Svadobný kameraman Ján Halčík,Svidník. Máte skúsenosť?

Ahojte,mate nejake skusenosti s kameramanom Halcikom zo Svidnika?
Odpovedať
Ahoj, Martinka, kuk do: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
kvietocka123 • Dnes o 12:36 Ahojte baby mohla by mi niektora z Vas odporucit kameramana Jana Halcika zo Svidnika?Mate s nim niekto skusenosti?Dakujem
Odpovedať
ahojte.tak ja ho budem mat na svadbe resp.niekoho z jeho studia lebo uz nemal volne na nas termin,ale tocil svadbu nastavajuceho segry a mne sa to v celku pacilo preto sme si ho vybrali a aj cenovo je priatelny..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ja sa chcem tiež spytať na Halčika zo Svidnika, lebo niektorym sa nepozdaval iný zas hovoria že dobre točí svadby, ma s nim nejaka nevestička skúsenosti?vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte,nam natačal a fotil celu svadbu za priatelnu cenu Pan Halčik zo Svidnika.Boli sme velmi spokojni a vrelo odporučam.Teraz bude natačat svadbu aj švagrine.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Tak vážení :-N , ak chcete vedieť kto je jednička 8-) medzi kameramanmi v Prešovskom kraji ak nie na celom SR , tak to je kameraman Ján Halčík. Viď : facebook Ján Halčík , .Osobne som mal s ním tú česť sa stretnúť a môžem doporučiť.Okrem toho je i skvelý fotograf. x-)
Odpovedať
dovolim si nesuhlasit, ja keby som vedela co je zac tak nikdy viac!!!!!!!!!!mali sme ho dohodnuteho na svadbu, ale v den svadby som zistila že neprisiel on, ale poslal nejakeho kamarata -absolutneho neprofesionala, ktorý mi svojim vystupovanim pokazil celu svadbu! pan halcik totiž na nas termin si napisal dve svadby ]-( samozrejme svadbu strihal pan halčik, a bohužial nie najlepšie, pretože podla si ani nepozrel vsetko co jeho kamos natocil, prosto nechal tam absolutne nechutne zabery na moje kamosky ako tancuju, a ja teraz každemu kto pozeral nase dvd musim vysvetlovat a ospravdlnovat sa tie zabery!
Odpovedať
@introvert1 tak toto je teda trapna "samoreklama"....... :-S
Odpovedať
Je to môj pohľad na jeho prácu :-D ak niečo chcete vidieť tak FB Ján Halčík ;-) , ináč chápem všetky pro i proti . :-p Reklamu mu nemusím robiť, každý si ju robí sám. 8-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Mali sme pana Halčíka resp. jeho studio na svadbe, keď nám ponúkal svoju robotu tak som si myslela že je to volajaky svetovy reziser, chvalil sa ako svadby tocil v novom a podobne. Ked sme sa spytali ci i fotografuje tak povedal ze vsetko zaisti, bohuzial nam nepovedal, ze kameraman a fotograf bude jedna a ta ista osoba. Nemame ani spolocnu fotku zo vsetkymi a ked sme mu nepovedali tak skoro ani nefotil. Fotky proti slnku uplna pohoda skoda ze mame zatvorene oci, hodnotenie pana Halcika pri staznosti: su to umelecke fotky a boli ste malo kreativni, nedoniesli ste si ziadne rekvizity, tak neviem ci to ma nosit fotograf alebo svadobcania. Napr. z redoveho ani jedna fotka. Video zostriehane priemerne, ale vo videu sme mali vsetky fotky v tomto sme mali stastie ze sme opravdu nemali profi fotografa inak by sme mali asi 20 dvd. Pristup pana Halcika pri pripomienkach som myslela ze sa bavim s Milošom Formanom a že čo že chcem za 400 Eur? Dalsia rana ked sme si chceli vyvolat aspon tie 4 podarene fotky tak nam vo fotosluzbe povedali ze v takom to rozliseni co sme objednali nam urobi peknu fotku na obcanku alebo rozmazanu A4. Inak svadba bola super a len skoda ze nam to trocha pan Halcik pokazil. VRELO NEODPORÚČAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@lily25 dobrý deň ja len že my sme mali na svadbe p. Halcika jeho tým a som veľmi nadšená ako snami pracoval. Dvd na jednicku všetko je skvelé. Ja si myslím ze je to o tom ako sa vyvíja komunikácia pred pocas a po svadbe.
