Stačí jedna, alebo dve kamery na kamerovanie svadby?

Profilova fotka
Baby, keby sme chceli kameramana, treba dve kamery alebo staci jedna? Dííííky :)))
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Tiež zvažujem, lebo je to pekný cenový rozdiel u kameramana :-) Ale asi to záleží od náročnosti na video, teda čo od toho očakávaš.
Odpovedať
Profilova fotka
No u jedného kameramana, čo som sa informovala, je to 500 za 1 kameru a 650 za dve kamery...
Odpovedať
Profilova fotka
a kedy máš termín? My chceme ísť popozerať nejaké miesta, ale chcela by som 8.6. poprípade 15.6., uvidíme čo sa nám bude pozdávať a čo bude voľné. Videomi vychádza najlacnejšie za tých 500 € u jedného, ale ten má prvý termín už voľný , ale to čo sa mi veľmi páči je zasa 1300 :-D, No takže veľké úvahy budú....
Odpovedať
Profilova fotka
Termín máme 18.5.2013 :))) Fotografa už máme, s nimi som veeeeeeľmi spokojná, rozmýšľam, či vôbec kameramana, ale zase pohyb je pohyb, aj to je super :) No neviem :)))))
Odpovedať
Profilova fotka
No svadobný obrad zaznamenaný na dve kamery je už samozrejmosť. Jedna kamera nezachytí všetky emócie a detaily. Cena by sa nemala odvíjať za to, koľko kamier sa používa, ale aký výsledok Vám kameraman odovzdá :-D
Odpovedať
Najlepšie je nemať žiadnu kameru a je pokoj :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Tak si myslim, ze 1 kamera staci a k tomu fotograf. Mat 2 ludi s roznym pohladom na vec je myslim lepsie ako mat 1 so svojim stylom. Potom to vsetko bude ako sa hovori "na jedno kopyto". A v pripade, ze to jeden urobi nie podla vasich predstav, este mate toho druheho. Nic proti, ale mne sa kombinacia kamera+foto v 1 osobe vobec ale vobec nepaci, hlavne kvoli tomu, ze jeden clovek nemoze stihat snimat celu svadbu a ze to vsetko bude podla toho ako ma dany kameraman/fotograf zauzivane, ako je zvyknuty alebo jednoducho podla jeho stylu. Z fotiek niekedy az krici urcity rukopis fotografa. Moze robit 10 roznych svadieb,ale fotky budu rovnakym stylom...rovnake pozy, momentky,...vsetko na chlp take iste. A pri 2 roznych ludoch ja osobne budem mat vacsiu istotu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 Presne moja reč, ani ja nechcem 2 v 1 :DDD Neviem si reálne predstaviť, ako by celý deň kameroval a zároveň celý deň fotil, to sa ani nedá...a naozaj, každý má svoj rukopis, svoj štýl, takže nech sú dva uhly pohľadu...my budeme mať minimálne 3 osoby, možno 4 :D Fotografov máme Miško a Miška Jurkovičoví a oni chodia vždy obaja naraz fotiť s dvomi foťákmi, aby všetko stihli zachytiť (hlavne preto som si ich vybrala, jednak majú úžasné fotky, ale dosť dôležité je to, že sú dvaja) :))) a kameraman - ak jedna kamera, tak jeden človek a ak dve kamery, tak aj dvaja ľudia to budú (aspoň tak mi jeden konkrétny kameraman povedal), že dve kamery - takisto aj dva uhly pohľadu :)))
Odpovedať
Sú situácie , kde jedna kamera bohato stačí : prípravy , kadernička , kozmetička , ale príde odobierka , obrad , prvé kolo , začepčenie nevesty a tam už dve kamery len tak tak stíhajú , avšak všetko je otázka ako si s tým naloží strihač a dá to do konečnej podoby .
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali jednu kameru a jednu fotografku ktora fotila celý priebeh svadby, pri mensej sale a menej ludi staci jedna ale ak je viac ludi a miesto kde kamerovat tak je velmi pekne dvd aj s dvomi kameramanmi, aj to som uz videla, uplne inac to ukaze, viac zachytia dvaja...
Odpovedať
@marketa_tt Ja si zase myslim, ze ani video nedokaze zachytit pocity a atmosferu. Navyse, ludia sa v blizkosti kamery citia nesvoji a nie su prirodzeni. Radsej budem uvolnena a budem mat aspon prijemne spomienky, ako sa budem divat na krcovite zabery na kamere. Hovorim so skusenosti zo svadieb, kde kamera bola versus tie, kde sa rozhodli vystacit si s fotografom. Ja svoju tiez planujem bez kamery... Ale ako sa hovori: "proti gustu ziaden disputat". Nech kazdy robi tak, ako mu je lepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kabo fuuuuha, to kto berie 1300? my platime 1000 a to sa nam uz videla az az ....
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@marketa_tt nie, normalne cele video + videoklip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka3112 No Žitňanský sa pohybujú za foto+video 2000 € a ten pán čo som ho chcela je zo štúdia r65. Tam vychádza fotenie celého dňa 1300 €. Má na stránke krásne zostrihy - klipy a tam už je čo pozerať :-D. Má viac balíkov (ponuky fotenia a rôzne ceny), ale myslím, že pokiaľ nie je s tebou od príprav, tak to asi nieje ono. Ale odporúčam popozerať....fakt krásne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janka1979 aj oni su uz vyssia cenova kategoria :) ale krasne videa robia..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?