Viete poradit dobreho kameramana do 500, max. 700 eur?

Kto by mi vedel poradit dobreho kameramana v Zilinskom kraji, resp cele Slovensko, ak je ochotny cestovat... Cena do 700 eur, termin 4.7.2015.Vdaka!
Odpovedať
@sandrin_ my sme mali nordcam, su z popradu, aj pricestuju. Vybrali sme si trendy balicek, a uz ani neviem ci to stalo nejakych 250 eur, ci kolko, ale celkovo nema vysoke ceny
Odpovedať
Mám kontakt na PROFIVIDEO - profík...len je od Nitry... skus mu napisat....
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, naše štúdio je zo Žilinského kraja. Termín 4.7.2015 máme zatiaľ voľný a cenovo sme pre Vás tiež prijateľný. V prípade záujmu, napíšte prosím, správu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak sme Vás zaujali fotografiou radi sa Vám odprezentujeme našou tvorbou. :-) Napíšte prosím v prípade záujmu... Ďakujeme S pozdravom
Odpovedať
Do 600 eur natočí video videoštúdio InternetPoradny.cz (to sú aj webovky, kde majů kontakty) aj s cestou. Kámoška mi od ních video ukázala - bolo moc pekné. Natáčajů dvaja - s kamerou aj s digifoťákom. Za príplatok urobija aj fotky. Sú z Moravy - Olomouca. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sandrin_ dobry den, verim, ze svadbu by ste radi mali co najkrajsiu a z nej video aj fotky, v takom pripade si popozerajte nasu pracu dufam, Vam budeme vyhovovat. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?