Odpovedať
My uvažujeme, že si zavoláme menovaného páčia sa mi jeho videá aj fotky akurát sa oháňa, že treba zaplatiť zálohu a to mi je trochu nesympatické, že najprv mám zaplatiť zálohu a až potom budeme riešiť veci ohladom svadby. A ja sa bojím zaplatiť mu najprv zálohu bez dokladu veď viete v akej dobe to žijeme.... :-| . Janusik23 vy ste s ním nemali žiaden problém? A koľko ste mu zaplatili myslím konečnú sumu? Ďakujem
Odpovedať
@jankabrano ahoj, aj my sme mali pana halcika na svadbe a mozem len vrelo odporucat. :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@jankabrano nikdy by som neriskovala fotografa alebo kameramana na svoju svadbu len tak bez dokladu, cize asi na cierno, potom sa netreba cudovat ze posle na svadbu nejakeho kamarata a reklamacie riesi ze co chces za 400€.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabrano aj ja mam zajednaneho p. Halcika a tiez som platila 40eur zalohu. Ja na tom nevidim nic divne. Chce si len poistit datum. Mala ho na svadbe v r. 2013 aj moja sestra a naozaj sa k nej zachoval velmi pekne po tom co jej takmer svadbu zbabral fotograf. Vsetci sme boli spokojni :) Ak chces blizsie info napis IP :)
Odpovedať
400 eur? mne napisal ze to bude za 700 eur
Odpovedať
ahoj, my sme mali p. Halčíka osobne aj s fotografom Jakubom Cubom. S manželom sme boli veľmi spokojní. Dvd máme úžasné , fotografie tiež. Vybrali sme si perfektne! a nič by som nemenila. p.Halčík s nami komunikoval, pýtal sa, bol priateľský, ohľaduplný a svoju prácu si odviedol na 100%. Ja môžem len vrelo odporúčať :) :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
JE HROZNY!!!!!Ak chcete mat krasnu pamiatku do konca zivota tak radsej bez neho.Viem co pisem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@danielka2222 taktiez mali sme ho rezervovaneho...a bohuzial nieco sa vyskytlo museli sme ho zrusit a dokonca odmietol vratit zalohu....a este si dovolil mi napisat ze kvoli tomu ze nam drzal termin stratil 4 svadby ]-( ]-(
Odpovedať
Hroza!!! video mi pride ze je nepostrihane jeho dvaja kamosi polozili stojan s kamerou na parket a sem tam s nou otocil..... 700 eur + zaloha ,,, a dohodnuty termin dodania DVD??? pcha jeho slova do 3 mesiacov profesionalne upravene videa + zostrihy alebo do mesiaca tak normalne.... realita 7 mesiacov cakania a vyhovoriek a nakoniec sme mali najprv zaplatit a az tak nam poslal DVD s lajickou pracou ktoru by zvladol 7 rocny chlapec!!!! NIKDY... pan H. sa hra len s jeho videoukazkami ale s tym co ostava zakaznikom od*erie lebo na jednu sobotu si berie aj 4 svadby kde posle neakich svojich "ludi" co stoja ako stply a nic nerobia..... a na jeho reakci ako som cital v prispevku ze rekvizity si maju pripravovat svadobcania a ze svad. boli malo akcny??? boooze mal im dat rovno kameru do ruky nech si to natocia a on len vezme prachy!!!
Odpovedať
Pridávam aj svoju skúsenosť . Presne ako boli vyššie spomenuté . Pri dohode sa tváril ako nenormálny profesionál, nasľuboval hory doly že dvd bude krásny príbeh a fotky aj také aj take aj také v takej úprave a nakoniec dvd je zostrihané tak ze aj ja ako amatér by som ho lepšie zostrihala a najväčšia drzosť bola ze tam dal hudbu z inej svadby aj s prihovorom kapely ktorá komunikovala s ľuďmi ktorí na našej svadbe neboli. Fotky takisto nič moc . Máme ich sice asi 3000 z toho 2800 uplne zbytočných záberov. Takže ja pana Halcika určite NEODPORUCAM. Na svadbe sa tváril že všetko ka pid palcom dirigoval ľudí tak som očakávala krásne kvalitné dvd zábery sú ako z roku 2000 keď som bola na 1.sv prijimanie kvalita zvuku ani nevravím . Tak ak chcete pekne spomenienky hľadajte niekoho iného.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Určite neodporúčam!!! Vychvaluje sa do nebies a pritom jeho práca nestojí za nič! Naposledy prišiel aj s dvomi deťmi, jedno kamerovalo a druhé fotilo, okolo 11 už boli unavené tak odišli spat, uplna katastrofa! 🥴😤
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?