Breast lifting plus foton. Zväčší to prsia?

ahojte kocky :) vyskusal uz niekto tuto metodu vraj je to novinka na slovensku a zvacsuje prsia aj o jednu velkost ak poznate niekoho kto to uz vyskusal prosim dajte vediet diky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, len ma zaujima ci si nieco ohladom toho zistila. nejak sa neviem nicoho ohladom toho dopatrat a celkom by ma to zaujimalo. dakujem :)
Odpovedať
ahoj ja som bola minulý týzden na prvom osetreni no zatial žiadna zmena dokonca mi moje prsia pripadaju teraz este viac vytahanejse myslim kožu ...hmmm este mám 4 ošetrenia ,uvidim potom napisem
Odpovedať
Ahojte , tak absolvovala som 5 ošetrení touto metodou a možem povedat efekt žiadny , škoda vyhodit peniaze a čas .
Odpovedať
@mon173 Ahoj ak ta to este zaujima bola som na tomto ošetrení poprsia mala som ich 5 a efekt žiadny .prsia mi ostali take iste , lutujem vyhodene peniaze moj čas .
Odpovedať
Baby, o jednu veľkosť vám prsia zväčší jedine tehotenstvo alebo plastika :-) Neverte takýmto podvodníkom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@renucika no jasne, ma to velmi zaujimalo, takze dakujem, ale to som len planovala co so sebou kedze vtedy som este kojila tak sa nedalo.. a teraz som zas tehotna, tak tiez sa neda, ale zatial teda ani to tehotenstvo nepridava :) stale sa spolieham na to ze potom este nieco vymyslia:))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojky, no moja mamina si tento prístroj kúpila domov a má s ním výborné skúsenosti (samozrejme si ho so sestrou požičiavame). Je tam taká malá fintička, že si ten stroj, teda tlak nasávania, treba nastaviť až tak, že prsia trochu pobolievajú. A treba si ten prístroj dať tak každé dva dni, ale efekt skutočne vidno ;) všetky tri môžeme odsúhlasiť, lenže zase babenky isto nečakajte zázaky. Ten prístroj prsia čosi spevní a teda vyznejú väčšie, ale nie je to náhrada plastiky, ani ničoho podobného. Ale viem, že jedna sestrina kamarátka ten stroj tiež skúsila, ale stále pišťala, že ju to bolí a pod ;) a tak si to nastavila tak, že tam ten tlak nebol skoro žiadny. A svete div sa začala hundrať, že to vôbec nepomáha. Sme sa potom len my všetky smiali.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.kosmeticke-pristroje.eu/pr... tu máte o tom asi najviac info. A je tam krásne písané, že je to hlavne na spevnenie poprsia a pokožky ;) a vhodné proti celulitíde. Funguje to .. vlastne veľmi podobne ako klasická ručná masáž poprsia, ktorá ZARUČENE spevní a podvihne prsia xD odskúšané a ohodnotené manželom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahoj, na zväčšenie pŕs už som vyskúšala všetky možné metódy, ale nič mi nepomohlo. Kúpila som si aj veľa drahý krém, ktorý tiež sľuboval zväčšenie, ale žiadna zmena nenastala. Tak som sa rozhodla, že pôjdem radšej na plastiku pŕs, než aby som vyhadzovala peniaze za metódy, ktoré mi nesľúbi zaručený výsledok. Pôjdem na tú kliniku Yes Visage v Bratislave a uvidím. O výsledku vás budem informovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?