Svadobný kameraman Zoltan Varga, Zemné. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
ahojte nevesty a zenichovia otvaram novu temu kedze som ju nenasla my budeme mat tohoto kameramana videli sme u neho doma par ukazok ktore sa nam pacili a az po novom roku mu posleme zalohu dovtedy sme stale na "vazkach" a kedze nemame na to aby sme si platili manzelov Zitnanskych a tento pan robi tiez v takej kvalite a cena je prijatelnejsia chcem vediet ci sa nam to oplati a ci nase video bude take ze kazdy nan povie-wow perfektne :-) takze sup sem vsetky s vasimi skusenostami s tymto kameramanom a aj tie ktore ho chcete ;-)
Odpovedať
Má aj nejaku stranku s ukážkami? My chceme Petra Lizicu z Palarikova. On ma aj stranku s ukažkami a robí to aj na bluray, aj ked presne neviem čo to je. Ukažky sa nám celkom pozdávajú ale tiež neviem ze koho si vybrať.
Odpovedať
Profilova fotka
no to je ten obrovsky pruuser zoltan varga nema web stranku my sme boli u neho doma robi velmi dobre nam sa pacilo no nakolko priamo odtial z palarikova je pan lizica my tam mame svadbu tak akurat som mu pisala ci sa vieme stretnut a ci ma este volny termin na nas datum :-) pozriem si aj lizicovu pracu osobne a uvidime komu nakoniec odosleme zalohu :-D to aj drahy musi vidiet co sa mu bude pacit viacej ...
Odpovedať
Ahoj Trdielko, My sme boli tiez u p.vargu a moj priatel sa jednoznacne rozhodol pre neho- on sa v tychto veciach vyzna :) rad robi videam foti atd. Viem, ze p. Varga spolupracuje aj s Jojkou i s Markizou, sem tam im chodi aj pomahat.. my mu beriem zalohu uz dnes :) toho z palarikova sme nenavstivili- tak neviem sa vyjadrit. Robi aj bluray aj dvd 4hod. video za 400 eur.. co je super :)
Odpovedať
Profilova fotka
zsuy mi normalne odlahlo ze mas svadbu az v auguste buduci rok a nie na nas datum lebo nam povedal ze staci v januari/februari mu poslat zalohu napisal si nas a ze nam podrzi termin len mu treba zavolat ze zaloha bola odoslana :-) normalne sa tesim len idem este cez vikend k jednemu k PeLimu do Palarikova tak uvidime ale aj tak si myslim ze to nebude take suprove ako ma pan Zoltan ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko a ako je na tom p. Varga cenovo :-)
Odpovedať
kočky prosím vás môžete sem hodiť link na stránku toho p. Ližicu? ďakujem
Odpovedať
Link sem asi hodiť nemôžem (poruším pravidlá :-( ) Ale najdeš ho cez google - peli videostudio alebo video peli
Odpovedať
trdielko ano, my mame az auguste a uz sme mu zaniesli aj zalohu(pre istotu) :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Prosim Vas moze mi na pana Vargu poslat niekto tel. cislo?? Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@z.junasova neskoro zrejme odpovedam :-S cenovo 1 hodina dvd = 50 euro robota 100 euro a ak chces full hd kvalita tak 100 euro cize ak tvoje dvd svadobne bude trvat 4 hodiny tak 400 euro mu zaplatis a zaloha je 30 euro ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 už mám aj kameramana, ale aj tak ďakujem za odpoveď :-)
Odpovedať
@10aktak10 prosim, posles mi cislo na pana Vargu do spravy ?
Odpovedať
k p. vargovi... no takze my sme mali svadbu v oktobri 2010 a v januari 2011 som mu volala ze co je s nasim DVD a on mi na to, ze este oktobrovych nezacal riesit (ze ma este nejakych z leta, ktorych nema hotovych) 8-( .. takze dvdcka sa asi tak rychlo nedockate ze do 2 tyzdnov by ste ho mali, ako mali ostatne moje kamaratky (od inych kameramanov). je tomu uz skoro 5 mesiacov co sme mali svadbu, a uz clovek aj zabudne ze nejaku mal :-S , kym sa docka dvd.. a tyzden pred svadbou nam povedal ze nie od nam ide kamerovat /pretoze on isiel kamerovat na inu svadbu/, ale nejaky jeho "spolukameraman" ci kto.. p. varga nam to teda ma len strihat.. nakopi si natacani tolko ze potom nestiha.... :-|
Odpovedať
Ja rozmýšlam nad p.Lizicom. Volala som mu a povedal, že on chodí sám a neposiela žiadneho iného kameramama a že DVD+Bluray je hotové max do mesiaca - bežne do 2ch týždňov. ewcika... ty čakáš už skoro polroka a ešte s tým ani len nezačal robiť? No tak mňa by asi piclo. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cernoknazna ahoj, prepac, ale ja na neho nemam tel. cislo!
