Kaderníčka a vizážistka z Trnavy a okolia

Profilova fotka
Hľadám dobrú kaderníčku a vizážistku z Trnavy a okolia...nemám o tom žiadny prehľad a neviem, ani kde mám začať s hľadaním. Je lepšie ísť do salóna, kde je všetko pokope alebo si nájsť osobitne kaderníčku a o osobitne vizážistku? A v akej cenovej hladine sa pohybujú ceny za ich služby a od čoho to závisí? ďakujem za všetky odpovede, námety a návrhy.
Odpovedať
Profilova fotka
@duracelka13 http://www.mojasvadba.sk/catalog/cate...
Odpovedať
Profilova fotka
@duracelka13 asi by som to riesila spolu v jewdnom objekte, aby som nemusela lietat hore dole....ja som mala tak, ze kozmeticka ma namalovala a z toho isteho salonu potom kadernicka isla ku mne domov, urobila mi vlas&, pomohla so satami a pripevnila zavoj, kde bolo treba este znova vlasy upravila. Len teda pozeram, ze svadba je uz za rohom, tak aby boli este volne terminy:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Milé nevestičky, v Bratislave a blízkom okolí robíme vizáž a make up pre nevesty (samostatne, alebo aj so svadobným fotografovaním). Miesto a čas dohodou. V ďalších regiónoch Slovenska je táto služba ponúkaná spolu s fotografovaním (teda ak je objednaný fotograf na fotenie svadby, a spolu s ním chodí aj asistentka vizážistka).
Odpovedať
Pracujem ako kozmetická poradkyna Mary Kay, líčím u zákazníčiek doma Trnava a okolie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?