divne!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@veterinarka :)))) skvely popis... a ako "snehulienka" - co tak ist radsej do vyraznych pier a ocka len jemne zvyraznit? :) nieco taketo, prip vyrazna ruzova verzia?
Odpovedať
Profilova fotka
@veterinarka aaale na to sa vybodni, k neveste sa hodi to, co jej pristane...akekolvek farby mozu byt pouzite vkusne aj kolotocarsky, takze ak mas dobru vizazistku alebo sikovnu ruku, tak chod do toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janaloksikova no či až tak, to zrovna neviem :D
Odpovedať
Profilova fotka
@veterinarka to je foto ;) takze prehnane, nasvietene, atd... len tematicky som myslela ;) pridavam jednu z mojich foto, ako by to mohlo cca vyzerat :)
Odpovedať
@janaloksikova toto je slavnostne licenie? lebo mi to pride take "do prace" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka nie je to nevesta, ale myslim, ze druzicka, alebo na ples... uz si napamatam... no fotka dost farby pohlti a dost robi aj oblecenie - keby k tomu uz bolo doladene oblecenie, vyzera to zas inak ;) btw gratulujem, ak takto nalicenia chodite do prace ;))))))
Odpovedať
@janaloksikova nie je k comu :) bez makeupu vyzeram ako po chorobe, nemam stastie byt krasavica od vyspatia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Baby este raz velmi pekne dakujem :-) keby ste este ale mali nejaky napad,resp.foto je srdecne vitany, dakujeeem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@veterinarka No ale ozaj by bodlo, keby dakto daco poradil, lebo uz aj mna to caka 1.10. :-) Asi nakoniec z bezpecnostnych dovodov predsa len pojdem do tej svojej oblubenej medenej. Alebo si kupim giganticku paletu lacnych tienov z Ebay a budem skusat vsetky odtiene sveta :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?