Ako vyriešiť problémovú pleť pred svadbou?

Dievčatá poraďte prosím. Už som zúfalá. Pár mesiacov do svadby a moja tvár je jedná veľká katastrofa. A keby len tvár, ale krk, nohy, chrbát. Nikdy som nemala takéto problémy , vred na vrede a to mám pubertu už dáááávno za sebou. Vyskúšala som už asi skoro všeličo. Bola som na odbery, endikronol., gynek.a jedine čo mi zistili je málo železa, ktoré do seba trepem v akejkoľvek forme a nič nezaberá. Nemá niektorá z vás skúsenosť s niečím takým a čo zaberá? Okrem hormonál.tabletiek. Momentálne skúšam Spirulinu Bio, no beriem ju mesiac a akosi nevidím výsledky. Ako sa hovorí: topiaci sa aj slamky chytá.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@mmirkaa7 A akú používaš kozmetiku?
Odpovedať
Používam Avene. Kozmetiky som už vystriedala neskutočne veľa a s touto som spokojná, nemyslím že je problém v kozmetike
Odpovedať
Profilova fotka
ja som používala dlho Vichy, potom La roche a prestali mi vyhovovať, ako sa mi vekom mení pleť. Ja nedám dopustiť na Clinique. Inak ešte jedna rada, treba poriadne umyť všetky štetce a kúpiť nové hubky na makeup a podobne.. Mne sa náhle dosť zhoršila pleť a stačilo vymeniť tieto veci :) Inak zvnútra neviem poradiť, mne pri krízach vždy pomohla zmena kozmetiky. Držím palce
Odpovedať
Ďakujem =) tiež som používala Vichy aj La roche, no vymenila som za iné. Aj štetce som vyumývala, no bez zmeny =( už neviem ako sa zdravo stravovať a čím sa napchávať. A tú kozmetiku Clinique nepoznám, skúsim pozrieť
Odpovedať
@mmirkaa7 myslim si ze to skor bude nejaky vnutorny problem kedze vravis ze mas vyhadzany aj chrbat myslim si ze to budu hormony ja som mala tento isty problem vyrazky na tvary na chrbate aj na krku ako som ostala tehotna zmenili sa hormony zazracne vsetko zmizlo a zatial sa nic nevratilo a dufam ze ani nevrati ak mozem poradit skus nejake lieky na hormony
Odpovedať
Profilova fotka
@mmirkaa7 a neskúšala si koloidné striebro? to dosť veľa báb pomohlo na pleť
Odpovedať
@emma_mojzisova to mám už tiež vyskúšané, no bezvýsledne
Odpovedať
Profilova fotka
Skusala si ultrazvukove cistenie a ozonoterapiu? ;-(
Odpovedať
@basica neskúšala, ani netuším čo to je.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmirkaa7 naozaj ani to nepomohlo? fu a tariku? to si skusala?
Odpovedať
@1petra5000 no ja už som zúfala, nič nezaberá. Ta tarika je čo?
Odpovedať
Profilova fotka
@mmirkaa7 to robia v kozmetickych salonoch. Taka procedura. Mne to pomohlo. Na zlavomate byva vela ponuk na to plus este led maska k tomu. Su to take neinvazivne veci ze ti to nerozbabre tvar velmi. To robilo problem mne. Ze sa mi po cisteni zapalila. A po tomto nie :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nestrácaj čas a choď ku dobrému dermatológovi :-)
Odpovedať
Dermatológov som už tiež vystriedala . Ale ak by ste mali skúsenosť alebo ste počuli o nejakom ozaj dobrom v okolí SNV,PP,KE tak budem veĺmi vďačná.
Odpovedať
skus vysadit mliecne vyrobky na par tyzdnov a ak nepomoze, skus vysadit lepok (chlieb, pecivo), to su dve veci, z ktorych sa najviac robia vyrazky, ak mas nahodou na ne intoleranciu. Skus si spravit test potravinovej intolerancie - ak ti nezistili nic na gastroskopii, tak nemusis mat alergiu, ale mozes mat intoleranciu. Z mojej skusenosti ti kozna nepomoze - oni by len hned predpsovali tie najhorsie lieky, pripadne masticky a kremiky, ktore to nevyriesia. Je to bohuzial tak.
