Kozmeticka v Ziline

Ahojte, poznate niekoho, kto lici za prijatelnejsiu sumu? Moze byt kludne aj kozmeticka na materskej, ja za nou v ramci ZA pridem :) nepotrebujem ziadnu extra vizaz, budeme mat len obrad a obed :) pripadne, keby ste mi napisali, kolko ste platili za licenie v Ziline.dakujem za kazdu odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, @lius ceny sa v ZA pohybujú od 15 eur do 65 eur , záleží akú kvalitnú prácu chceš . V ZA mám dve šikovné vizážistky, ktoré robia aj vlasy a za denný make-up , ktorý by Ti stačil kedže chceš len niečo na obrad a obed by vyšla vizáž na 30 eur záleží presne od predstavy make-upu. Ak by si mala záujem možem Ti na mail alebo do správy poslať ich portfolio. :)
Odpovedať
ano, dakujem, poprosim na mail
Odpovedať
Môžeš prosím ta aj mne poslat do správy? Ďakujem
Odpovedať
Mna licila aj cesala Nicki Brilliant (najdes ju tu medzi Profesionalmi). S jej pracou som bola velmi spokojna. Pochadza z MT, ale cestuje za klientkami aj po Slovensku.
Odpovedať
@pribehsvadby mozes aj mne napisat mail jej kontakt. Budem potrbovat na April 2018
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
mna licila pani Zuzana Synakova, salon Lente ma za energetickym ucilistom a berie 25 €, ja som bola velmi spokojna a v den svadby pride za tebou az domov.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu o profesionálny make-up a účes ma môžete kontaktovať do IP. Moje práce si môžete pozrieť na webstránke alebo na Facebooku. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?