Kaderníčka a vizážistka zo Smižian.Poznáte dáku dobrú?

Ahojte baby,potrebujem poradit.suprovu kaderníčku a kozmetičku z Spišskej Novej Vsi, Smižian. aké máte skusenosti?a kde?
Odpovedať
Ahoj Dzudzuma,ja mam velmi dobre skusenosti s Majkou Macupovou na Vychode v Sintre...Stale velka spokojnost.A urcite k nej pojdem aj v moj velky den... ;-)
Odpovedať
:-) ahoj a prosím ta to je kaderníčka al. kozmetička.ja totiž už 6 rokov nebývam v SNV,tak preto nemám prehlad. :-)
Odpovedať
Je to kadernicka... :-) V SNV pri hoteli Metropol su este dvaja dost vychyreni kadernici/bratia/ Tomkovci...Ale neviem posudit z vlastnej skusenosti. A dobra kozmeticka je p.Solarova,sidli v hoteli Centrum vedla restiky Na korze/byvala Fontana/.Videla som uz vela zien nalicenych jej zlatymi rukami a bola to fakt krasna precizna praca.Ja k nej pojdem urcite!!!!Uz som objednana. :-D A kde mate svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja odporucam kadernictvo Dadka na Letnej ulici, ja sa objednavam k nej 8-)
Odpovedať
ahojte. ja chodím už dlhšie ku Peťovi Tomkovi (to je to kaderníctvo pri Metropole) a som veľmi spokojná. treba tam ale počítať s tým, že sú trošku drahší. nie je to až taký veľký rozdiel, ale podľa mňa sa oplatí tam ísť ;-)
Odpovedať
ahojte baby,dakujem za tipy a ešte mi prosím vás napíšte,kedy sa treba objednat.My máme svadbu 1.8. a do SNV prídeme zhruba týžden pred. :-)
Odpovedať
...objednat sa treba urcite skor ako tyzden pred...Ja som uz teraz na jul.Mozno je to este skoro,ale nechcem hladat nahradne riesenie.A nakoniec byt nespokojna. ;-)
Odpovedať
ahoj...ja ked ti mozem poradit poradim ti vizazistku...je to pani bajtosova v dekaci..mlada pani..super lici pozri si moj album zo svadby..a uvidis..ja som bola velmi spokojna s nou a stale som s nou spokojna ako ma nalice alebo ine...takze tak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?