3D mihalnice verzus trsy

popripade ako ich neskor odstranit ci same odpadnu vdaka za kazdu radu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala 3D na svadbu, mihalnicky boli krásne,hlavne na fotkach to pekne vidno,vydržia skoro mesiac,vypadavaju spolu s tvojimi ale keď vypadli všetky ja som mla pocit že žiadne mihalnicky mi nezostali :). Trvalo take 2-3 týždne kým sa to upravilo a dorastli mi nove. Nie je jedno u koho si ich das urobiť lebo sa lepi na každú tvoju mihalnicu umela a musí to byt pekne urobené aby si tam nemala take gucky legislatívy. Ale ja rozhodne nelutujem a dala by som si ich určite zas :)
Odpovedať
Profilova fotka
určite 3D mihalnice nad trsmi ani neuvažuj :-) , dávala som si ich robiť cca pred 3 týždňami, vypadávajú postupne s mojimi vlastnými, vôbec to nie je poznať, teda len ak by sa niekto lepšie prizrel :-D
Odpovedať
Tiež som mala 3D mihalnice na svadbe a nelutujem a dala by som si ich znova. Krásne to vyzeralo a ani som nevedela že ich mám. Určite záleží aj od toho kto ti ich urobí. Trsy toľko nevydrzia a mne tam vadilo to lepidlo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
podla toho, ci chces nieco nadlhsie, alebo len na svadbu ;) ja odporucam trsy - lepim ich semiparmanentnym lepidlom a odlicis si ich spolu s makeupom... 3D vie malokto dobre spravit, aby vyzerali prirodzene a pekne - ale najdu sa aj take ;)
Odpovedať
mala som 3D a keby mam este raz prezit ten den tak urcite si dam trsy... 3D mihalnice sa zacnu po nejakom tyzdni vselijak tocit a zacalo mi to vadit tak som ich musela odstranit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?