Svadobné video a foto vo Zvolene a okolí. Poradíte mi?

Ahojte, dnes som našiel toto fórum a chcel by som vás poprosiť o radu. Zháňam dobrého, ale fakt dobrého kameramana a fotografa (fotografku) v cene tak do 5000 foto a 9000 video. Pracujem v ČR a nemám dostatok kontaktov vo Zvolene, Banskej Bystrici a okolí ktorí by mi vedeli poradiť, preto sa obraciam na vás. Ak teda máte niekto najlepšie osobnú skúsenosť, prosím vás o nejaké kontakty (tel.čísla, web stránky) na kvalitných ľudí. Nechceme žiadne omáčky typu bozky, romantika a podobne, ale svižné video a foto ako som to videl v ČR. Budem vďačný za každý kontakt, svadba bude vo Zvolene 25.8.07. Ďakujem, Milan
Odpovedať
pozri temy: fotograf zvolen http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... fotograf BB a okolie http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... kameraman BB http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... zvolen http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... banska bystrica http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
A co takto Milan Janovec? Kontakt v IP(internej poste :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
xman - ip.... ;-)
Odpovedať
Veľmi pekne ďakujeme všetkým za tipy a kontakty. Vsadili sme na profesionála čo to robí ako svoju hlavnú činnosť (lacvideo). Dúfam že to dobre dopadne sakra :-) No a foto - v rámci úspor nakoniec moja polovička povedala že fotky nám budú stačiť aj od rodinky, tak som len sklopil uši :-D Ešte raz všetkým veľmi pekne ďakujeme. A zmenil sa aj termín, ale veď to je aj tak jedno.
Odpovedať
Profilova fotka
tak vela zdaru s fotogragovanim, ale radses sa vopred s niekym z rodiny dohodnite, aby sa vam nestalo, ze nebudete mat dobre, alebo vobec ziadne fotografie. verte, velmi by vas to potom mrzelo :-) lebo viete, kazdy sa chce na svadbe zabavit a potom sa na foto akosi zabuda :-)
Odpovedať
jasne, poverím švagra, má nový fotoaparát nejaký drahší a fotil v ČR už svadby tak mu verím.
Odpovedať
Profilova fotka
xman, aj my mame lacvideo:-) Tiez som hladala nieco ine ako tie priserne efekty, fonty, srdiecka, bublinky co obsahuju niektore videa. Pan Piatnica nas vsak ubezpecil, ze ziadne nudne a gycove zabery nebudu. :-D Dokonca si sami mozme navrnut formu spracovania a zasahovat do finalnej podoby dvd. Drzme si teda palce, aby vyber bol ten spravny :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
tedina • Dnes o 11:28 Prosim Vas, nevie mi niekto poradit kontakt na dobreho kameramana zo Zvolena, Banskej Bystrice alebo Lucenca. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som aj vedela ;-) , ak by si mala záujem, pošlem cez IP kontakt ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jasne, ze mam zaujem. Som velmi rada, ze si sa ozvala.
Odpovedať
Profilova fotka
tedina, z vlastnej skusenosti Ti odporucujem pána Piatnicu (lacvideo), ja to fakt profesionál, ja sa s ním osobne poznám, jeho práca je veľmi kvalitná. Ja ho tiež budem mať ako kameramana na svojej svadbe. Naozaj žiadne gýčovinky, len perfektne odvedená práca. Určite budeš nadmieru spokojná. A baby, keď sme už pri tom, ja by som potrebovala nejakého dobrého fotografa z BB kraja. Poradíte? (prosím nie 10 000 a viac...to nejde)
Odpovedať
Profilova fotka
Mysti, ja by som Ti odporučila všetkymi desiatimi moju fotografku, pozri si album - môj svadobný. Určite to nebude 10 tisíc x-) . Tedina, máš IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ivanka, mohly by si mi poslat do IP cenu kolko si platila a ci si dostala aj nejake urobene fotky v cene, alebo len fotky na CD. Prosím Ťa, napíš mi také základné informacie a zaroven nejaky kontakt na nu. Tie fotky su naozaj velmi pekne. Zatial Ti dakujem budem cakat na postu, potrebujeme sa uz rychlo rozhodnut. PS-boli ste naozaj velmi peknucky na tych fotkach pa
Odpovedať
Profilova fotka
xman, tak ako dopadla svadba? vsetko vam vyslo podla predstav?
