Kaderníčka a make up. Kam ísť skôr?

babenky, poraďte mi! najprv mám ísť ku kaderníčke a potom sa ísť dať namaľovať, alebo opačne? asi najprv make up, nie?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
kadulka...ja idem najprv ku kaderníčke a až potom príde vizážistka x-)
Odpovedať
aj ja som tak rozmýšľala ale nebude mi vadiť závoj? ja ho mám dosť dlhý... alebo si mám dať závoj až doma?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj mám najprv kaderníčku a potom vizáž. Tiež som rozmýšľala nad tým či mi to nebude vadiť, ale keď som sa opýtala vizážistky, povedala, že to nevadí. Ale ak si si nie istá tak sa opýtaj vizážistky
Odpovedať
urcite najprv kadernicka a potom vizaz, myslim, ze je to praktickejsie ;-) len si treba dat vzdy casovu rezervu, kadernictvo sa niekedy trosku "natiahne"
Odpovedať
ja mam kadernicku aj vizazistku na jednom mieste,ale viem,ze urcite chcu postupovat,naskor vizaz a potom vlasy....aj ked ja by som cakala tiez opacny postup. Kadulka: ja si myslim,ze zavoj nevadi...pokial si neprisadnes. zalezi od toho ako jednoducho (zlozito) sa ti bude davat do vlasov a ci je mozne ho vybrat bez poskodenia ucesu.
Odpovedať
ďakujem baby za radu... asi to tak spravím, že pôjdem od kaderníčky bez závoja a doma si ho pripnem - mám ho na hrebienok, takže si myslím, že to nebude až taký veľký problém, keďže doma som s ním každý deň behala lebo tak sa mi páčil:-)
Odpovedať
ty si expertka :-N ja som v nom behala asi 5 minut... a teraz ma uz ani nenapadne si ho dat....zo srkine ho vytiahnem az v sobotu,ked ho idem vyzehlit
Odpovedať
ja som ho skúšala s rozpustenými vlasmi s copom, potom sme išli na jednu oslavu tak som mala natočené vlasy tak aj tak som vyskúšala závoj:-) ja ho budem musieť dať do čistiarne lebo je dosť pokrčený a ja si netrúfnem ho vyžehliť, keďže keď žehlím niečo jemné tak vždy to spálim!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pripájam sa k názoru najskôr kaderníčka, potom líčenie.Je to praktickejšie, ale ak to nejde inak a kaderníčka je šikovná, nemala by pokaziť make up.
Odpovedať
ja som mala vzhodu, pretoze kadernicka aj vizazistka prisli spolu k nam, ale najskor mi urobila kadernicka vlasy, potom make-up a ked som bola oblecena dali mi zavoj ;-)
Odpovedať
ak je moznost na jednom mieste mat kadernicku a aj vizaz, najskor uces, a tak vizaz.. je to pre viac dovodov... pri uprave vlasov pripravkami, aby ti neposkodilo vizaz.. no da sa to aj opacne.. no fakt je lepsie najskor uces..
Odpovedať
Profilova fotka
jasne...najprv kadernicka a potom vizazistka pretoze by sa mohlo stat ze by ti kadernicka pri umyvani hlavy mohla poskodit make-up na cele alebo popripade sa ti moze nieco stat s make-upom ked ti bude fixovat vlasky s lakom.mohlo by to mat nejaky nezelany konecny efekt na tvari... ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Moja skusenost s pred dovch tyzdnov je nasledovna. Kadernicka neumyva hlavu, pretoze je jej lepsie mat aspom den neumyte vasy, ked su trosku mastnejsie (1 den je uplna pohoda), tak uces lepsie drzi a aj lepsie sa z takymi vlasmi pracuje. Takze mne dali na vyber ci chem prvu kadernicku, alebo kozmeticku. A vlasy som si davala robit ako prve a vizazistka mala dost problem, kedze som mala ofinku, ze co s nou a trochu mi vlasy zapudrila, takze bol problem s oprasovanim ucesu, atd.... Takze nabuduce jednoznacne vizazistka a potom kadernicka. ;-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam vlasy po pas a ak by som chcela nejaky pekny uces tak by som urcite chcela mat vlasy natocene na natacky co znamena ze by mi ich musela umyt a vysusit pod susiakom,co robi podla mna dost kaderniciek ak idu robit uces na svadby stuzkove a ine oslavy.aj ked idu vlasy fukat tak ich musia mat namocene.ja to riesim s ofinkami tak ze celo iba jemne a opatrene pretriem pudrom ak je na nom na husto ofina.aj tak to nema vyznam nejak viac tam toho davat ak to celo neni vidno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tu vyhodu, ze ma cesala a licila jedna pani a este k tomu prisla ku mne domov:-)...takze najprv mi urobila uces a az potom licenie ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat najprv kadernicku ( velmi sikovna kocka :-) ) a potom vizazistku ( moja kamoska ). A obe pridu ku mne domov co ja povazujem za velku vyhodu. :-)
