Červený rúž, ktorý sa pri bozkávaní nerozmaže

Profilova fotka
mam otázočku...asi úsmevnú ale hlavne hladám kočky čo mali na svadbe červený rúž a ako riešili bozkávanie hlavne pri jedení polievky a tak ked ludia budú vyzývať ..asi iba takú pusinku si nemôžeme dať :D a ked nechcem byť JOKER a tiež aby priatel tak dopadol čo navrhujete? zasa nemám dobrú skúsenosť s tými dlhotrvácnimi...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať tiež tmavočervený rúž a ešte som nenarazila na taký, ktorý by vydržal bozk či jedlo. Ale pod rúžom mám v pláne mať takú akoby fixu na pery z Avonu. Kedysi som mala jednu a tá teda držala, sotva sa dala odlíčiť. Nielen, že vydržala úplne všetko - bozky, jedlo, pitie..., ale ani nebolo vidieť a cítiť, že niečo mám na perách. Teda farba áno, ale nie taká tá vrstva ako keď si nanesieš rúž. Na perách vydržala aj 15 hodín - keď som bola v práci od 6:00 do 20:00. Preto si ju jednoznačne idem objednať na svadbu.
Odpovedať
@renya3 ak by si našla, hodila by si sem link na tú fixku z Avonu? :) ďakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@ela4 https://avononline.avon.sk/vyrobok/30... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja odporúčam tú fixku, čo spomínala @renya3 som Avonlady a zákazníčky sú s tými fixkami spokojné
Odpovedať
Dermacol ma fantasticky ruz...vydrzi jedenie, pitie, bozkavanie....sama som to viackrat otestovala ☺ a aj moje zakaznicky.
Odpovedať
Profilova fotka
@18lenussa Lipfinity od Max Factor, pokým neodlíčiš vodeodolným odličovačom drží jak besný ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@andyvajda a ako sa volá?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si kupovala rúž z Pupy teda skôr to bol lesk s tým, že stál 10€, mal krásnu farbu, bol nádherne matný ale ak sa ho čokoľvek dotklo, koniec, po celej tvári som ho mala rozmazaný a ničím to nešlo dole. Takže aj ja som na takéto veci zanevrela ale asi mesiac dozadu som si kúpila ten rúž od dermacolu čo stále reklamujú, že vydrží 16 hodín. Bol lacnejší ako ten z pupy a fakt drží. Môžem jesť, môžem dáva pusy na líca aj na ústa, všetko vydrží. Ja mám taký pekný ružový ale mali aj viacero odtieňov červenej tak môžeš vyskúšať aj ten :)
Odpovedať
Pozri ten Dermacol https://www.dermacol.sk/produkt/16-h-... V piatok som mala skúšku make-upu práve s cyklaménovým Dermacolom a schválne som potom jedla, pila, bozkala snúbenca a jediné, čo sa zmazalo bola tá druhá vrstva - lesk, ale farba držala perfektne.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ho staršej dcére tiež kúpila a celkom ho chválila, že akurát ten lesk, teda tá vrchná vrstva zíde ale inak farba drží super. ja som si inak najprv myslela, že tá bledá časť je nejaký fixátor práve tej farby ale nakoniec to tak dobre drží tá spodná vrstva :) som rozmýšľala, že si ho aj ja kúpim ale ja by som chcela takú nejakú nenápadnejšiu farbu.
Odpovedať
@18lenussa 16h lip colour
Odpovedať
Profilova fotka
@ela4 @renya3 @renya3 pozerám že ho mam len iný odtieň ale nevydržal mi max hodku
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby, minule som bola v puppe, a tam maju taky lesk- pigment, to napusti pery farbou a je to vodeodolne. Mne to vydrzalo az pokym som si ho neodlicila. Tak rozmyslam, ze si ho asi kupim. Stoji okolo 10 e. ;-)
Odpovedať
@sunny2277 myslíš tento lesk, alebo niečo iné? http://www.pupamilano.sk/l%C3%AD%C4%8...
Odpovedať
Ja nedám dopustiť na Milani Amore Matte. Krátko po nanesení zaschne, vôbec sa neodtláča a vydrží mi celý deň.