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím Vás baby, už mi poraďte nejakého dobrého fotografa u BB kraja (ale nie je podmienka). Potrebujeme ho na fotenie príprav, exteríéru, sobáša a aj trochu na hostinu. A nech sa zmestí do tých 8000,- Možno chcem nemožné, ale aspoň to skúsim. Prosím Vás o nejaký kontakt, až viete... :-(
Odpovedať
Ivanka, aj ja som si pozerala tvoje fotky, su fakt nadherne. Kde ste sa boli fotit?
Odpovedať
Profilova fotka
Mysti... dobra fotografka je z BB Zuzka Gerhartova, ta ma cenik a myslim, ze okolo 8 tisic ta vyjdu pozovacie a kostol a rodina. poslem ti cennik co mi posielala. Ale my sme si vybrali este lepsiu Gabiku Halajovu zo Zvolena, ale ona foti len pozovacie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tedina, ďakujeme x-) . Fotili sme sa na Vígľašskom zámku - Gabika Halajová :-) . Oli, určite budete spokojní a neoľutujete výber fotografky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
oliwf, ano, Gabika Hlajová je nozaj dobra, hovorila som s nou, ale jeden problem je, ze ona foti len exterier/inerier. My by sme vsak potrebovali nafotit aj sobas aj nieco zo svadobnej zabavy (prvy tancek a tak...). Mohla by som dat fotak do ruky aj mojej sestre, ale ona ma len 14 a iste ju bude na svadbe zaujimat vsetko ine, len nie fotografovanie jej "velkej sestry". A naozaj nechcem riskovat, ze tie fotky nevyjdu :-( Tak az by si sa este o niekom dopocula, daj mi prosim ta vediet... pa
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem babenky... uz na nete sa mi pacili foto od Gabiky, a ked sme sa s nou stetli, bola velmi mila a da sa s nou dohodnut. Tesim sa na fotenie, verim, ze to bude fajn a fotky budu krasne :-) Ano, je pravda, ze foti len pozovacie, lebo tak stihne za sobotu i 4 svadby, ako spomynala. A keby fotila jednu celu, tak nezarobi tolko ako ked nafoti 4. Podnikanie ;-) My sme to poriesili tak, ze bude kamera na celu svadbu a z nej sa budu dat popripade spravit foto z obradu a zabavy, a min. 2 ludia z rodiny i ked niesu prifici, ale venuju sa foteniu budu fotit a snad sa nieco vyberie :-) Mysti napis "mirka.sn" ona mala dvoch fotografov, a jednym bola prave Gabika. Snad Ti poradi viac ;-)
Odpovedať
oliwf, uz mate zajednaneho kameramana? Vies mi poradit nejakeho dobreho. Uz mam asi 3 tipy, ale cim viac tym lepsie. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
Napisem Ti do IP, asi by to nepreslo, keby som niektorych, ktori mne boli doporuceni a vychvaleni, zacala verejne kritizovat. Ale po osobnom stretnuti velke sklamanie... :-( Ani my sme zatial nenasli kameramana, ktory by vyhovel nasim poziadavkam, a to nechceme vela, aby to bolo ostre, kvalitne, do 60 min, nie gicove, a aby to malo stavu, nie, ze po 5 minutach budes zaspavat... Takze ak poznate niekoho, napiste... VDAKA ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
oliwf skúste p.Piatnicu z firmy lacvideo čo sa tu už spomínalo. Na ich stránke je veľa ukážok zo svadieb a vôbec to nie je nuda, práve naopak. Zatiaľ tu mali len samé pochvalné vyjadrenia, aj kamera vyzerá byť kvalitná. A točí aj mimo svoj región.
Odpovedať
Profilova fotka
Vadka Luckax, vieme o nich... Este si to premyslime. Ich ukazky sa nam celkom pacia. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mojich surfovacích jázd po stránkach slovenských profi firiem čo sa zaoberajú kamerovaním je práca lacvideo nadštandardne kvalitná, aspoň podľa mňa. Väčšinou aj čo som videla DVD od rôznych kameramanov od kamarátok tak to bola nuda a obraz nekvalitný, taký roztrasený a neostrý. Neviem to lepšie vyjadriť. Keď došporíme (možno prispejú aj maminky) na svadbu, tak ich určite bereme kamerovať.
Odpovedať
Mne sa zda lacvideo dost drahe. Ale musim sa priznat, ze nemam este prehlad o cenach.mozno je 8000 Sk bezna cena za kameru. Ale co uz za kvalitu sa plati.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?