Čím prekryť tetovanie na svadbu?

Profilova fotka
Mám taký problémik, moje tetovanie na pravom ramene je ešte z čias mladíckej nerozvážnosti:D tak si ho potrebujem prekryť, lebo k šatám by to pekne nevyzeralo.. viete mi poradiť nejaký výborný korektor, alebo niečo čo používajú profi maskérky? na nete je toho veľa, ale ako vybrať to správne? tetovanie je len čierne..
Odpovedať
Ahoj, aj ja mam tetovanie na pravom ramene a vydavala som sa bez problemov aj s nim.... vsetci vedeli, ze tetovanie mam, tak nikto nepozeral prekvapene a fotografka mi ho na par fotkach vyretusovala a bolo... ak to tetovanie nie je nic strasne, tak sa podla mna netrap prekryvanim... je mam vytetovany ornament, ktory nic nezmanena a ma tak cca 7 cm
Odpovedať
ja by som povedala, ze nicim, jedine, pokial tetovanie po rokoch nevyzera dobre - teda, ze nebolo dobre urobene a je rozpite alebo tak; v kazdom pripade, kedze to tak chces, pocula, som, ze katkine korektory su fajn: http://www.sephora.com/kat-von-d?bran...
Odpovedať
ziadny korektor vam tetotanie nezakryje. nemali ste si ho davat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tetovanie aj na ramene a medzi lopatkami a vobec to neriesim ,vseci vedia ze to mam a urcite by som si to neprekryvala :)
Odpovedať
Ahoj, ja by som použia tuhý korektor alebo kamuflage a určite ho prekryť minerálnym púdrom od Dermacol (má také trblietky, stojí cca 5eur) ... mám odskúšané ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tetovanie a vôbec ma ani nenapadlo si ho zakrývať. Je to súčasť mňa, tak prečo by som si ho mala zakrývať. Jedine keby to ozaj bolo niečo za čo by som sa straaašne hanbila :-D
Odpovedať
da sa zakryt kvalitnym makeup, ale neviem ako by sa choval po tolkom obtierani a poteni pri tancovani a pod.,...pozri si ale pre inspiraciu video na youtube s nazvom Zombie Boy Gets "Naked" for Dermablend. :)
Odpovedať
Profilova fotka
na to tvojom mieste by som navstivila tatera/ku,a dala by som to prerobit, ak uz sa ti to nelubi, alebo je to vyblednute a pod. no urcite by som nezakryvala. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tetovanie na chrbe, meno naseho syna. Mala som ho prekryte. Napisem ti IP. Podla mna sa k neveste tetovanie nehodi. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?