Odpovedať
@gypsomilka Ja som mala presne ten istý z pupy, bol krásny matný ale stačilo, že mi cez ústa prešiel jeden vlas už som ho mala všade a ničím to nešlo dole, potom som mala všade ružové fľaky. Skúšala som už aj ten z avonu, celkom pekne drží ale mne sa z neho odlupujú také malinké kúsky a síce vydrží dlhšie ako niektoré iné ale je to tak pár hodín, väčšinou tak doobeda.
Odpovedať
@ela4 nepamatam si ako vyzeral original, lebo som skusala len tester a nemali moj odtien :) ale pravdepodobne ano. Len ten v obchode stal okolo 10 myslim. @kataruska321 prosim ta, to je co a kde sa to da zohnat? :-D nikdy som o tom nepocula. Ja asi aj tak pojdem predsa len do tej Puppy, to napusti pery a su farebne a vodeodolne dlhooo 8-)
Odpovedať
@sunny2277 ten "nezmazateľný" lesk z pupy mám doma, len som ho ešte neotestovala, tak ho musím skúsiť, či vydrží :) a prípadne vyskúšam aj ten dermacol. Som zvedavá :) to sú starosti toto :-D :-D :-D
Odpovedať
@sunny2277 Milani je značka kozmetiky, Amore Matte je tekutý rúž. V kamenných predajniach som ho zatiaľ nevidela, objednať sa dá kade-tade, zo slovenských obchodov napríklad tu: https://www.krasotika.sk/home/matny-l...
Odpovedať
@ ela4 vsak, ved toto :-D Ja idem nakupovat dnes, tak som zvedava ako dopadnem :-D Lebo chcem cyklamenovy ale nie velmi napadny. Ale bojim sa, ze nieco take neni mozne :-D
Odpovedať
baby, tak pochodila a poskusala som toho dnes dost. V pomere cena a kvalita som sa rozhodla pre tu pupu. Najhorsie bolo vybrat ten spravny odtien :-D Drzi to ako fras :-D a za nic to nejde dole. Dokonca tazko aj s vodeodolnym odstranovacom make upu. Takze som si ista, ze to vydrzi vsetko co ma a celu svadobnu noc :-D Este teraz mi to drzi, a to som uz aj pila... a ano, stoji to ako na webe, cize okolo 8 e. Urcite jednoznacne odporucam, pre mna topka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) ja mam dobre skusenosti s tymto : https://www.paese.sk/eshop/matny-ruz-...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som maniak na trvácne rúže a môžem potvrdiť, že Pupa, Dermacol 16h rúž a Milani sú pre mňa top favoriti. Pri Dermacole mám ale dobré skúsenosti len s tými výraznejšími farbami, tie prirodzenejšie sú nejak inak urobené a dosť rýchlo schádzajú dole. Dobre sa mi osvedčil aj Rimmel rúž, ak nemá mastnú konzistenciu tak má celkom slušnú výdrž aj pri jedení.
Odpovedať
@sunny2277 hodíš sem link, ktorá Pupa tak drží? :) či je to ten, čo som tu dávala ja? ďakujem :)
Odpovedať
18lenussa urcite najlepsi nezmazatelny len tak jednoducho a robiaci minimalne otlacky..ani na pohar ani na pery.. BURJOIS.. Velvet matte ja mam asi uz vsetky..su najuzasnejsie.. ;) kopec stastia pri vybere a krasnu svadbicku.. :)
Odpovedať
@18lenussa ja mam dobre skúsenosti s konturkami od nyxu... dlho vydržia a nemaju tendenciu otierat sa ako ruz kedze su take suchsie no nevysusuju. Co sa tyka dlhotrvacnych ruzov neviem s akými mas skúsenosti no ja za seba odporucam Hydra matte od gerard cosmetics daju sa zohnat aj na SVK alebo mac... to su za mna topky z tych dlhotrvajúcich
Odpovedať
Profilova fotka
BURJOIS :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V prípade červeného rúžu sa určite oplatí investovať, aby ste si bola istá, že vydrží neporušený do rána a neostane po pár bozkoch rozmazaný po ženíchovej tvári. ;-) Odporúčam MAC Retro Matte, klientky boli zatiaľ vždy spokojné. Prípadne skúste aj iné značky, ale určite matný finiš, najlepšie tekutá matná textúra. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?