Bielenie zubov pred svadbou

Ahojte, mam prirodzene zltsi typ zubov (zato mam zatial v celych ustach len jedinu plombu), ale chcela som sa opytat, ci si neplanujete pred svadbou nejakym sposobom vybielit zuby. Ja nad tym uvazujem, chcela by som mat pekne biele zuby aspon ma svadbe :-) alebo poznate mejaky iny ucinny a setrny na sposob?
Odpovedať
@skarabeuska ja sa chystam za dentalnou hygienickou,aspon vycistit a mozno ich troch aj vybieli :-)
Odpovedať
@skarabeuska tiez by ma zaujimalo :))) @evka64 zevrj ked t robi zubark to nieje moc vidno... aspon som tak pocula
Odpovedať
ja som bola minuly tyzden u zubnej hygienicky, vycistila, potom bielila 22% peroxidom s tym, ze som jej povedala ze mam citlive zuby aj dasna. dala mi aj nejaky ochranny pripravok na sklovinu, a cuduj sa svete, zuby som po bieleni nemala citlive,, osvetliala mi ich podla mna o take 1-2 stupne, ale hlavne mi vybielila medzizubne priestory a horne casti zubov, ktore mi domacim bielenim nesli vybielit, odporucila este jedno sedenie...tak mozno este pojdem. doma som bielila bielacim praskom, trochu tiez pomohlo, pasty mne nebielia nic.. Biela perla mi pred 4 rokmi donicila zuby, odvtedy ich mam totiz citlive...
Odpovedať
@viki239 a de si kupila ten prášok ?
Odpovedať
@viki239 ako daleko mas pred svadbou?
Odpovedať
mesiac, v lekarni ho mali , zn. Eva cosmetics
Odpovedať
Profilova fotka
@skarabeuska ja som pouzivala bielu perlu, zuby mi neznicila asi zalezi aku mas pevnu sklovinu abo co ale strasne mi vadi ten sposob bielena u nej, ale vies kupit podobne bieliace prostriedky aj v dm a funguju celkom dobre ja stale kazdy den pouzivam signal white alebo tu novu gold a listerine white mne to dost pomaha udrziavat si zuby bielsie :-)
Odpovedať
@viki239 a kolko to vide a akolko vydrzi ?
Odpovedať
ten prasok 3e, a vydrzi dlho, je ho tam dost podla mna, je to mensia krabicka, ale pri umyvani zubu staci malo, bo peni to jak...:)
Odpovedať
citala som ze je na to dobry kokosovy olej.. ale zatial neviem posudit, davala som si ho este len raz
Odpovedať
Ja som si davala bielit pred mesiacom v Prahe, vyslo ma to ca. 4500 czk a vysledok je fakt vidiet,ale aj tak ich nemam biele. Mi aj povedali predtym, ze to bielenie ta posunie len na tvoju prirodzenu farbu,ale ja som bola aj tak spokojna,lebo mne to tak staci,ale ak mas fakt prirodzene zltsie,tak na biele neviem,ci sa dostanes.
Odpovedať
Moj byvaly pouzival gel, ale nepomohlo vobec. Ja by som sa urcite poradila so zubnym hygienikom. Inak riskujes, ze si nieco pokazis a to nechces. A pozor nejaka znama pouzivala nieco a zuby jej to sice vybielilo, ale ostali jej na nich flaky. Mne osobne ozaj pomoze uz aj samotne odstranovanie kamena.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Skúste sa spýtať dentálnej hygieničky na domáce bielenie - urobia Vám také dlahy - odliatky vašich zubov a potom Vám dajú taký gel, dáva sa to na noc ... mne pomohlo. A potom už len udržiavačka nejakými bieliacimi pastami. Ja používam Colgate Whitening, ale napr. by ma zaujímala aj Signal Gold tá najnovšia... Ale fakt od toho bielenia sa nedajú čakať extrémne zázraky, podľa mňa ani keď si dáte za drahé peniaze vybieliť u zubára, ten 1 - 2 odtiene je asi max A tak fotograf vyretušuje :D
Odpovedať
Profilova fotka
Pocula a citala som, ze zub. Pasta Rembrant je skvela.da sa kupit na ebay.alebo mozno v lekarnach. Tiez si ju planujem zakupit :-p
Odpovedať
@malatamara myslím, že tieto bieliace pasty sú najhoršie čo môžeš používať, skús pogoogliť, neviem presne čo to obsahujú, ale doslova rozožierajú sklovinu :) ja som kedysi používala bielu perlu...výsledok super...teraz skúšam už týždeň kokosový olej :)
Odpovedať
Ja som si kupila bieliace pasiky Crest, mala som ich uz asi dva roky dozadu, potom sa chvilu na slovensku nepredavali a teraz su opat dostupne. 25 pasikov stalo asi 70 eur, ja som pouzila asi 10, manzel asi 5 lebo bol lenivy a obom tie zuby mega vybielilo.. Mne sa to na sebe az tak nezda, ale uz mi tak strasne vela ludi povedalo, ze jak je mozne ze mam take biele zuby, ze asi na tom nieco bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa zverila dentalnej hygieničke, ale takej čo ma dobre referencie. a tam sa dajú robiť zázraky bez toho aby si prišla o sklovinu
Odpovedať
ja pouzivam zubne pasty Himalaya. maju aj taku Sparkly white. osobne by som do vselijakych tych chem. bieleni nesla. obavam sa, co by to urobilo s mojimi zubami v buducnosti. pocula som, ze bielit by si mali iba ludia, ktori maju zuby v super stave, bez kazov. a taktiez ta sklovina.. treba to zvazit a urcite by som skor na tvojom mieste zvolila bielenie odbornikom.
