Ako si udržať opálenie?

teraz som opalena ale co z toho kedze svadba je az o pol roka :D ako si to udrzat? alebo mam smolu? je lepsie chodit postupne do solarka a tak si udrziavat opalenie alebo zacat 2-3 mesiace pred svadbou a zamakat na solarku potom? viem ze aj nejake nastreky existuju ale to sa bojim ze budem a ko ross z priatelov :D dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja pevne dúfam, že opálenie mi vydrží do októbra :-) Pilne na tom pracujem :-) Ale v tvojom prípade by som asi radšej volila solárko ako nejaký postrek. Je to istejšie si myslím :) Prípadne zájdi do solárka a opýtaj sa kočky čo tam robí, že nech ti poradí, či ti stačí prísť mesiac - dva pred svadbou. Závisí aj od typu pokožky... Oni ti tam musia poradiť. Ale každopádne som za solárko ako nejaký postrek a už tobôž nie samoopaľovacie prípravky ;-)
Odpovedať
mne by opalenie do oktobra urcite nevydrzalo...a uz toboz nie pol roka. Ja som chodila do solarka presne 40 dni pred svadbou, tak 2-3x do tyzdna a bohate to stacilo, a to som skor svetly typ, ktory sa pomaly opaluje....ani sa mi nezdalo, ze som opalena, ale na fotkach zo svadby to bolo pekne vidno...no a v satach bez ramienok som ani nemala stresy z nejakych pasikov po tielkach a pod. Inak k tvojej otazke - podla mna inak ako neustalym udrzovacim opalovanim sa opalenie neudrzi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?