Odpovedať
Profilova fotka
@cernoknazna ja viem ze by som nemala asi takto pisat cislo ani iny kontakt-mail ale toto je tema prave o nom tak napisem sem : ;-) @ewcika ja som rada ze je tu aj takato skusenost a reakcia len ma strasne mrzi ze to este nemate :-( ale aspon viem ze nemam ocakavat "uzasne" ale ze aj nieco taketo sa moze stat a ja sa mozem pokusit vyvarovat sa tomu ... my s nim este v aprili mame stretnutie ze co a ako chceme,o kolkej a podobne takze ja mu krasne poviem aj za usi a na celo si to moze zapisat ze DVD maximalne do 8 tyzdnov chcem hotove a nezaujima ma ze ma vela roboty,nema si jej tolko zobrat a samozrejme ak je ten jeho kolega FAKT dobry tak nevadi ked aj on sam nedojde ..ale vysledok musi stat za tie prachy! dufam ze vase dvd bude hodne tych prachov a toho cakania a ze doslova bude uuuzasne a perfektne ! :-)
Odpovedať
no my sme si davali robit len to obycajne, to bluray bolo aj tak dost drahe, a keby som mala tolko vycapit za taketo omeskanie dvd tak by som mu povedala aspon tolko ze mu dam za bluray len sumu ako keby za obycajne dvd... neviem vam povedat ako robi ten jeho kolega lebo som to este nevidela, dufam ze aspon mal tu kameru zapnutu a nie len sa prisiel najest a zabavit na svadbu.. ]-( vargovi som len vtedy volala a kedze neviem po madarsky a jeho slovencina je moc pomala, tak som s nim prevolala asi 8 minut co som sa dozvedela len tolko ze to este nema... islo to z neho ako z chlpatej deky... :-S najblizsie sa mu chystam zavolat a povedat mu ze do 10 dni nech to ma hotove, ze si pre to dojdeme... on od nas inak ani zalohu nepytal - ani zmluvu sme nespisali s nim, lebo sme dosli za nim necely mesiac pred svadbou, a ze to uz nezvykne pytat zalohu (my sme s nim predtym len volali)...... ze ci to bude chyba? :-(
Odpovedať
inak robi fakt pekne videa, a na to ze mu to bude trvat pol roka, som ako-tak bola pripravena, lebo jedna znama mi povedala, ze to sa dvdcka tak lahko nedockame.... snad v lete si pozreme nasu svadbu :-D
Odpovedať
trdielko149 - spomínala si, že pôjdete pozrieť aj p.Lizicovi. Bola si tam? Ako to dopadlo? V inej téme som sa na to pýtala, ale nikto neodpovedal
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka_9 neodpovedala som ti lebo sa ti nepodarilo dat dobre to odpovedz aby sa mi to ukazalo takze len teraz odpovedam ked sa habem a mam cas v mojich oblubenych temach :-D nie neboli sme tam lebo som videla jeho pracu a zdal sa mi Zoli lepsi ... tak sme si pomysleli ze ho nebudeme otravovat a zbytocne vymyslat ked tento sa nam paci ;-)
Odpovedať
V čom je lepší? Má lepšiu kameru, lepšie ceny alebo je výsledné video lepšie? Aj ja si chcem vybrať toho najlepšieho - aby bol pomer cena-kvalita čo najlepší ;-) Ved v dnešnej dobe sa to inak nedá Mne sa práveže ukážky na jeho stránke velmi pozdávajú.
Odpovedať
Profilova fotka
Tento pán nám robil kameramana na stužkovej. Jediná vec, ktorá nám trošku vadila, že sme nemohli mať zhasnuté svetlá kým natáčal. Ale inak, video sa páči všetkým. :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka_9 hod mi prosim ta do IP link na tu jeho stranku ani neviem ze ma vlastnu stranku =-)
Odpovedať
Daj do gúglu "videopeli" a najde ti to. :-D Tak to si potom asi videla od neho nejaké staršie DVDčko . Ja som videla len ukážky na jeho stránke a celkom sa mi to pozdáva. Pojdeme si to k nemu pozrieť. Na stránke píše, že je tá návšteva nezáväzná, tak myslím že sa nemusíme hneď rozhodnúť. A to je dobre, že si môžme porovnať viacerých a vybrať si to čo sa nám páči a čo nám aj cenovo vyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka_9 ja som myslela ze Zoltan Vraga ma ukazky videi ty si mi dala tip na Lizicu ale ja chcem vidiet Zoltanove nazivo u neho som videla a pacili sa nam ;-)
Odpovedať
ten asi nemá upážky. Ja som nič nenašla. V sučastnej dobe je to čudné. Ale ked má dosť práce, tak to možno nepotrebuje ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?