Svadobný kameraman alebo svadobný OTROK ?

Poznám, kameramanov,ktorí točia svadobné reportáže zo svadieb,ale v poslednom čase sa sťažujú na nevesty,ktoré si aj napriek cene stanovujú vyšśie nároky na svadobné video,no nerešpektuju to,že sa tým cena navýši.Dohodnutá cena je XY ale po určitom čase chcu to a to naviac,samozrejme aby to bolo v cene,inak ho roznesu na nete ako kameramana,čo nespolupracuje,je neseriozny,drzý a neriadí sa pokynmi mladomanželov.Je to podľa Vás normálne?
Odpovedať
Asi nie,v dnešnej dobe si nevesty radia ako s kým vydrbať,aby nemuseli platiť.Mne to pripada tak,že toto svadobné forúm sluzi na to,aby kameramani,ktorí nemaju zakazky sa tu mohli podlizovať nevestam čo zháňaju kameramanov.Je zaujímave,že kameraman sa hlási na každy jeden termín,akonáhle sa ozve nejaka nevesta že zhaňa kameramana,ma voľne a to je stale,je to smiešne,už by ste si to mohli mile nevestičky uvedomiť,že ak je voľny na akykoľvek termín,tak tam nie je niečo v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
Keď chcem kvalitu nemôžem si objednať video za 300-400€ a aj 500€ je dnes už diskutabilných veď je to cena za dobrého DJ na 1 večer nieto za viacdňovú prácu kameramana. Každý seriózny legálny živnostník-podnikateľ s nevestou uzatvorí zmluvu kde je jasne napísané čo je v cene. Keď to robí načierno zmluvu nemôže uzatvárať a bohužiaľ bude svadobčanom za handru :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My taketo problemy nezdielame, Cena za minuly rok bola 500 a teraz sme trochu navysovali, ale nikdy ziadne problemy ani komplikacie. Vsetci boli spokojni a aj my. Mozno je to o pristupe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Možno je to o tom že ste na trhu krátko :-) a život je krásný :-D , možno je to o prístupe . Problémy často bývajú v balíkoch a tak nevesty koľkokrát ani nevedia , čo sa v balíku skrýva . Dodnes som tento systém ani ja nepochopil , preto balíky nemáme , ale snažíme sa ponúkať maximum . Preto si treba svadbu s nevestami riadne pred svadbou prejsť a stanoviť si pravidlá , podmienky , časový plán a iné ešte pred svadbou , všetko riadne spísať a podpísať ;-)
Odpovedať
Pozeram ze uzivatelka je uz bloknuta, cize predpokladam ze to bol fake profil nejakeho kameramana. Aj si myslim ktoreho ale nebudem menovat lebo nas vsetkych zazaluje :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?