Kozmetika Lancôme na svadbe. Vaše skúsenosti a názory

Ahojte všetky zdravo krásychtivé nevesty / manželky! chcem sa spytat na vas nazor, co sa tyka tekto znacky, pretoze - ako vsetky vieme - bohuzial nie je najlacnejsia, preto nechcem investovat zbytocne.... :-) použivate je, alebo použili ste ju niekedy?
Odpovedať
ja som mala make-up Lancome Color Ideal ---- bol perfektny, ale ako hovoris nie najlacnejsi, takze sa musim uskromnit s Lorealom a Bourjois. Inak sa mi velmi pacia lesky Juicy tubes, ale ta cena =-)
Odpovedať
A da sa ten make-up porovnat napr. s Vichy? alebo s Lorealom? je kvalitnejsi?
Odpovedať
No ja somo zrovna Vichy nepoužívala, tak ja Lankom nemozem porovnat s nim...
Odpovedať
- chcela som napisat Lancome... :-D (Lankom) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no nemam nejaku prilis bohatu skusenost ruz od Lancome som mala raz a bol super, az na to, ze v zhone na letisku som si nevybrala prave ten najnaj odtien pre mna :-N , ale inak bol fakt super. ocny krem od lancome som mala "High resolution yeux" a momentalne mam ocny kremik "Renergie yeux" ten sa mi vidi super, co sa tyka vone a textury a tak, fakt je velmi prijemny, taky luxux pocit, alebo ako to nazvat, ale ze by to robilo zaraky tak to nie. nespozorovala som veru ziadne zlepseni co sa tyka zjemnenia vrasok ]-( a to furt cumim a cumim :-( Co sa tyka make upov, tak to veru neviem, ale mala som mznost vyskusat Clinique a bol super. Robim si nan zalusk. Tak uz aby boli tie vianoce ;-) Dobra ved skus ist do nejakej parfumerky a vyskusat, prebadat teren ;-)
Odpovedať
ahojte, lancome je super to je pravda, ale zazraky sa nemozu cakat asi od ziadnych kremikov, to nieje plastika ;-) myslim, ze i loreal, biotherm, clinique, garnier,................ maju kvalitne zlozenie a pomozu, zalezi na kazdom ako hlboko si siahne do vrecka, vichy nemam rada pripada mi prilis "silny", tak "brutalny", mala som od neho normaderm a ten ma pekne vysusil a to som ho pouzivala kratko a mala som co robit aby som sa dala co najrychlejsie dokopy, teraz mam taky denny kremik od gosh-u a je skvely, aspon mne vyhovuje :-)
Odpovedať
ten Color Ideal je ale skor na krajsiu plet ---- velke krycie zazraky od neho necakaj a porovnanie z Vichy???? mala som dermablend, no bol to des ---- strasne susil a tie odtiene :-S :-S :-S + vhodny skor na vecer, ked nevidno, aku masku mas na sebe :-( ten Color ideal bol fajn, ale ako hovorim ---- pre peknu plet, ktorou sa ja teda chvalit nemozem ;-(
Odpovedať
Kocky, co sa tyka dekorativnej kozmetiky Lancome, mozem len odporucit. Ocne tiene vydrzia velmi dlho, zda sa mi ten prasok ovela jemnejsi ako u L`oreal ocnych tienov. Kvoli tomu sa da s nimi ovela lahsie aj tienovat. Make up, maju rozne druhy, aj velmi kryci, ak mate problematicku plet. Ruze a lesky su vyborne, odporucam hlavne dlhotrvajuci ruz, vobec pery nevysusuje a ma pekny lesk. Mascary sa mi zdaju dobre, ale porovnatelne s L`oreal. Nezijem na SR, ale tu ked si v parfumerii kupujete takuto drahsiu kozmetiku, kompletne vas nalicia, pokial sa vam nepacia ocne tiene na vas, skusa s vami vizazistka dalej, az kym nepridete k vysledku, ktory sa vam paci. Cize ak si nieco taketo idem kupovat, vacsinou tam stravim aj hodinu aj pol. Napisu vam tam aj taku `kartu`, kde mate uvedene ake ocne tiene, cislo, znacku atd. aby aj oni vedeli na buduce, ked si pridete nieco kupovat, aby bolo vsetko dopasovane. Dokonca vam popri liceni davaj aj dobre rady, ako na licenie, ako sa mate sama nalicit doma. A Lancome ma v tomto velmi prijemne prekvapil.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som veľmi spokojná s make-upom Teint idole ultra, taktiež má táto značka dobré krémy, rúže, maskary.
