Svadobný kameraman z Košíc

Profilova fotka
Ahojte, mam predbezne rezervovaneho kameramana za 6000 Sk (1 DVD + 1 videokazeta). Pozna niekto lacnejsieho kameramana, ktoreho by mi mohol odporucit, ze vie, ze robi kvalitnu pracu? Dakujem.
Odpovedať
1
2
5
Ahoj,z akej firmy máš kameramana?
Odpovedať
tak kameramana potrebujem tiez ako sol, hextall nedas kontakt na toho svojho?
Odpovedať
Profilova fotka
hextal a nejaku web stranku tvoj kameraman??? a ked nie das mi kontakt?? dik
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam kontakt na perfektneho kameramana z Turne nad Bodvou. Nedavno tocil aj svadbu mojej kamosky. Mali straaaaaaasne zlate video. :-) Bolo to fakt perfektne urobene. Aj som si poplakala 8-) , tak to bolo dobre robene. Vsetko tam perfektne vyslo, nemalo to chybu. Az lutujem, ze my sme sa pre kameramana nerozhodli. Mali fakt perfektne DVD. Neviem, kolko ich to vyslo. Robil im video aj fotky, cize je to 2v1. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte ja možem odporučiť kameramana pana Plančára sice je zo Sabinova no chodi kamerovať po celom Slovensku. Zaručena kvalita a profesionalmy pristup
Odpovedať
Profilova fotka
vanci co tam bolo take ine mas kontak na toho kameramana???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Baby, volala som zopar kameramanom v Kosiciach...a vsetci chceli 6500-8500 Sk...nieco trochu lacnejsie, ale kavlitne :-D by sa nenaslo?nieco v zmysle "za malo penazi, vela muziky" :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ta cena je realna a primerana... Mozno najdes lacnejsieho kameramana, ale uz by som trosku pochybovala o kvalite... (hlavne o detailoch, kvalite strihu, kvalite kamery, precitenia...) Dobry kameraman podla mna nemusi robit za 5tis, ked je taky dobry, ze je obsadeny na cely rok a za 8tis :-D Ale to je len moj nazor. Ja by som na kemere nesetrila. Nase video si pozerame stale dookola uz skoro rok a pol :-D A moja kamoska, co sa nedavno vydavala, svoje video radsej ani viac krat vidiet nechce, lebo je vyslovene trapne... (skratka to, co tam ten kameraman akoze tocil... 8-( hrozne)
Odpovedať
Profilova fotka
kacenocka, posielam ti IP. Nam sa nastastie podarilo mat "za malo penazi vela muziky"
Odpovedať
Profilova fotka
bayka, ja viem, ze ta cena nie je az taka hrozna...len ma prekvapila, pretoze som ju cakala trochu nizsiu...ale pri tej sume co za svadbu zaplatim sa asi tie dve tisicky hore dole stratia :-D inac, tych 6500 Sk chceli "AR Digital video" - Roman Andrasko a pan Schuber...nepoznate niekto ich pracu?
Odpovedať
Pri vybere kameramana sme sa s drahym pozerali hlavne na kvalitu prace kameramana a tiez aj ako ten clovek k tomu pristupeje. Ak sa ti dvd paci a este k tomu je ten kameraman oddany svojej praci /co zistis pri osobnom stretnuti/ tak dat mu hoc aj 8000,- podla mna nie je vela. A ci uz mam dat 6 alebo 8 tis. sa pri tolkych nakladoch strati a predsa je to uz len pamiatka na cely zivot. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
na svadbe by sa nemalo setrit...na fotografovi, kameramanovi a DJ..-ovi....
Odpovedať
Profilova fotka
...ale zas ani zbytocne rozhadzovat...proste tak s rozumom ;-)
Odpovedať
chcela by som opäť nadviazať na túto tému my práve niekoho zháňame a už som až zúfalá, pretože som v niektorých prípadoch dosť....no ostanem v akomsi rozpoložení....keď vidím, že to čo sa mi až tak nepáči, chýba v tom jednoducho akcia, kreativita, je to ošúchané, dlhé, až chce človek preskočiť pár minút na videu a oni za to berú 8 a viac.... hovorí vám niečo Milan Gomolčák, Jozef Berecz, Jozef Sedlák, Rado Ries????? niektoré nevesty v albumoch (Košičanky) ich majú uvedených v sv. albumoch a pochvaľujú si ich, pýtala som si kontakty ale zatiaľ nereagujú, predpokladám, že už nie všetky sem tak často zavítajú keďže už majú dávno po svadbičkách. preto by som vás touto cestou chcela poprosiť o kontakty ak náhodou, čistou náhodou na niektorého z nich kontakt máte, povedzme, že aj vy osobne ste sa už s ním stretli... ja už som fakt deprimovaná a to sa má človek na to tešiť :-p súhlasím s kačenočkou, prečo sa ešte aj zbytočne rozhadzovať, s rozumom...to je môj názor veľmi by ste ma potešili s kontaktmi....prajem príjemné, menej stresové prípravy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kepassa, my sme mali kameramana zo studia Nostalgia v Kosisiach a boli sme s nim velmi spokojni. Je prijemny, pohotovy a kreativny. Da si zalezat na detailoch. Ak chces, poslem ti na nho kontakt do IP. V cene 6500- boli dve DVD a jedna VHS. ;-)
Odpovedať
pistek poprosila by som ťa pekne
Odpovedať
Suhlaim s baykalac a thudak. A ak nemusi byt z KE, tak potom doporucujem Rudka Wittnera, bol skvelý, DVD je super. ;-) Myslim, ze ho mala aj Baykalac.
Odpovedať
A je z PO, som zabudla napisat....
Odpovedať
P E Ť O K R B A Ť A 100% perfektný profesionál, veľmi milý a ľudský, dokáže vytvoriť fantastickú atmosféru a pred jeho skvelými nápadmi klobúk dole :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ajojky allessia, prosim, odkial je ten kameraman, ktoreho spominas? a kolko si berie za svadbu?? ja zatial este zhanam , ale bez uspechu ;(
Odpovedať
Je košičan a berie asi 8000,- ale to záleží aj od toho koľko krát Vás bude natáčať pred svadbou, vieš ako napr. keď chcete mať nejaký romantický začiatok natačaný v zime a svadbu budete mať v lete.... tak ako my :-D Dokonca robí aj fotky, za nejaky poplatok. Kamoška ho mala a keď sme videli fotky, ktoré im urobil len sme si ťukali na hlavu, že zbytočne platili fotografovi.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kepassa, mam cisla na tych kameramanov, ale este som sa s nimi nestretla..ak by si chcela, mohla by som ti to poslat do ip..
Odpovedať
kacenocka poprosila by som ťa, vieš aj ceny približné alebo by som už chcela veľa? každopádne prosíím
Odpovedať
Profilova fotka
k vacsine viem aj ceny ;-)
Odpovedať
kacenocka ako som písala si poklad ďakujem pekne už len obvolať a uvidí sa....no :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kacenocka, prosim, mohla by si mi tiez poslat tie kontakty? velmo prosim....
Odpovedať
Profilova fotka
nemas za co :-) ...a ked sa s niekym stretnes osobne a uvidis jeho pracu, tak mi daj vediet,oki? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lebo ja asi budem musiet pockat, kym sa mi nevrati drahy na slovensko...co bude az koncom februara ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
terezka, mas uz ich aj ty v IP ;-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?