Odpovedať
ja si donesiem zavoj ku kadernicke,kde mam aj vizazistku..najprv ma ucesu a potom namaluju a nakoniec mi kadernicka upevni zavoj tak,aby nespadol..saty si mozem dat zospodu a nie z vrchu.. inac,vela kadernicok dava zavoj,aby potom nahodol nespadol a nebolo vidiet hrebienok ;-)
Odpovedať
suhlasim s princess4444 urcite najskor kadernicka a potom vizazistka, hlavne si daj pozor pri fixovani ucesu, nech sa ti to nedostane na tvar, hovorim z vlastnej skusenosti, najprv som bola u vizazistky, potom u kadernika- nejako mi v ten den slzilo jedno oko, tak mi zisla linka, tu som si chcela domalovat, ale kadernik bol taky sikovny, ze mi fixater strekol aj na tvar a uz mi ta linka nechcela drzat :-( so sestrou sme sa snazili akokolvek, nedrzala, ale podarilo sa nam vytvorit krasnu machulu pod okom okolo prazdneho miesta :-)
Odpovedať
ja som bola najskor u kadernicky a potom som uz ucesana a so zavojom prisla domov, naobedovala som sa, umyla zuby :-) a prisla vizazistka. mala som ofinku trochu do cela, ale zvladla to bez problemov. potom som sa obliekala. a inak kadernicka mi vlasy samozrejme umyvala, pretoze mi ich natacala.
Odpovedať
to ja som tu jedina mala iny postup? :-D mna najskor nalicili a potom ucesali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tak isto ako levik - kaderníčka a závoj a až potom make-up. :-)
Odpovedať
ono to asi zavisi od ucesu, treba predebatovat s vizazistkou, aky bude uces, a s kadernickou, aky bude make-up, ale vacsinou je postup kadernicka, vizazistka.. mne by sa to licenie urcite pokazilo pri umyvani, natacani, fukani (sedela som pod takou tou vecou co susi vlasy) viac, ako sa pokazila ofina pri liceni ;-)
Odpovedať
no baby tak ja som sa včera bola objednať a majiteľka v kaderníctve mi ponúkla komplet službu, t.j. že ma aj učešú aj nalíčia... tak to som z toho bola dosť prekvapená lebo som nevedela, že také niečo robia... ale hovorila, že keďže pozná moju sestru:-) tak zavolajú nejakú vizážistku.... :-) a dokonca mi spravia aj umelé nechty, čo som chcela tiež inde... tak som odtiaľ odchádzala veľmi spokojná, že si nemusím lámať hlavu s tým, že kam skôr a či to všetko stihnem! len škoda, že nerobia umelé mihálnice, ale to som sa už objednala v druhom salóne na piatok...
Odpovedať
Profilova fotka
ohladne umyvania, napr kamoska si dala na promociu natocit kulmou vlny a tiez jej povedala ze si ma umyt den predtym a super jej to drzalo, cerstvo umyte vlasy menej drzia,ale samo zalezi od konkretneho ucesu, to uz vam povie kadernik..kulmou je asi lepsie neumyte a ked sa davaju natacku a si pod susiakom tak asi na mokre
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ja pojdem urcite najskor ku kozmeticke a potom ku kadernicke... uz som to viackrat takto odskusala, ked som sla na ples a vyhovovalo mi to tak, takze nebudem spekulovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mala som najprv kadernika a potom vizaz, oboje v rovnakom salone :-) ani ofinka nevadila...
Odpovedať
ja najskor make up a potom kadernicku...inak sa to ani nedalo, lebo kozmeticka mala plno...stuzkove :-N
Odpovedať
:-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja idem najprv na vlasy a potom na make-up ;-)
Odpovedať
moje odporucanie naprv kadernicka, a tak makeup...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?