Odpovedať
koelkast ----- no tak take poradenstvo by sa mi teda zislo. Na SR to mozeme ocakavat mozno o 10 rokov najskor ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
blondiatko, to je skoda, pretoze ked nechas tolko penazi a sprepacim, taketo malovackove blbosti, tak by to uz malo byt kvalitne, vhodne pre typ pleti a farbene dopasovane k osobe tiez.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja pouzivam rasenku Lancome Hypnose, je vyborna. Rasy jsou krasne a hlavne vydrzi az do vecera. S Loreal jsem mela odpoledne uz trochu smouhy pod ocima. Make up jsem zkousela taky, ale nakonec mam Fluid foundation corrector od Avene pro citlivou plet. Ten je super, hlavne pro ty, co nemaji dokonalou plet :-) Cena je taky dobra. Vichy jsem pouzivala driv, i kremy, ale vyvinula se mi na ne alergie, Normaderm hrozne vysusuje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
s prepacenim! :-o veronika, hypnose je fakt dobra, akurat ja mam tiez cierne kruhy trosku po nej, ale je vyborne husta, ak chce niekto zhustenie mihalnic.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ja som velmi spokojna s leskami Juicy Tubes, ale aj ruzmi... konkretne s dlhotrvajucim ruzom s vodovym leskom... Su uzasne... Rada by som vyskusala aj makeup, ale stale neviem ktory... No ale ako sa poznam, asi aj tak nakoniec vzdy skoncim u MF Lasting Performance :-)
Odpovedať
Lancome je jednoznacne SUPER a aj ked je pravda, ze je v tej vyssej cenovej relacii, oplati sa kupit si cokolvek. Stoji to za to a plet sa Vam odvdaci. POuzivam vsetko od Juicy Tubes leskov na pery az po odlicovace.Doteraz som nic lepsie nemala. Rada: Niekedy sa da nakupit aj lacnejsie, ak clovek hlada na nete:)
Odpovedať
ja mam od lancome par veci, ale musim povedat ze mi podstatne viac vyhovuje znacka estee lauder, ich serum na plet idealist je skvele, zmensi pory a mam plet ako babatko. make up- no mozem prisahat na double wear zas od estee lauder, drzi ako sialeny a velmi dobre kryci a do tretice lesky od estee lauder -pure color crystal lip gloss su najlepsie ake som mala. ja napriklad osobne tolko ospevovany juicy tubes velmi nemusim, mam doma asi dva odtiene, ale su take lepkave, ze len trchu zafuka vietor a odlepujem vlasy z pier :-)
Odpovedať
Ahojte, chcem sa opytat, pouziva, alebo pouzivala niektora z Vas denny krem od Lancomu-Aqua fusion, mam teraz 15ml vzorku a neviem sa rozhodnut, hladala som nieco na eliminaciu porov a na T zonu, oil free ale kedze nemali k tomu vzorku, tak skusam zatial tento... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam od Lancome parfum Miracle - je neskutocny :-p x-) zatial najlepsi, aky som mala, vrelo odporucam ;-)
Odpovedať
Na eliminaciu porov urcite Clinique- Pore Minimizer, este lepsie je Estee Lauder-Idealist a najlepsie (ze vraj, xi aj najdrahsie) Helena Rubinstein - Pore Genius Treatment Aqua Fusion je super :) ale ak mas pory tak vyssie uvedene urcite skus!
Odpovedať
... parfemy maju perfektne, ja mam Hypnose a taktiez i shower gel i body lotion, krasne vonia.. nemas skusenost s nejakym dennym kremom?
Odpovedať
ja pouzivam Biodermu teraz so samoopalovacim ucinkom+Idealist-po nom mam plet ako babatko.
