Kaderník a kozmetička Spišská Nová Ves

Profilova fotka
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť dobrú kaderníčku a kozmetičku v SNV na svadobný účes a líčenie? Už mnoho rokov žijem v zahraničí, tak vobec netuším, kto je dobrý a ku komu radšej nechodiť. Budem rada, keď poskytnete pozitívne i negatívne referencie a ideálne aj ukážky práce, nech mám predstavu :) Ďakujem krásne vopred :)
Odpovedať
Ahoj Mika viem ti odporucat kadernicku na zapad 1 pani Pavlikova je velmi vynikajuca a dobre robi vlasy mam snou skusenost, odporucala mi ju moja vizazistka Martina Galova a ona ku nej chodi uz 6 rokov a vzdy mala krasne vlasy ked bola na plese a trvacnost zarucena, pozri si Matkinu tvorbu na FB- Make-up Martina Galova ,vie sa prisposobit vzdy chodi aj domov licit ked su nevesty a viacero zien alebo vo svojom saloniku je na Zimnej ulici c. 37 hned ako je svabik , je to skusena baba velmi ju to bavi a teraz bola v prahe na 5tz robit si dalsi kurz aby sa naucila nove veci a techniky a tiez robi s profesionalnou kozmetikou Make-up studio , Nars, Mac, Inglod ale najviac ma Make-up studio, fakt chodim ku nej uz 3 roky od kedy zacala robit je zlatucka a make-up ti vydrzi do druheho dna a tak isto tiene , nezlievaju sa ani vrasky sa nerobia a toto sa mi na tom paci nikde som nemala taky to efekt trvacnosti. Ak chces cislo tak sa kludne jej ozvy na FB alebo ma tam aj tel.c. alebo ti napisem tak isto ti vie poskytnut aj tel.c. na pani kadernicku
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 Dobry den, v pripade objednania mojich fotografickych sluzieb v SNV:) zabezpecim aj vynikajucu kadernicku a vizazistku:) V akcii ju mozete vidiet vo svadobnej galerii na mojej webstranke - par Zuzana a Thomas:) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zafira12 dakujem pekne, hneď som si našla stránky na fb a vyzerá to dobre, ozvem sa jej :) Nenájdem niekde náhodou na internete fotky práce kaderníčky, pani Pavlíkovej (mimochodom moja menovkyňa :)) @demockophoto ďakujem pekne za ponuku, ale fotografa už vybraného mám :) Budem vďačná za ďalšie mená a skúsenosti, ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 dobry den, licim na celom svk... ak sa Vam moja poraca paci, ozvite sa v sprave :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som pôvodne chcela na líčenie túto babu - daj si do FB vyhľadávača "Marilyn Kozmetika Nechty" --> hneď vedľa je aj kaderníčka, ktorú si veľa báb v okolí chváli - "Marylin Kadernictvo Kulova" ... na obočko chodím zas ku marianne (kozmetický salon mariana, na zimnej, tiež pekne líči :-)
Odpovedať
@mika251 Treba vyskúšať alebo opýtať sa viacerých na názor ... treba zistiť s čím robí ale čo viem tak ta Martina Galova investuje stále do kozmetiky a robí s kvalitnými značkami a čo som ju vždy odporúčala tak vždy boli dobre ohlasy na ňu do rana make-up vydržal a tiene ani nehovorím fakt vie vykúzliť pekne veci na tvarí a vie vytiahnuť všetko pekne. Kaderníčka tuším nemá žiadnu stránku ale treba skúsiť napísať tej babe ak sa rozhodneš pre ňu na líčenie určíte ti ju odporučí a bude vedieť fotky poslať ... čo viem tak chodí aj ku kaderníčke a rovno tam ta na líči alebo chodí domov . Vie sa vždy prispôsobiť a dohodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@zafira12 Ďakujem krásne za referencie, ozvem sa jej a na všetko sa informujem :) Čo sa týka kaderníčky, dostala som dobré referencie na Majku Mačupovú zo štúdia M13, máte s ňou niekto skúsenosť? Ďakujem :)
Odpovedať
@mika251 Ahoj, Majka Mačupová je veľmi šikovná, ja sama som pri nej bola vo svoj veľký deň a abola som max.spokojná, takže určite odporúčam :) A kozmetičku s veľkýžm K ti odporúčam pani Alenku Solárovú, ktorú nájdeš v hoteli Centrum na Letnej ul. v bráne. Je veľmi šikovná, má niekoľkoročné skúsenosti a líči prekrásne. S mojim make-upom sa vyhrala hodinu a vyzeralo to super. Krásne vytieňovaná tvár, oči, proste super :) Poznám veľa žien, čo k nej chodia pravidlene, lebo sú s jej prácou veľmi spokojné. Takže si myslím, že aj ty by si bola na 100% spokojná :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mna licila na svadbu pani Iveta Frlickova-salon Rosé na zimnej ulici,bola som spokojná,páči sa mi aj Martina Gálová.Ak nemáš problém zájsť na Teplicku tam má salónik kadernicka Mata Borzenska mna cesala na svadbu,jej úcesy su nádherne.
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 Ahoj mika pozeram ze ma dievčata tu odporučaju dakujem vam velmi pekne dievcence, ak nemas este zajednanu vizazistku tak kludne sa mi mozes ozvat mozeme spravit skusku licenia a uvidis ci budes som nou spokojna, chodim aj domov licit. Uz tu bolo pisane, ze pozivam kozmetiku Make-up studio professional bola som este tohto roku v Prahe sa este viacej z dokonalit v tom co ma bavi... pozri si fotky .. ak potrebujes kadernicku tak su viacere prvá je pani Pavlikova na zapad 1 v SNV ak budes chciet vidiet fotky mozem ti nieco poslat , tiez je Mata Borzenska, tak isto poznam dobru nechtovu dizajnerku ... tak kludne mi napis spravu a vieme sa dohodnut.
Odpovedať
@galovamatka Ďakujem krásne, že ste sa ozvala, už som si Vás našla na fejsbuku, a až sa budem chystať domov, tak sa určite ozvem :) Napíšem správu na FB :) (pokiaľ je niekto zmätený nickom, tak som založila nový, pretože povodny som zakladala na českom beremese.cz a z toho vyplývali isté obmedzenia na slovenskej verzii. Teraz používam už len tento. Dúfam že to nie je proti pravidlám :))
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 Nemas zac kludne mi napis som castejsie na Fb budem sa tesit :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?