Hľadám kozmetičku v Piešťanoch a okolí

Babenky už som zúfalá, neviete mi odporučiť nejakú šikovnú pani na líčenie. Červeník, Madunice, Drahovce, Piešťany, Leopoldov by bolo najlepšie a keby aj prídu by bolo geniálne. Nikoho nemôžem nájsť a už sa obávam, že sa budem musieť malovať sma..:( a ja sa nemalujem takže, to bude aj tak vyzerať. Prosím odporučte niekoho.
Odpovedať
Ahoj, mne odporucil moj fotograf jednu holku, lebo tiez som uz bola zufala. Bola som u nej minuly tyzden na skuske a velmi sa mi pacilo, ako ma namalovala. Ja sa tiez moc nemalujem, tak som to nechcela nechavat na seba, predsa len, vizazistky pouzivaju aj kadejake kremy a malovatka co dlhsie vydrzia :) Holka vsak nema auto, takze bud budes musiet prist k nej, alebo ju prist vziat. Ma taky velky kufor s malovatkami, ktory nie je bez auta velmi prenosny :) Inak je z Piestan. Ak by si chcela kontakt, poslem ti do mailu.
Odpovedať
Ahoj, mňa bude maľovať jedna babulka z Hubiny, čo je pri Piešťanoch. Je ochotná prísť a robí aj skúšku. Keby bol záujem, pošlem na ňu kontakt, poprípade dáke jej foto čo líčila.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, sikovna kozmeticka v ramci PN - Katka Adamcova - sidli v penzione Astra. Myslim, ze nema problem vycestovat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?