Odpovedať
Profilova fotka
ja na plet davam Garnier - maximalna spokojnost, konecne som nasla nieco, co ma nedrazdi... s kremami od Lancome nemam skusenost :-|
Odpovedať
Biodermu som este neskusala, mozno vyskusam... Ja som pocas puberty a ked som bola na SK mala nadhernu plet, ale uz som 3 roky v Irsku a odvtedy to zacalo, zacali sa mi vyhadzovat podkozne, ale iba na bokoch pri usiach kt. nejdu ani vytlacit... len nechat dozriet... Pouzivam kozmetiku AVÉNE s obsahom mineralnej vody(niekolkonasobne vyssi obsah mineralov ako Vichy), a vzdy po sprche si presprejujem tvar mineralnou vodou a nasledne osetrim, mam to vsetko od koznej, lenze zasoby zacinaju dochadzat a kedze tu v obchodoch sa to neda zohnat, hladam nieco nove, cely rad na osetrenie pleti... som myslela, ze prave Lancome moze byt ta spravna volba, lenze oni zrejme nie su moc zamerany na plet so sklonom s porom a tak ...
Odpovedať
Ale tak maju aj aj oni zamerany rad na problemovu a mastnu plet, ja by som najskor skusila aj lacnejsiu Biodermu+Idealist, alebo Clinique kompletny rad.
Odpovedať
Ano, maju rad i na mastnu plet, ja patrim do skupiny zmiesanej(celo mastnejsie, nos niekedy suchsi, niekedy mastnejsi, licka zdrave bez znamok komedonov)... ale v ich kolekcii na zmiesanu plet sa nenachadza nic s obsahom, co by posobilo napr. protizapalovo, ci antibakterialne, alebo na regulaciu kozneho mazu.. nieco co by malo komedolyticke vlastnosti... Taky co by mohol najviac pomoct je ten uz spominany Aqua Fusion, nie je na akne, ale obsahuje nejake stopy zincu, je oil free.. teraz ho skusam tak dam vediet asi tak za 2 tyzdne...
Odpovedať
Profilova fotka
..parfem Miracle-nic lepsie pre mna nikto nenamiesal :-D :-D
Odpovedať
ja neviem, to su naozaj len stopy zinku, ja by som skusila nieco ine hlavne ked mas problemy s podkoznymi vyrazkami. Ak uz od lancome tak skor Pure Focus. Porozmyslaj aj nad biodermou http://www.bioderma-cz.com/default.as... mozem ti garantovat, ze nevysusuje, kedze ju pouziva aj sestra. Zaklad je predovsetkym cistenie pleti-kvalitny hlbokovo cistiaci gel a exfoliacna voda na uzatvorenie porov+docistenie. Kremik uz je len bodka za tym vsetkym este by si mohla skusit aj clinique, maju 3 kroky (najma na cistenie-moze byt vsak trosku agresivnejsia - v porovnani s Biodermou)+vybrat dobry krem. Inak uz neviem co by som poradila, hadam najdes pre seba to najlepsie. Daj vediet potom :)
Odpovedať
Caute baby, poradte mi neaky make up uz som vyskusala skoro vsetko a nic mi nesedi. Skusala som od Lancom Teint idol a tiez color Ideal a oba mi boli malo krycie. Potom mi odporucili od Etsee Lauder Double wear ale ten mi spravil taku strasnu masku citila som sa dost neprijemne. Od Clinique som neskusala este nic. Myslite ze to stoji za to? Ktory typ mam odskusat? Mam suchsiu a zmiesanu plet takze tie rozne zmatnujuce make upy my vobec nevyhovuju. Som uz z toho dost zufala lebo chcem investovat naozaj do kvalitneho make upu a nedari sa mi vybrat. Prosim o radu. Dakujem.
Odpovedať
Skus Clinique Superbalanced, Givenchy - Subli Mine + Mat Mate, Helena Rubinstein- Spectacular+Color Clone (najlepsie recenzovany a najdrahsie), YSL-Mat Purete-v lete bude mozno dobry. Este som si spomenula na Artdeco-Rich, Vichy-Normateint a Mannhatan - Mat Make up vsetko dost krycie. V parfumerkach sa uz priprav a vezmi si malinku nadobku-y, lebo vzorky maju malokedy, tak nech ti odleju. V lekarni by to nemal byt problem.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?