Slovenské pesničky ako podmaz na DVD? Poraďte

Ahojte baby, viem,že podobná téma tu už bola.Potrebovala by som pomôcť s pesničkami ako podmaz na dvd.ale nechcem zahraničné,ale len slovenské. Chcem ,aby mali nejaký zaujímavý text,ktorý by sa hodil ako podmaz,keď tam budú moje a priateľove fotografie. Napr.pre mňa - Nechcem byť žienka domáca priateľ - Bruce Willis - tuším od Alkehol spoločné fotky - Kým ťa mám ... na iné si neviem spomenúť.Chceli by sme,aby to bolo vtipné. ďakujem za Vaše rady.
Odpovedať
Nikto nič? |-| ešte som zabudla napísať,že môžu byť samozrejme aj české pesničky ;-)
Odpovedať
nikto mi nepomôže?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, to by si musela mat vela fotiek, aby ti zam vosli 3 pesnicky a z každej kusok by mozno posobil posekane. My mame k fotkam Wet Wet Wet Love is all around a vyslo k tomu okolo 30 fotiek. Jedina CZ pesnicka na celom DVD je zo Zlatovlsky Ja ti prstynek dam (ja ti dam za nej svuj, lasku verne mi prisahej, cely zivot pri mne stuj) ked sa autom vezieme od nas na svadbu, je to velmi mile :-)
Odpovedať
ja čo som videla DVD od nášho kameramana,tak tam boli 3 pesničky,ale samozrejme nie celé. A chcem slovenské pesničky,alebo české,aby im aj ľudia rozumeli a ktoré by nás možno trochu aj vystihovali.
Odpovedať
ahojte my sme mali takto: na uvod /randenieú Zalubeni, moje obliekanie: tri oriesky pro Popelku zenich: Brian Adams: Everything I do I do it for you kostol: Stin katedral blahozelanie pred kostolo: Brian Adams koniec DVD: Kdo te ma rad
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
miskaklei • Dnes o 08:14 Mile dievcata,prosim dajte mi tu par typov na nejake super skladbicky, ktore sa hodia ako pozadie na svadobnu kazetu, ci dvd. Je milion krasnych skladieb,ale prave ked ich potrebujem akosi mi to nejde.Tak vam vopred dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
a kameraman nema svoj výber ? ved to je jeho robota, či ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?