Viete mi poradiť super kameramana?

Moc ďakujeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne ? :)
Odpovedať
A kde sa bude svadba konat???
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak hľadáte službu kameramana navštívte naše stránky. Ak sa Vám naša práca zapáči tak nás kontaktujte. Porozprávame sa o vašom veľkom svadobnom dni a určite nájdeme spoločné riešenie.
Odpovedať
Ak naozaj super tak Panamera (Žitňanský) , Rec studio, Primetimevideo, (dúfam, že nehľadáte super kameru za 350 ecok) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simona277 hovori sa ,ze dobre sa chvali samo (ja dodam : ze neverte tomu :) Nechvalime sa ale staci ,ze sa Vam zapaci praca aku robime. Dakujeme :-)
Odpovedať
V prvom rade si treba uvedomiť čo od toho očakávam a podľa toho si vybrať. Ak mi stačí klip na FB a nejaký nenáročný záznam pre rodičov v dobrej cene kľudne môžem vyberať podľa klipov na web stránkach kameramanov. Ak chcem aby moje svadobné video nebolo len pekný klip a zvyšok "ako príde" treba vyberať podľa toho ako vyzerá celé DVD. Preto neberiem odporúčania ten alebo ten kým nevidím za čo si platím :-| Určite by žiadnej neveste nestačilo 50 pekných fotiek a zvyšné už len tak ako prišlo, navyše keď fotograf nestojí 150 EUR ale bežne 700 aj 1000 EUR za celý deň. Každá očakáva že všetky fotky ktoré od fotografa obdrží budú pekné a kvalitné. Vyberajte si tak aj kameramana a budete spokojné ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?