Citlivá dušička... čo s make-upom?

Profilova fotka
Ahojte :-) Svadba je už za 3 týždne a keďže som veľmi citlivá, bojím sa, že sa pri každej dojemnej scéne rozplačem 8-( neviete o nejakom spôsobe, čo mám robiť aby som neplakala a nerozmazala si tak maku-up?? :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aaanickaaa ahoj, uplne ta chapem, svadby su dojemne a vačšinou slzia aj daktorí chlapi :D ak ti môžem poradiť, zajdi k svojej lekarke a vysvetli jej situáciu, vypýtaj si niečo na ukludnenie nervov, ale nie sedatíva aby si si svadbičku neodspala :D su prostriedky na prirodnej baze na upokojenie nervov, pomahaju, su neškodné. nam tak naša pani doktorka, vtedy ešte detska dala nejaké upokojujúce "lentilky" ked sa bližil pohreb nášho otca, ja som mala 17, sestra 13, aj mamina mala dačo, len si nepamatam ako sa to volalo. isto dačo bude vhodne. a potom ešte je tu vodeodolna maskarka, jednoznačne :) a netráp sa, dojímavé chvíle sú práve tie krásne v živote, plač je vporiadku a makeup vecičky daj družike na starosti, nech doladíte, čo sa prípadne pošramotí plačom. :) uži si svoj krásny den ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zelmira333 Ďakujem za radu, skúsim ísť za obvodným lekárom, ten mi snáď poradí ... Nechcem však lieky, ktoré ma nejak utlmia ... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aaanickaaa jasné, pochopiteľne. vačšinou su to liečky jemné a slabé. ale pomáhajú. nemusíš sa báť. však si dobre pokecaj s lekarom, nájdete riešenie. aj my sa asi budeme musieť trošku "nadopovať", mamka už teraz zalamuje rukami, že ona potrebuje ukludniť, že pre nu to bude najvačší stres... trošku tomu nerozmiem, snad pre mna, ale nech... každý sme nejaký.
Odpovedať
Profilova fotka
nic nedavaj, ziadne lieky, daj si radsej jedno poldeci :-D a hlavne sa nalad tak, ze sa na vsetko tesis a nie ze sa rozplaces. Vsetko je v hlave! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez citliva, cely obrad som len slzy ronila :) ale urcite by som to neriesila liekmi, lebo este si vypijes a zle to dopadne, radej povedz vizazistke nech na teba naplaca same vode odolne veci, makeup, tiene linky spiraly a mozes plakat kolko chces, stale budes tip top :)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @ketrinka17 daj si poldeci! Moja mamka mi vzdy dala take malicke ked som isla na skusku, maturu a tak a este vzdy to tak robim ked mam napriklad pracovny pohovor :-D odbura to nervy ale neopije. a vodeodolny make up :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?