Farbenie obočia doma

Ahojte, chcem sa opýtať či máte niektorá skúsenosti s domácim farbením obočia. Nejaké tipy, ktorá farba je dobrá, kde sa oplatí viac kupovať, v drogérii či na nete. Vďaka ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 ahoj :) ja si farbim doma, farbou Delia color cream, aj ked to nie je nic moc, stale potom dokreslujem tienom, ale to ja som tak zvyknuta na vyraznejsie obocko :) farbim cca kazdych 10 dni, stoji u nas v tete drogerke 1,50e :) a viem ze este je dobra farba Refectocil, pouziva ju aj moja kozmeticka, len je trochu drahsia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 ahoj ja som kozmeticka a pouzivam farbu Refectocil, podla mna nie je draha, kupis ju do 5e podla toho kde na akej stranke a plus peroxid k tomu este prrataj, ale budes to mat na vela pouziti pre seba. mas na vyber aj niekolko odtienov, ja osobne pouzivam tmavohnedu a svetlohnedu najviac, ciernu na obocko len vynimocne pri klientkach, kt mju svoje obocie uplne tmave aj cierne.drzi pekne tato farba aj chyta pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahoj Lambrett prosím ťa kedže si kozmetička a používaš farbu refectocil chcela by som sa ťa spýtať či nemáš skúsenosť s tým že po použití začalo obočie vypadávať.Ja som si tu farbu dala a keď si odličujem oči a prejde po obočku tak veľmi ľahko mi vypadne stačí len trošku viac potiahnúť a to mi predtým nikdy nerobilo keď som potrebovala nejaký chĺpok vytrhnúť a nemala som pri sebe pinzetu tak som mala smolu.Myslela som že to môže byť tým že som tehotná ale dala som ju segre a tiež jej to robí.Nevieš mi dačo poradiť?Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja mam Reflectocil, v kaderníckyh potrebách stojí 4 eurá, plus na začiatok musíš kúpiť mištičku a nanášatko - 2+1 euro a peroxid, ktorý stojí 3 eurá, ale peroxid ti vydrží jedna fľaštička dlllllho, aj ho mám rok a je takmer plný, lebo to len kvapkáš a farbu mám jednu na pol roka. Len musíš miešať po trošku, lebo ak necháš farbu v mištičke namiešanú eproxid vyprchá a potom už aj keď si ju encháš na obočí hodinu, nechytí ti farba, čiže po každom farbení musíš mištičku umyť a potom znova namiešať, ja farbím obočie asi každé dva týždne cca... väčšinou sa dohodnem s mamkou, že ke´d farbím tak nafarbím aj jej, aby som zbytočne nedžabala farbu na 2krát :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@lambrett a v akom pomere to treba zmiesat. Chcem to po prvy krat skusit..dakujem za ofpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?