Boli ste už na predlžovanie rias a ste spokojné?

Profilova fotka
...buduce nevesty,ak chcete mať krásne dlhé a huste riasy, ktoré Vám vydržia skoro 2 mesiace, a zaručia sexy look, napíšte mi, nemusíte platiť 100eur v salóne,ked ich môžete mať od certifikovanej baby za menej a kvalitnú americkú značku, ziadne cinske a ukrajinske braky! Ak ste sa stretli s touto novinkou v predlžovaní rias, napíšte,či ste boli spokojné :) ...
Odpovedať
Profilova fotka
@hederviga a aká je cena ak smiem vedieť?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hederviga jééé pošli mi ip nech viem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hederviga mozes aj mne please poslat do IP viac info? dakujeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
...ak chcete vedieť viac, kludne mi pošlite mail na: patricia.hederviga@gmail.com, pošlem viac info.. :) budete spokojné ;) !!! :-)
Odpovedať
tieto 3D riasy sú v ponuke na každom zlavovom portály, ponukaju ich za nejakých 18 EUR už v prestížnych salónoch, nakoľko je to na našom trhu novinka a treba tomu urobiť poriadnu reklamu. Kolegynka to mala (tiež kvôli svadbe), ale s prirodzenosťou to nemá nič spoločné, už z diaľky vidieť že to nie je to, čo príroda k typu tváre nadelila ;-) Radšej volím preto normálnu riasenku. Toľko môj názor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, kolko ludí, tolko chutí, každý ma pravo na svoj nazor ...no zavisí to aj od toho ako ti to spravia, možeš si sama vybrať zo 4 typov /mačací look, prirodzený, sexy..atd/, treba o tom viac vedieť, príp.mať s tým osobnú skúsenosť a potom vyjadriť a zdielať nazor :) ...vacsina žien si to pochvaluje, pretože nemusia vobec používať riasenku a ta cena...možno v BA a vacsích mestách, pre reklamu, salony volia zlavove kupóny, vzhľadom na to, že je tam viac salonov, tým vyššia konkurencia a omnoho viac žien, ktoré na to majú aj nemaju ako v menších mestách SVK. ale pre tú ženu-kozmeticku, ktorá to aplikuje, cena 18eur je prinízka, kedže to trvá cca 2 hodiny a je to bohovská prplačka, ktorá vyžaduje presnosť, precíznosť a dobré oči a chrbticu... :) ...netreba hned všetko odsudzovať :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
http://www.facebook.com/pages/3D-rias... ..kuk aj fotos v albume :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala predlzene riasy, pani mi ich urobila naozaj kvalitne, nevyzerali umelo, ani neprirodzene, naopak, bolo to prekrasne. Vid foto (robena 2 mesiace po aplikacii)
Odpovedať
Profilova fotka
kraaasne :)...presne ako moje zakazníčky ;)
Odpovedať
@maruska24 zijem v ba, za 18eur, aj ked mas zlavovy kupon az tak vela pod cenu by malo kto siel,tak sa mi to zda troska prehnane,ale ak, od kvality to ma na mile daleko, ak si u takejto davala robit ta kamoska,necudujem sa,ze to vyzeralo umelo,ja som mala tie najhrubsie, najdlhsie,lebo sama mam dost dlhe mihalnice, a kazdy sa ma pytal aku spiralu pouzivam
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja uz by som do toho nesla, radsej kvalitne serum co ti vykuzli rozpravkove mihalnice
Odpovedať
Nemali ste ale problem, ze vam potom vypadali vase vlastne mihalnice? Lebo som o tom pocula od viacerych bab, ktoré si nechali spravit 3D riasy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?