Odpovedať
http://food-detective.sk/
Odpovedať
@mmirkaa7 tarika je taky prasok ja som si ho tiez kupovala a to sa trosku riedi s vodou a mne to pomohlo. Kupovala som to v bio obchode alebo skus pozriet aj na internete
Odpovedať
Treba upraviť stravu - najväčšia istota, ak to chceš seriózne riešiť je vysadiť, resp. v maximálnej možnej miere obmedziť lepok (je takmer všade, treba naštudovať), mliečne výrobky a cukor (dá sa nahradiť melasou alebo stéviou - v tekutej alebo rastlinnej forme). A samozrejme tiež obmedziť mäso, resp. dodržiavať akési pravidlo mať na tanieri iba 30% mäsa v pomere k prílohe. A potom už len trpezlivosť, bude to trvať cca. mesiac kým sa telo vyčistí a pleť sa začne dávať do poriadku a bude vidieť výsledky. Takýto detox je možné doplniť aj rôznymi vitamínmi, minerálmi a prírodnými olejmi. Ak nepomohol žiaden lekár odporúčam vyhľadať naturopatickú poradňu.
Odpovedať
@loveman vsak nebude pomaly nic jest :D
Odpovedať
Ja som sa tak musela zacat stravovat zo zdravotnych dovodov, staci sa tomu na zaciatku trocha venovat a pojde to, len treba zamenit veci, ktoré sme zvyknuty bezne jest za nieco nove, je pravda ze clovek si musi do prace nosit aj obedy lebo az na par vynimiek sa neda nikde najest. Zatial mam 3 tyzdne za sebou a prezila som a ako benefit som schudla 4kg bez namahy, co sa pred svadbou tiez celkom hodi :-D .
Odpovedať
@loveman no len kde nabrať tú pevnú vôľu,ktorá mi nič nehovorí. Zdravo sa stravovať vydržím 3 dni. Ale od pondelka sa dám na to. Nič iné neostáva. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala pleť hroznú,po antikoncepcii sa mi vycistila, po vysadení to bol des.horsie ako predtým. Začala som zdravšie papať,viac zeleniny,menej vyprazaneho. Potom mi zistili intoleranciu na laktózu,tak som úplne vynechala mliečne výrobky a zlepšilo sa to. Pred dvomi týždňami mi zistili histaminivu intoleranciu... Tak sa snažím vynechať všetko čo je na zozname... Ti poviem je to na zaplakanie... Ale všímam že aj pleť sa mi zlepšuje... Takže na 100% to máš zo stravy + keď sa pridruzi stres tak to tak aj vyzerá.ja mám tiež problém s pevnou vôľou, je to veľmi ťažké, ale musíme si uvedomiť že to robíme pre seba a svoje zdravie. Držím palce. ;-)
Odpovedať
Ďakujem za všetky rady =) a teraz mi prosím povedzte čo mám jesť =)
Odpovedať
caj z cerstvej zihlavy viackrat denne tri tyzdne, alebo zazvorovy caj je tiez super
Odpovedať
Profilova fotka
Mne veľmi pomohla Mask of Magnaminty, je trošičku drahšia, ale už po dvoch týždňoch som začala vidieť výsledky a po dvoch mesiaoch som mala pleť ako bábika. Ale je fakt, že je aj dosť vidieť na pleti, či ju používaš naozaj pravidelne alebo len v najhoršom. Ale zase aj dosť robí jedenie čokolády. Ja som ju nejedla vo veľkom, len občas nejakú kocku, ale aj to stačilo.
Odpovedať
Profilova fotka
doporčujem kozmetiku z Amway, rada Artistry je skvelá. ak treba viac info, rada poskytnem
Odpovedať
@mmirkaa7 ak si doteraz nemala ziadne problemy, tak to moze byt tou spirulinou, spirulina obsahuje fykocyanín, ktory ma detoxikacne ucinky. Telo sa detoxikuje dlhsie, takze ak sa z tela vylucuju skodlive latky, preto mas vyrazky. Ak by ti to este do mesiaca nezmizlo, vyradila by som ju a zaradila do jedalnicka po svadbe. Inak vacsinou ak je detoxikacia spravna, clovek ma prve dni, tyzdne horsiu plet, travenie atd. A ako baby radili vyssie, obmedzit lepok, mliecne vyrobky, cukor, hlavne vela zeleniny a nejest vyprazane.
Odpovedať
Profilova fotka
este mi napadla moznost, ze niektori kozni lekari robia aj to ze ta predavkuju akoby vitaminom a ;) to tiez zvykne pomoct. Len je to liecba ktora trva nejaky ten rok
Odpovedať
@lili1990 Spirulinu som začala brať kvôli tomu a beriem ju asi 3 týždne. Zdá sa mi, že to troška ustúpilo, no poberiem troška dlhšie a uvidím. Skúšam už čo sa dá.
Odpovedať
Profilova fotka
ja beriem chlorelu a zeleny jacmen 2x denne ... super precisti cely organizmus ... ale treba kupovat v dobrej kvalite lebo som si naposledy kupovala jacmen a aj po dlhom trepani vo flaske bol ako prasok a bledy ... a kozmeticka co ti urobi kvalitne cistenie urcite treba zahrnut ... :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?