Čo poviete

Dievcatá aké máte skúsenosti s odborníkmi v nákupných centrách? Myslím make-up a vlásky od profesionálov napríklad v Centrali alebo Eurovei v Bratislave ;-) rozmýšlam že to risknem :-)
Odpovedať
Este som neskusala, ale co som videla tu v Irsku, tak pekne maluju. Ak ti nevadi, ze pouzivaju stetce, hubky a vsetko na vsetkych, tak smelo do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia @rheuska po precitani toho prispevku o tych stetcoch na vsetkych mi nabehla husacina :))) to musi byt mikrobov :( ked mam ja v sobotu 8 liceni, tak mam stetcov min 12 - cistych dezinfikovanych... no ak nemate inu moznost... tak by som to riskla... ale z mojich skusenosti a skusenosti mojich klientiek, tito "profesionali" ako ich nazyvate, nebyvaju az tak profesionalni... radsej skuste niekho aj zacinajuceho, ale pracujuceho s kvalitnou kozmetikou...
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím .. podla skúsenosti by som radsej volila niečo úplne iné ako bratislavských profesionálov z nak.centier fakt, vypytaju neskutočne peniaze a efekt žiadny. Kamoska si naposledy bola davať robiť vlasy za 90 eur na svadbu (ako host nie nevesta) a hned si ich rozobrala až plakala že hroznéé..
Odpovedať
fúú no tak to nie som veľmi rada.. žiaľ ale zatial všetkým, komu som písala, tak majú bud obsadený termín, alebo pýtajú 200 eur.. akože sorry.. za par hodín, čo budem nevestou toľko e-čok.. :( Niekto vie ryžovať na druhých... tak snád niečo nájdem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?