Ktorý rúž, lesk použiť aby vydržali čo najdlhšie?

Baby, ktory lesk alebo ruz je najtrvacnejsi? Ktora znacka?
Odpovedať
Ja by som ti doporucila konturku na pery ale makku,vyfarbila tym cele pery a na to dala trosku lesku,ja mam velmi dobre skusenosti s konturkami na pery od chanell. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
daj si najprv make-up na pery, potom obkresli pery konturkou a aj cele vyfarbi, na to daj ruz lancome( najlepsie steteckom) , odtlac do servitka a znovu namaluj a potom pripadne trosku lesku a nema to sancu zmiznut :-)
Odpovedať
Lesk na pery loreal, v takej hranatej tube, vydržal celú svadbu, nemáš šancu ho ,,zlízať,, je fakt super :-D
Odpovedať
ano od Loreal 6hod, má to aj napisane na obale,fakt vydrzi 6hodin :)
Odpovedať
priklanam sa k loreal ku glam shine 6h...naozaj vydrzi. Mala som ho :) Mala som aj ruz , ale nepouzila som ho, lesk je lepsi.
Odpovedať
Profilova fotka
Fantstický je Lipfinity od Max Factor, nie tá fixka, ale balenie lesk+fixátor..neskutočné niečo..prežije jedlo, drinky, aquapark..stačí ráno naniesť farbu a cez deň len občas pretrieť tým fixátorom (je to ako balzam)..na nezaplatenie x-) http://www.fann.sk/krasa-a-styl/detai...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, chcela by som znovu otvoriť túto tému, keďže medzičasom pribudlo na trh viacero nových produktov.. Viete odporučiť konkrétny rúž na pery, ktorý fakt vydrží?
Odpovedať
Podľa mňa čo najmatnejší tým trvácnejší - no nie som odborník ale u mňa to funguje ... najlepšie ak sa použije mäkká ceruza na pery ... nie som zástanca lesku na pery ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
k tejto teme ma velmi nuti napisat... dajte si pozor na vysusovanie pier - radsej si ich viackrat za vecer domalujte, ako ich mat dopraskane a vysusene od "nezbozkavatelneho" ruzu. pretoze tie trvacne su zvacsa prave take, ktore vam urobia nechutnu "skrupinku" na perach. najistejsie je, ako tu uz bolo spomenute: fixacna ceruzka na pery (odporucam http://www.marykay.sk/sk-SK/Plet/Time... ), konturkou vykreslit cele pery a rozmazat dovnutra, na to dat ruz, obtlacit a dat znovu ruz alebo lesk... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?