Odpovedať
a este ma napadlo, ze na fotkach sa zubky budu dat vhodnou retusou urcite poriesit :)))
Odpovedať
@iwetak ahoj,kokosovy olej?a to si natieras?po umyti, ci?...zaujimal by ma vysledok,ak ta mozem poprosit...ja sa nim teraz patlam cela,ale ze aj zuby,by ma nenapadlo:)
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda s kokosovym olejom sa robi oil pulling, najdes na nete dobru stranku o tom.. to bieli zubky a aj cisti telo
Odpovedať
@tilda áno presne skúšam ten oil puling, ale dajú sa s ním normálne len zuby čistiť, nájdeš to dopodrobna na nete :) zatiaľ výsledok nie je nejako zreteľný, skúšam to týždeň, dávam tomu min mesiac na nejaké viditeľné zmeny, tak uvidím, určite napíšem :)
Odpovedať
@kukies len neviem,ci by som to mala ako tehos...pockam a potom sa dam dokopy:)
Odpovedať
Zuby sú veľmi citlivá časť tela a poškodiť ich môžete veľmi ľahko, dokonca môžu byť poškodené a nebudete to vidieť voľným okom v zrkadle. Síce nie som zubárka, ale pracujem vedľa zubárskej ordinácie a z toho všetkého čo viem by som si sama zuby nebielila. 22 % peroxid? :-D to je dobrý vtip. Tak vysokú koncentráciu peroxidu bieliaci gél u žiadneho zubára ani dentálnej hygienistky nenájdeš. I keď je to finančne náročné, najlepšia cesta ku zdravým bielym zubom je ordinačné bielenie zubov u dentálnej hygienistky. No ani tá najlepšia hygienistka ti negarantuje výsledý efekt, pretože to závisí od viacerých faktorov. Tiež je lacnejšia varianta, kde ti hygienistka dá vyrobiť priamo na mieru nosiče na zuby a doma si dávaš bieliaci gel. Po týchto bieleniach sú zuby určite zaručenie belšie, resp. biele a potom je na Vás ako sa staráte o chrup a ako dlho Vám to bielenie vydrží. Ja mám druhý rok krásne biele zuby. Rembrant pasta nebola aspoň v mojom prípade veľmi účinná a zbytočne drahá. Používala som ju pred niekoľkými rokmi, keď sa k nám ešte nedovažala do obchodov a kupovala som ju vtedy za stovky korún priamo u zubára.
Odpovedať
Profilova fotka
@tilda no to netusim...to by si sa mala asi spytat doktora, lebo tym oilpullingom sa zacina cistit cele telo..ja som z toho ochorela, zacala som sa cistit tak, ze so vykasliavala..ale na zubky mi to pomohlo, minimalne na dasna...
Odpovedať
@tilda no ako tehotna si do zubov nebabri a bud rada ze s nimi nemas problemy, este minimalne 1/2 po porode by som sa neodvazila s nimi cokolvek robit, telo bude silne demineralizovane, mne napr po porode do mesiaca vypadlo 80% plomb, len tak :-D , zubar sa len smial , ze dalsia po porode. Co sa tyka toho bielenia, davnejsie som pouzivala gel a nasadky na mieru od zubara, osobne som ziaden efekt nevidela. Jediny clovek co ma fakt biele americke zuby je jeden moj znamy a aj ten si to daval robit v amerike. Lacne a rychle riesenie je tmavsi ruz :-) , samozrejme bavime sa o normálnych zdravých, cistych zuboch zltsej skloviny.
Odpovedať
na bielenie zubov jednoznacne bielacie pasiky Crest .....v amerike to pouzivaju vsetci a su dostupne aj na svk uz, hlavne je to kontrolovane komorou.....biela perla a ostatne produkty su len parodia na Crest.....tiez som si nimi pred svadbou bielila zuby a vsetci si vsimli, ze mam dajaky moc biely usmev :D k pasikom dokupit pastu od Crestu a vysledok zaruceny, je to trochu drahsie ako biela perla a ine veci, ale vysledok zaruceny (staci si pozriet recenzie od kupujucich na heureke trebars)
Odpovedať
@kukies ved presne to mi napadlo,ze detox v tehotenstve veru radsej ee...tak krasnemu chrupu zdar;) pa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?