Svadobné video z VGV studio. Máte nejaké referencie?

Profilova fotka
Baby mali ste niektora video od nich, od Vladimira Gejdosa? su z nitry, alebo doporucte nejakeho kameramana BA...
Odpovedať
kitta, Gejdos je zo ZM to si si ani len nepozrela web? V BA mas dost kameramanov, aj v katalogu firiem najdes. Pracu Gejdosa si uz videla?
Odpovedať
Profilova fotka
a fakt, tak su zo zm..som si ho pomylila z inym studiom z nitry..mam jeho dvd zo svadby doma a vecer sa na to chystam, len som na nete na neho moc toho nenasla, tak sa pytam....ano je to dost kameramanov a urcite som si pozrela aj katalog firiem tu,ale za dost vysoke sumy....od tohoto mam dobru ponuku... a vies o nom nieco,ci si ma len usmernila?
Odpovedať
pozrela si to DVD? aky mas nazor? Ja co som jedno videla, tak take neprajem nikomu, hroza, gycove ako spred 10 rokov. Sestre tocil stuzkovu pred 2 rokmi, obraz ani nebol sirokouhly, si myslim ze je to uz standard, pozerali sme to na LCD tv a vyzerali sme ako sisouni scapnuti :-) aj zvuk bol mono a dost nekvalitny. Gejdos tazi so svojho mena ale praca zaostava. Neviem aku ti dal cenu, ale na tej jeho praca konci. Pozri niekoho normalneho, svadbu mas len raz za zivot a nenechaj si to zvrzat niekomu co nema ani len snahu zmenit svoj "socialisticky" styl kamerovania.
Odpovedať
Profilova fotka
no toto som chcela pocut... dakujem za upozornenie, este furt som to nekukla,ale na nete som nic nenasla tak som bola taka prekvapena, ze tak dlho funguje a nic...no pozriem dvd a napisem ako....este mam dvoch, tak uvidime...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
gejdosova stranka je vgvstudio fotky robi krasne s dvd skusenosti nemam :-) mam vsak na mysli toho zo ZM ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?