Hľadám dobrú vizážistku zo Spišskej Novej Vsi

Ahojte nevesty hladam nejaku sikovnu vizazistku zo snv, nasa svadba je az v septembri ale teraz v maji mame jednu svadbu tak aspon by som vyskusala.dakujem za rady
Odpovedať
Odporúčam ti Alenku Solárovú, ktorá má kozmetický salon v hoteli Centrum. Je veľmi šikovná, líči naozaj nádherne a nepoznám ženu, ktorá by nebola max.spokojná, ako aj ja :) Vie nádherne vytieňovať oči a celý make-up jej trvá cca hodinu. Lepšiu vizážistku v SNV nepoznám :)
Odpovedať
Profilova fotka
baronessa, nemas na nu niekde nahodou kontakt? Dakujem :)
Odpovedať
@galovamatka , ahoj,vidim ze tu ponukas licenie neviest a mozem sa opytat kolko take licenie stoji? Je to cisto len licenie ci aj nejake cistenie pleti pred licenim mozno tyzden aby make up pekne vynikol? A robis aj skusku licenia? A za kolko ak mozem vediet?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dievcata ak niekedy by ste potrebovali dobru vizazistku poznam jednu kocku co perfektne lici bola aj v Prahe si dorabat dalsi kurz licenia a stale sa z dokonaluje ma velmi krasnu pracu ... pracuje aj s drahou kozmetikou Make-up Studio profesional, Mac, Nars , Inglot ... ak chcete pozrite si jej pracu na FB - Make-up Martina Gálová ... ma salonik v SNV a chodi aj domov licit ..,. treba skusit
Odpovedať
Ano, martinku odporucam, je nielen sikovna ale aj ustretova, co sa tyka casu licenia, poradi starostlivost o plet pred svadbou a vselico ine. Mna bude malovat v auguste a na skuske som bola uz v juni.... ak by ste potrebovali nieco vediet, piste mi IP :-)
Odpovedať
Tu jej to asi nefunguje no cez FB sa s nou spojite urcite...reaguje na vsetko:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marrie5385 a kolko u nej stoji licenie? Foto zo skusky nemas? :-)
Odpovedať
Tak skuska stoji 15, ale oplati sa lebo naozaj vyskusa vselico. A licenie na svadbu 20. Fotku jednu mam ale taku neostru po tme, takze by si z toho vela nevycitala. Ak si tu z okolia, najlepsie je za nou ist. Viem ze licenia ma pofotene...aj mna v mobile. Tak isto by ti ukazala svoju pracu.:-)
Odpovedať
odporucam qwertasdfg vlatny menom Lenka Horvathova, nie je priamo zo snv ale nema problem s dochadzanim. Robi aj make up aj ucesy aj nechty 15,- vlasy a makeup. Je fakt super, v pripade zaujmu poslem foto so skusky :)
Odpovedať
Profilova fotka
mna licila sestra a super ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@srdieeecko ahoj, viem ze oneskorene, ale napísala by si kontakt a tie fotky by boli super :)Dakujem
Odpovedať
@zuzka2345 Lenka 0904892577
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?