Kozmetika Zoeva. Máte niekto skúsenosť?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky! Chcem sa vás opýtať, či máte nejaká skúsenosť s kozmetikou Zoeva. Nelíčila vás s ňou už kozmetička? Je to kvalitná kozmetika? Plánujem sa totiž líčiť sama a chcela by som si ju objednať z netu. Ďakujem za odpoveď!!! :)
Odpovedať
ahoj, mna licil vizazista uz viackrat a pouzival zoeva palety, krasne farby, vzdy vsak pouzival pod tiene aj podkladovu bazu. uz som si objednala paletu aj ja zo slovenskej zoevy a som nadsena, kedze ja som skor za naturalne licenie, mam paletu takych zemitych farieb, je skvela.
Odpovedať
Profilova fotka
@hadanka Jej! Ďakujem za odpoveď!!! Veľmi si ma potešila hadanka :) Ja si ju tiež takto plánujem objednať. A keď sa môžem opýtať, ktorú konkrétne máš paletu? Ja by som chcela tú rôznych farieb, v ktorej sú matné tiene. Je to kokrétne 96 eyshadow. A taktiež si plánujem objednať i ten podklad. Vydržalo ti to bez rozmazania úplne celú noc? Mne sa zvyknú tiene dosť rýchlo rozmazať. :( Ešte raz ďakujem! :)
Odpovedať
@katka_mis zoeva je urcite kvalitna... a prave pouzitim kvalitnej podkladovej bazy od tiene aj ostanu dlho krasne, bez zlievania... len zaklad je pred aplikaciou bazy oko odmastit a tak baza a tiene...
Odpovedať
Profilova fotka
@casy Ďakujem veľmi pekne za odpoveď! Teší ma pozitívna reakcia na túto značku. :) Potvrdzuje mi to, že si ju mám predsalen objednať.. :)
Odpovedať
@katka_mis tu myslim neprestrelis... :-)
Odpovedať
mne drzia, ale ja uz bez bazy ani na krok, paletu mam tuto http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/esho... , kedze mam radsej prirodzenejsie licenie, ale upravovana som bola s inymi paletami a tiez sa mi pacili.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám od nich paletu 88 ultra shimmer tienov, a jednoznačne perfektné :) kvalitné tiene, veeeľký výber, práškové-trblietavé, vydržia mi takmer celý deň aj bez podkladu, plus mám od nich štetec na nanášanie, a tiež výborný :) takže určite jednoznačne odporúčam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja sama pracujem s dekorativnou kozmetikou zoeva a mozem len odporucat ;-) . Aj dodanie je rychle a vsetko v najlepsom poriadku zabalene :)
Odpovedať
Ahoj nemá niekto z vás kontakt na Zoeva okrem emailu ak áno prosím napíšte Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte,pracujem ako vizazistka - sice nie velmi dlho ale mam znacky ako maxfactor,gosh aj zoeva,pretoze maju pekne odtiene,dobra cena a za dva dni doma,ja som spokojna :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, chcela by som sa opytat, ci sa da kupit kozmetika Zoeva v Bratislave...teda okrem objednavky na nete :) ci existuje niekde predajna s jej produktami :) dikyy
Odpovedať
Profilova fotka
v bratislave nie, ale v pezinku otvorili galeriu licenia http://www.facebook.com/media/set/?se...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?