Dobrá vizážistka z Liptovského Mikuláša. Máte kontakt?

Ahojte baby, nemáte niekto skúsenosti s nejakou dobrou kaderníčkou a kozmetičkou v LM? Nepochádzam odtial, ale chystáme v LM svadbu a som z toho už zúfalá :-( ďakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
huky nebud zufala, v LM je vela kaderniciek. Zalezi na tom aky chces uces. Jedna je v budove vitalitys pri podchode v meste, jedna v hoteli Krivan, jedna pri cukrarni Veronika, jedna pri muzeu Janka Krala, ... . Kozmeticka je napriklad v dome sluzieb oproti prioru na 2. poschodi.
Odpovedať
ahoj pipu , mas nejake referencie alebo osobnu skusenost o tej kozmeticke v Dome sluzieb? Kamaratka mi dala na nu kontakt, tak ju asi oslovim na ten den D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babu bola u nej moja kamoska a bola spokojna. Vyzerala dobre a ja sa k nej tiez chystam. Ale su vraj dve. Jedna sa vola Paprckova a druha neviem. Vraj su obidve dobre. Inak tu kamosku tyzden pred svadbou pripravovala na licenie, teda nieco jej robila s pletou.
Odpovedať
Profilova fotka
zeny vy to teda riadne prezivate :-) ja mam mamu kozmetologicku sestru, tak to necham na nu :-) ale budem ju musiet k tomu prinutit, aby sa mi povenovala trochu. A masku vam kto bude robit? Pipu ty by si mohla poznat nejaku kozm. na Podbrezinach vraj, tusim Tina sa vola. hm?
Odpovedať
Profilova fotka
Cha sampo ja uz byvam 4 roky oproti pekarni. Takze co sa tyka podbrezin, neviem nic. Ja pojdem k tej do domu sluzieb, vraj je mila a fakt dobra.
Odpovedať
Ahoj Pipu a ktora z nich je fakt dobra kadernicka? Napr. ta, pri cukrarni Veronika (asi jediny bod, ktory v LM ako tak poznam :-) ) - vieš o nej niečo bližšie?
Odpovedať
Profilova fotka
viem ze sa vola Mirka a udajne je velmi dobra. Myslim, ze sampo o nej vie viac. Ja planujem ist ku tej vo vitalitys, ta je starsia a nedavno mi cesala kamaratku, ktora sa mi velmi pacila /teda jej uces/ :-D :-D :-D .
Odpovedať
ak mylsite mirku z namestia,salon sa tusim vola in,alebio tak dako,je to blizko veroniky...tak ta cesala aj mna.....co som jej povedala spravila,ale zeby bola dako extra napadita....myslela som ze mi poradi,lebo som bola v koncoch,ale spravila len to co som v podstate povedala...nebolo to zle,no cakal som daco lepsie
Odpovedať
no ja by som prave potrebovala dakoho, kto by mi povedal aky uces mi pristane, pretoze nemam vôbec žiadnu predstavu otom, ako by to malo vyzerat.......ten vitalitys....to je tiez nejaky salon? a kde sa nachadza?
Odpovedať
Profilova fotka
to je v meste pri podchode, je to taka tmavo oranzova budova, kde je velka predajna bicyklov a hore je kadernicka. Ked prides na semafor tak je do lava odbocka do hypernovy a do prava sa dostanes na parkovisko rovno pred vitality. Ta kadernicka poradila kamaratke ako sa ma ucesat.
Odpovedať
Dakujem ti velmi pekne ........asi zhrubia viem kde to priblizne je :-) nemas nahodou na tu kadernicku aj kontakt? Nevies ci robia aj v sobotu?
