Kedy je najlepší čas na svadobný make-up?

Dobrý večer, aký termín je najlepší vo svadobný deň? :) o 9? 10? :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
no to je ťažko povedať keď nevieme ako bude prebiehať tvoj svadobný deň. aspoň čo všetko chcete pred obradom stihnúť, či sa chcete pred ním fotiť alebo nie, o koľkej je obrad, kedy príde kaderníčka a tak :)
Odpovedať
ako pisala mina22 , zalezi od tvojho harmonogramu dna, ja napriklad budem mat kozmeticku o 12tej (malovanie bude trvat cca hodinu to sa spytaj u kozmeticky ako casovo jej to zaberie), predtym budem mat kadernicku... v svadobny den sa nefotime ani nebudeme mat odobierku a obrad mame o 15:30 takze po kozmeticke budem mat este cca 2,5 hodiny na obliekanie prepravu co mi pride sice dost ale keby sa nieco nahodou poposuvalo alebo natiahlo tak mam aspon rezervu :)
Odpovedať
Profilova fotka
treba si tam nechať nejakú časovú rezervu ako hovorila miss_tins keby sa ti niečo poposúvalo ale záleží od toho čo všetko chceš pred obradom absolvovať a o koľkej máte obrad :)
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s babami, musíš napísať aj nejaké konkrétnejšie informácie aby sme ti vedeli pomôcť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dida712 o kolkej zacina obrad? A idete sa aj fotit pred obradom, ci to nechavate az na druhy den? Ked napises tieto informacie, tak ti budeme vediet povedat, ci make up dat na 9tu hodinu alebo na 10tu
Odpovedať
Profilova fotka
podla obradu. rozhodne by som si nechala na makeup cas aspon 2 hodky pred nim. napis nejaky harmonogram, ako si cele pripravy predstavujes. velmi by nam to pomohlo :)
Odpovedať
my sme mali obrad o 16:00, nefotili sme sa pred ním, od kostola sme boli autom tak do 15min - a namaľovala a učesala ma vizážistka u mňa doma o 14:00 (teda, trvalo to hodinu, čiže prišla tak medzi 12:30-13:00 myslím).. líčiť sa už ráno, resp. skôr ako tie cca 2h pred obradom (ale aj od okolností záleží samozrejme, fotenie a tak) je podľa mňa zbytočnosť - lebo sa budeš len celý čas znervózňovať, aby sa ti neponičil účes, prípadne niečo s makeupom :-) ja som bola o 14:00 hotová, dve hodiny do obradu, dala som obed, obliekli ma a všetko v kľude sme stihli bez stresu
Odpovedať
ja som mala kadernicku o 6.30 a kozmeticku potom o 8.00. o 10.00 sme sa isli fotit a na to sme mali vyhradene 2-3 hodinky a nakoniec sme sa vratili domov az o 13.00. Obrad sme mali o 15.00. Takze vsetko zavisi od toho co ta v dany den caka, kedy mate fotenie, odobierku....
Odpovedať
kaderníčku som mala o deviatej a kozmetičku 11:30, obrad 16:00, ešte sme sa stihli ísť aj fotiť :)
Odpovedať
ja mam kadernicku o 8 a kozmeticku o 9 a obrad o 15:00 medzitym chceme ist fotit hadam postihame :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala kozmeticku o 7dmej kadernicku o 8 pred desiatou uz v satach a sli sme sa fotit :) a v pohode vydrzalo vsetko cely den :)
Odpovedať
my sme mali pred obradom fotenie, preto vlasy 8:00 a líčila som sa od cca 9:30 do 10:30.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my budeme mať obrad o 15, kaderníčku mám zatiaľ na 10 a kozmetičku som ešte nenašla ale hádam to bude vychádzať o nejakej pol 12 - 12 a fotiť sa budeme až po obrade :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tazko povedat, ked si nic podstatne nenapisala ale tak myslim, ze ak sa budete fotit pred obradom tak kludne maj kozmeticku aj na 9 alebo na 10 a ak nie tak nejake dve hodinky pred obradom aby si bola namalovana :)
Odpovedať
Profilova fotka
