Ako dlho pred svadbou treba ist do solarka aby som mala pekne prirodzene opalenie?

:-) ja som zacala uz som bola 4 x.... Chodim na 6 min.kazdy 2 den..
Odpovedať
Profilova fotka
najhorsie ze napriklad mne ani solarko nepomaha :/
Odpovedať
skúste násrtek, nie je to ani drahá záležitosť, už si presne nepamätám ale myslím, že stačí aspon tri dni pred svadbou prísť, ale to sa radšej spýtajte v salóne. Urobia Vám nástrek celého tela a opálená ste hneď, vydrží to asi týždeň, možno dva.....záleží v akom období si to dáte. Ja sa v soláriu tiež neopálim, vždy to riešim nástrekom, je to rýchle, lacné a účinné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@radenka2312 ahoj. Viem, že toto je otázka, tak mi už nemôžeš odpovedať :-) ale ak sa ti chce, môžeš mi poslať IP :-) mňa v solárku tiež veľmi neopáli pekne do hneda, ale skôr spáli do červena. Ale ten nástrek môže byť dobrá vec, ale neotláča sa? Teda nepošpiní mi veci? Nemám s tým skúsenosť, tak sa radšej opýtam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som nastrek neodporucala. Mne to vyslovene v salone zakazali. Aj v zmluve to bolo. Ked sa spotite, spravia sa na satach skvrny, ktore nejdu vyprat. A viem, ze na to ste sa nepytali, ale vsak je leto, naco sa nicit v solarku, ked vonku svieti slnko. Ale urcite mate nato dovod. Ja som chcela len upozornit na ten nastrek
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?