Odpovedať
Profilova fotka
huky, dnes sa tam osobne chystam tak zistim aj telefonne cislo a potom ti ho poslem. Viem ze ta pani sa vola Kumancikova.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dakujem Pipu, velmi pekne za kontakt ;-) skusim jej zavolat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, u Mirky v salone In som sa bola cesat aj ja a bola som spokojna... Ten uces sa mi velmi pacil, vyzeralo to, akoby som mala dvojnasobny objem... :-) Mne to prave vyhovovalo, ze mi spravila uces taky, aky som chcela... Dovtedy som mala skusenosti len s takymi kadernickami, ktore si uces chceli za kazdu cenu prisposobovat podla svojho... A u kozmeticky Tinky na Podbrezinach som zatial nebola, ale chystam sa, bo uz od viacerych ludi som dostala odporucanie, ze je skvela... x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte baby, takze urcite Vam musim odporucit kozmeticku Tinku na Podbrezinach vo Fitness B. Vyskusala som uz viacere kozmeticky a to nielen v LM, ale tak ako ma nalicila ona a to konkretne na ples ako aj na kamoskynu svadbu, tak to nemalo naozaj chybu. Super, mala som velky uspech a konecne som urobila tak ako mi radili kamosky, sla som konecne k Tinke :-) Tinka, este raz dakujem!!! No a co sa tyka kadernicky, zatial mam naj skusenosti s Mirkou a Simonou a bola sa som spokojna. A svadba? Snad o rok ;-) Pekny den prajem.
Odpovedať
tiež môžem odporúčať Tinku z Podbrezín - zbavila ma akné, vyzerá že natrvalo, dokáže skvele poradiť aj prikadejakých iných kožných problémoch, a kaderníčka-nádherne ma učesala p.Kumančíková- má salón na Garbiarskej
Odpovedať
Hm, veľmi sa mi páči táto stránka, o ktorej som už počula veľmi veľa vecí. Len tak ďalej. K Tinke chodievam skoro každý druhý týždeň a môžem len potvrdiť predošlé komentáre. Tinka je fakt skvelá a oplatí sa mi za ňou dochádzať aj zo vzdialenejšieho mesta. Veľmi sa mi páči jej profesionálny prístup, ktorý v širokom okolí nemá obdoby. Aj priateľ, resp. môj budúci manžel si pochvaľuje moje pokroky čo sa líčenia týka. Kaderníčku mám svoju, Aničku z Ružomberka, chodí ku mne domov a tiež ju môžem len odporučiť. Možem Vám poskytnúť jej číslo, určite budete spokojné. Papa
Odpovedať
Profilova fotka
vizazistkav, fialka, mozte mi poslat do IP cislo na Tinku? Ako ste boli spokojne u nej s cistenim pleti? Dakujeeem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte baby, prosím Vás, mohli by ste mi niektorá poslať kontakt na kozmetičku Tinku z Podbrezín a prípadne aj na Mirku zo Salónu IN, ak to ešte existuje??? Ďakujééém ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte. Nemáte dáke skúsenoti s vizážistkou a kaderníčkou ktoré sa nachádzajú v budove Vitality v LM?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@fialka1 Ahojte nevesticky! Hladam vizazistku a kadernicku v jednom na moju svadbu! Ma niekto odporucenie a skusenosti v okoli Liptovsky Mikulas?? Radsej priplatim, len nech je skusena a dobra!! Ved sa vydávame len raz!! ;-) Dakujem!
Odpovedať
@fialka1 Ozaj a aka Anicka z Ruzomberka existuje…..mas tel. kontakt? Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@ajusik14 ahoj, chodim licit po celom svk, zalezi len na termine ;) ak sa ti paci moja praca v albumoch, napis a dohodneme si podrobnosti ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dievcence trosku stara tema - tak pisem znovu na kontakt na nejaku vizazistku z LM , dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte dievcata, mohli by ste prosim aj mne poslat do spravy kontakt na kozmeticku Tinku z Podbrezin? Citam vase prispevky a ked ste viacere s nou spokojne, to je najlespie odporucanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pripadne nemate niekto osobnu skusenost so salonom Belleza?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@pipulienka ktorukolvek len paprckovu nie,licila kamosku a vyzerala hrozne!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň evell, mohla by som ťa poprosiť o kontakt na pani Evu Ustanik. Ďakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?