Krém La Roche Posay HYDRAPHASE RICHE. Skúsenosti?

Profilova fotka
Máte niektorá nejaké skúsenosti s týmto krémom? odporúčate ho? =-) je dobrý/vhodný na zimu? ďakujem za všetky pripomienky ;-)
Odpovedať
ja som mala len hydraphase ocny a bola som velmi spokojna. kamoska ma aj pletovy krem od nich,ale nie hydraphase a tiez ok. myslim, ze tato znacka je v pohode. sice sa vravi, ze krem na zimu by nemal obsahovat vela vody,aby nezamrzal na tvari, ale to by muselo byt asi minus 10. ved skoc do lekarne, vypytaj si vzorku a skusis sama na sebe, ci ti sedi...la roche ma vzdy aj vzorky, vypytaj si hned dve to ti vyjde tak na tyzden
Odpovedať
inak, tam, kde sa predava znacka la roche, tak tie lekarnicky by mali prejst odbornym skolenim o vyrobkoch, tak by ti mohli poradit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
diky- uz som tak presne dnes urobila :-) mam dve vzorky a aj mi povedala, ze je dobry aj na zimu - len presne toho som sa obavala - ze velmi hydratacne na zimu.... :-N aj ja som pocula ze to nie je dobre...ale asi tento "riche" - je vyzivnejsi a asi teda vhodny na zimu...ved si odskusam tieto dve vzorky, budem si davat teraz len ten a pravdepodobne si ho kupim... ;-)
Odpovedať
Ahoj zalka,moja mamina ho pouziva,a je snim velmi spokojna,po dlhej dobe hladania-v lete mala len Hydrafase,a teraz ten riche,ktory neobsahuje tolko H2O,preto je vhodny na zimu,ked je chladno a mrzne. aspon tak nam vysvetlili v lekarni,my sme obehli 5.lekarni,odvsadial sme vypytali vzorky,tak to pouzivala viac ako tyzden,aby naozaj zistila ci jej vyhovuje. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem za radu, dufam, ze bude ozaj v pohode, aj ked bude mrznut :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?