Dobrá kozmetička v Nových Zámkoch. Poznáte niekho ?

Profilova fotka
baby, neviete mi poradiť dobrú kozmetičku v NZ???
Odpovedať
Profilova fotka
Gabika zo salonu, ktory je oproti Zamcanu, ta je dobra. :-S Ine ani velmi nepoznam.
Odpovedať
Profilova fotka
a nevieš či tam robia aj umelé mihalnice?? chodíš tam aj na make up??
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, nechodim tam casto, ked, tak len cistenie a masaz. Make up som neskusala, ale to robia, ci aj mihalnice, neviem.
Odpovedať
ahojte baby. konecne niekto zo zamkov. ja mam tiez problem s tou vizazistkou. nikoho takeho nepoznam, minule som jednej volala, ktora robi v agrostave, ale taku neochotu som este nevidela. tak ma znechutila, ze tam urcite nepojdem. pocula som o tom salone nad zamcanom vraj su tam dobry.
Odpovedať
Ahojte baby!!neviete mi poradit ze ci sa v NZ vyzdobuje v den svadby aj kostol??mam to zabezpecit ja??
Odpovedať
A kedy mas svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
..cau bubko, ja som bola v kostole len kvoli papierom zajtra, ale farar mi spominal, ze vacsinou, ked sa chodi na tu predmanzelsku pripravku tak sa vacsinou pary, mkt maju rovnaky termin svadby zoznamia a vraj sa zvyknu dohodnut na spolocnej vyzdobe kostola..takze asi to nebude zalezitost kostola, ale kto si to ako zariadi..ja som napriklad stale v blave a aj na pripravku tu budem codit, tak neviem, ako vyriesim tu vyzdobu..alebo ako zozeniem kontakt na tych, co maju svadbu tiez 1.9.
Odpovedať
Je to tak, kostol ma "dvorneho" kvetinara, je to kvetinarstvo v jednote...oni presne vedia, kde kvety mozu byt a kde nie (su Tam urcite pravidla). preto kostol odporuca ich....a je na tebe, ci sa s niekym dohodnes alebo nie....Zalezi kedy mas svadbu (cas)...
Odpovedať
ahojte. a musim suhlasit s ozdobou kostolu? pre mna nema ziadny vyznam, aby to bolo vyzdobene. na tych 20 minut co tam pobudnem nepotrebujem tam mat nejaku vyzdobu. uz som pocula aj to, ze jedna baba urobila druhej to, ze zabezpecila vyzdobu v nejakom kvetinarstve za 5000 a prisla za tou druhou, aby jej dala polovicu. no mna by porazilo. je tu niekto junovi?mi mame zaciatkom juna, zacali sme uz chodit aj na tie kostolne pripravky, ktore su strasne nudne, ale musime vydrzat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, my máme svadbu 7.7.2007, ale vo františkánskom kostole a tiež máme problém s výzdobou kostola. Nevieme čo sa môže vyzdobiť a čo nie a kto nám to vôbec vyzdobí a kedy vlastne. Farár nám povedal, že si máme určiť nejakú osobu, kto nám to spraví, teda je to na nás. Tak neviem, ako to budete riešiť?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?