Treba si rozvrhnut podla toho kedy mas kadernicku, kedy mate obrad a tak. Takze ale pokial mate obrad o nejakej 15-16 tak o 10 uplne staci to aj keby ste mali pred tym fotenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam rozvrhnut si to co najlepsie, nech mate klud a rezervu na vsetko. pred obradom hodinku nech uz ste v klude. takze ak mare predtym fotenie, tak sa poradte s fotografom kolko casu potrebuje, zaratajte do casu aj presuny a podla toho si zariadte rano
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo tak tohoto sa aj ja bojim, ked ten den pride. Najvacsie obavy su z toho, aby sa vsetko stihlo :) Ale tak 2 hodky na kazdy ukon by malo podla mna stacit, nech je aj ako taka rezerva, keby sa nahodou vyskytol nejaky problem :-|
Odpovedať
záleží od toho ako prebieha tvoj deň, ale myslím, že to či o 9 alebo o 10 je jedno, bol by rozdiel, že o 8 alebo o 11 to hej to je kulinček rozdiel, ale ak budeš mať kvalitne urobený make up tak vydrží tak či tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pokiaľ sa nebudete pred obradom fotiť, tak ti stačí byť namaľovaná hodinku alebo dve pred začiatkom :) samozrejme všade treba mať nejakú časovú rezervu ak by sa čokoľvek poposúvalo :)
Odpovedať
No ja ked som bola druzicka tak o pol 10 prisiel neveste kadernik a potom o 11 kozmeticka, o 12 bola nachystana, isli sa na dve hodiny fotit a potom o 16 bol obrad :)
Odpovedať
Profilova fotka
A aky mate vlastne harmonogram co sa tyka fotenia a obradu. Podla toho by sme ti to vedeli lepsie napasovat, ako takto triafat do luftu.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem či ti teda tieto neurčité odpovede pomohli ale keby si napísala tie chýbajúce údaje tak by sme mohli poradiť priamo tebe ;-)
Odpovedať
Ja som mala obrad o 15:00, začali sme o 9:30 a robili sme to do 12:00, do strašného stresu sme sa potom dostali, lebo ešte sme mali na pláne obed (12-12:40), fotenie vonku (12:40-13:50), odviezť aparatúru na miestny úrad (o 14:15, je to za rohom)... Bolo by bývalo lepšie začať o 9:00 určite. Rátaj aj 2,5 hodiny na vizáž. A priprav si niečo na zahryznute, nám tam škŕkalo v bruchu obom počas toho :D
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by som bola skor zato, ak by sa zacalo skor. Na 9 to podla mna bohate staci. Radsej budem, ak mi ostane cas a budem si moct tak povediac vydychnut, akoby som nemala stihat :-|
Odpovedať
Ide aj o to co vsetko chcete stihnut pred obradom a kolko vam to bude trvat. Ale nechaj si minimalne 1-2 hodiny pred obradom ako rezervu keby sa cokolvek stalo ale aspon na kludne najedenie sa :)
Odpovedať
Neskor ako o 9 by som isto nezacinala. Radsej ozaj, nech mas aj ako ti tu uz viacero bab pisalo rezervu ako by si sa mala potom ku koncu ponahlat a nemalo by ti to casovo vychadzat. Stat sa moze totiz hocico, co ti cas trocha natiahne :-|
Odpovedať
o 9 začať účesom, to nech ti povie kaderníčka koľko jej to cca bude trvať, pridaj k tomu nejakých 20 minút až pol hodinku a na ten čas si objednaj kozmetičku :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som asi uplne opacny pripad :-D mna zacali malovat a cesat cca 12:30, obrad o 16:00, s tym aby som o 15:00 bola hotova. bola som pripravena 14:00 a este som si v klude hodinku a pol pred obliekanim dala pauzicku, rozpravala som sa s nasimi, s kamoskami atd .. ziadne nahanacky neboli. velmi to zavisi od toho, aky mate plan v svadobny den (fotenie, presuvanie sa ku kadernicke, k vizazistke, do kostola, domov atd). My sme mali vsetko na jednom mieste takmer .. a este som tihla aj normalny obed :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka tak to si mala super. Príde mi to ako keby si ani žiadne stresy nemala :-D :-D Tak si to napísala, ako keby to prebiehalo ako normálka, že sa nič nedeje :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
isto na 9, čím skôr, tým podľa mňa lepšie
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?