Aké líčenie pre družičku k červeným šatám?

Profilova fotka
Ahojte,chcem sa spytat ake by bolo najvhodnejsie licenie k vyrazne svetlym cervenym satam s ciernymi doplnkami? ..mam svetle modrosive oci a podlhovastu tvar, vlasy tiez odtien tmavsej cervenej. Vedel by mi niekto poradit? Vopred dakujem za rady :-) M.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj podla farbenych vlasov sa nemozes orientovat,musis sa pozriet na seba aka si prirodzena:)ani farba oci niekedy nezohladnuje tvoj typ osobnosti co sa tyka licenia.Pozeraj na farbu obocia,korienky vlasov,pokozka,ako sa opalujes,pehy a tak...Inak ked tak pozeram na tvoje foto prides mi ako letny typ,co sa tyka urcovanie farebnej typologie,ale nie som si ista,takze si pozri co sa hodi k letnemu typu.ake farby,ciernu alebo sivu linku si mozes dat.urcite by bolo toho vela co napisat:) alebo zvyrazni pery cervenym ruzom a je hotovo:)))
Odpovedať
Profilova fotka
Lienka Dakujem :-) ...co sa tyka farby obocia je cierne,korienky vlasov (povodna farba) stredne az tmavo-hneda.Pehy nemam,plet nemam ani snedu ani uplne najbledsiu,skor nieco medzi tym a v lete sa opalim hned pekne do hneda bez toho aby som sa spalila. Ruz urcite nie,nikdy mi dlho na ustach nevydrzia,neviem ale akosi mi na ustach vadia.Ked tak maximalne nejaky svetly lesk na pery.Preto by som radsej chcela zvyraznit oci.Nejake to dymove licenie,len neviem ake odtiene by boli vhodne k cervenym satam aby to nevyzeralo zas nejak ostro ci nevhodne farebne zladene.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkagtx vies podla tej foto co vidim je to tazke odhadnut ktory si typ..skus ty si sa pozriet na to rozdelenie ucite na nete najdes podla coho sa mas orientovat.Teraz na leto su hitom farebne lesky takze ruz ani nemusis staci lesk co sa hodi,no a farby tienov mozes vyberat z tej palety co sa ti k typu ale taka neutr.je ruzova so sivou.Dymove licenie vytvoris sivou ale ciernou cerz.na oci,sivymi az tmavymi tienmi urcite sa hodi aj strieborna.inak keby si nevedela mozme si email vymenit.no problemo:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nie len farba siat rozhoduje ale aj ci su romantice, vyzivave atd....ja som mala k cerveným satám s čiernymi doplnkami perfektny podklad aby plet vyzerala bezchybne, jemne telovo bezove tiene, hrubsiu tekutu cirnu linku, dost zvyraznene mihalnice (nesmu byt polepene) a červene pery presne v tone siat....ja som ale blondina a mam hnedozelene oci.....taketo licenie je super, ale sama musis vediet, ci tvar tvojich oci a nosa ti taketo dovoluje...
Odpovedať
Profilova fotka
určite dymové líčenie
Odpovedať
Profilova fotka
http://fatimabeauty.eu/Typy.html alebo a mozes kombinovat s farbou sperku...ak máš zlato alebo striebro
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ale dymove nejde kazdej....ak mas pekne pery,daj si ruz a k tomu hole licenie iba s ciernou linkou....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?