Ako prekryť tmavé kruhy pod očami?

Prosím Vás o radu, ako prekryť tmavé kruhy pod očami. Stravujem sa zdravo, spím 8 hodín denne a kruhy mám stále. Poradíte mi nejakú kozmetiku alebo niečo dobré? Ďakujem za každú odpoveď 8-)
Odpovedať
@vcielka114 Ahoj. Mám tie isté problémy, je jedno či som unavená, ale spím 8 hodín denne, že nie som pod stresom, zdravo sa stravujem.. Niekde som čítala že bledší make-up, ale to u mňa nezaberá. Používala som už dávnejšie nejaký krém, no výsledok bol stále rovnaký. Tiež by sa mi zišla nejaká rada..
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky, spánok u každého nestačí. Raz som niekde čítala, že to znamená nedostatok železa v strave. Tak vyskúšajte trošku zmeniť jedálniček a snáď nastane zmena k lepšiemu :)
Odpovedať
Ja na prekrytie pouzivam tonovany roll-on korektor od lorealu. Co sa tyka znicenia tych odpornych tienov pod ocami - skusala som upravu stravy (pchala som sa zelezom, nalievala vodou, pila pecenove a ladvinove caje, krmila sa fazulou) -efekt nulovy, vyskusala som laser aj kyselinu hyaluronovu - efekt to nemalo ani minimalny. Tak uz mi asi len ostava konvertovat na islam a chodit zahalena, inak tie mrchy nezakryje nic...
Odpovedať
Profilova fotka
kruhy sa odstranit nedaju, len farebne korigovat. Modre kruhy (zilky) pomocou korektora, v ktorom prevazuju zlte tony (alebo rovno cisto zltym) - napr. ja pouzivam Clinique Airbrush odtien 04. Cisto zlty korektor ma Avene. Hnede kuhy (pigmentove alebo take tie "tiene" pod ocami) sa neutralizuju koralovym korektorom, tiez ho maju u Avene. Tymito farebnymi korektormi sa farba pod ocami zneutralizuje, ale este treba prekryt korektorom vo farbe pleti.
Odpovedať
...dobrým spánkom :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
mila @vcielka111 kruhy pod ocami su naozaj neprijemnym problemom amoze ich sposobovat tak 1000 pricin..mnoho krat maju aj geneticky povod... daju sa samozrejme ucinne zneutralizovat korektormi a s pletou zjednotit krycimi kremami. vyhodne je si kupit paletku korektorov, ktora ponuka dostatocne dobry vyber farieb a budes mat istotu ze urcite trafis spravnu, resp. si namixujes svoju...ak sa pytas kvoli svadbe, ziadny profesional nebude mat problem kruhy prekryt a zamaskovat....
Odpovedať
@vcielka114 odkedy dodržiavam pitný režim (rozumej cca 3 litre vody denne+ nesladené čaje) sa mi kruhy zredukovali, ale predsa len na tie pozostatky používam garnier roll on a potom to ešte zafixujem púdrom od rimmel stay mate ;-)
Odpovedať
Ja mam prirodzeny sklon k takym tmavsim kruhom. Pomaha na to hydratacny gel pod oci (ale treba skusat, ktory... nasla som dobry v DM, z ich znacky Balea, taky hydratacny, alebo potom specialnejsie, som raz niekde skusala z takej drahsej kozmetiky a ten fungoval takmer okamzite)... Inak sa nezaobidem bez korektora, pouzivam svetly bezovy, mne to staci, na specialnejsie pripady su urcene take zlte korektory ktore sa v malom mnozstve primiesaju do make-upu, ale to som sa len docitala v jednej vizazistickej poradni.
Odpovedať
@vcielka114 max factor pan stic
Odpovedať
@raverka práve ten som chcela odporučiť :-) "pan stik" veľmi praktická vecička ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@neomea @raverka to je tuhy korektor, da sa pouzit aj pod oci? Nie su tekute korektory v tejto oblasti lepsie? Ale verim, ze je velmi dobry.
Odpovedať
@kazunomiya ja si to cápem aj pod oči :) nie je to doslova tvrdé, ako tuhý korektor, má to jemnejšiu krémovitejšiu konzistenciu, nanášam ho prstom nie priamo "tyčinkovo" ako tuhý korektor.. ;-)
Odpovedať
@neomea @kazunomiya @vcielka114 ja to isté. je to najlepšia vec na krytie pre mňa teda určite. veď skús v obchode, či sa ti to bude lúbiť.
Odpovedať
Ďakujem Vám kočky :) ... naposledy som kúpila tekutý korektor RIMMEL match perfection, je celkom dostačujúci, ale bola som riadne prekvapená, keď som zistila, že v tej tube skoro nič nieje... vydržal mi tak 2 týždne... takže neodporúčam. Vyskúšam ešte ten Max factor panstic...a dostatok tekutín :) Zatiaľ Ďakujem a každú ďalšiu radu si cením
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
http://www.etani.sk/23-gel-na-kruhy-a...
Odpovedať
oriflame ma dobry korektor z radu giordani :-)
Odpovedať
La roche posay má veľmi dobrý korektor. Ak si ale ochotná zainvestovať, nič lepšie ako YSL touch eclat som nenašla :-) Tiež pomôže dobrý krém, ja akutálne chválim Mary Kay z Repair rady (hádam som to dobre zaradila :-) )
Odpovedať
Korektor Garnier a očný krém na kruhy bio clinic Od Oriflame a rovnako od Oriflame očný krém Milk and Honey. Ja si dávam večer bio clinic a cez deň Milk and Honey. Ten druhý úžasne osvieži oči ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
tato debata je sice trosku starsia, ale mozno pomoze aj neskorsi nazor :) dostatok tekutin je spravna rada... ale POZOR na tekutiny vecer!!! tie prave sposobuju tmave kruhy... cize isto nedobiehajte vecer pitny rezim! a tiez odporucam mary kay revitalizacne ocne serum - je urcene na kruhy a opuchy pod ocami a pomaha velmi rychlo ;) a co sa tyka korektorov - tuhe korektory odporucam len v pripade, ze mate velmi mlade a hydratovane ocne okolie... inak vam to vysusi a zvyrazni vrasky :/ takze korektor - ja pouzivam Mary Kay a je skvely, alebo rozjasnovac...
Odpovedať
Profilova fotka
@janaloksikova zdravim, mozem sa spytat preco tekutiny vecer sposobuju kruhy pod ocami? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@bublinulka neovladam dopodrobna tie procesy v tele, ale tmave kruhy pod ocami su prevazne toxiny z ladvin, cize ked ladviny dobre nepracuju... a ladviny potrebuju v noci regeneraciu tak, ako vsetky ostatne organy... ak vsak vecer dobiehame pitny rezim, cize vypijeme vela vody, tak musia pracovat, aby to spracovali a neoddychnu si... tak ulozia nespracovane toxiny v okoli oci...
Odpovedať
Profilova fotka
@janaloksikova zaujimave, dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja osobne odporucam pudrovy korektor v zltom odtieni, nechcela som verit, ze kruhy prekryje ale naozaj to funguje pouzivam konkretne tento http://sonicka.sk/plet/korektor/phb-p... ma prirodne zlozenie takze pokozka ani nevysusuje
Odpovedať
sem tam ho pouzivam aj ja ked malo spim a pomaha
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?