Skúsenosti s OMPresent

Nemáte niekto prosím skúsenosti s videom od OMPresent z Košíc? Ďakujem za všetky rady a postrehy
Odpovedať
Profilova fotka
Tocil svadbu mojej najlepsej kamaratky a boli velmi spokojni. Video aj klip su nadherne, vystupy mali v expresne rychlom case a je to velmi sympaticky pan. My sme ho tiez oslovili, lebo sa nam velmi pacila jeho praca aj pristup, ale uz mal obsadeny termin :)
Odpovedať
Dakujem pekne,potesili ste ma :-) pytam sa,lebo zatial ma nas termin volny a tiez mame zaujem, no predtym ako spravime zavaznu rezervaciu sme chceli este nejake osobne skusenosti pocut
Odpovedať
Nemá prosím už nikto skúsenosti s OMPresent z Košíc? Jedná sa o fotografa p. Miroslava Orbana. Ďakujem pekne
Odpovedať
@lenka2424 spokojne nevesty malokedy napisu pozitivnu referenciu a nespokojne tu asi nenajdes. Ak sa ti jeho praca paci tak si ho cim skor objednaj ked ma vas termin volny
Odpovedať
Dakujem pekne za nazor :-)
Odpovedať
@lenka2424 Nie je fotograf, je to kameraman :) Tocil nam stuzkovu, aj svadbu, dodanie videa do tyzdna - dvoch, skvely pristup, kazdy kto videl klip velmi chvalil. Jeho praca je ina ako praca "tuctovych" kameramanov, ma taky insi pohlad a to je na tom zaujimave :) Ja som ho vzdy len odporucala.
Odpovedať
samozrejme, je to kameraman :-) ospravedlnujem sa...riesim aj kameru aj fotografa a uz sa mi to poplietlo :-D @fokuska mozem vediet v com Vam pride jeho pohlad iný ako u ostatnych kameramanov?
Odpovedať
@lenka2424 V pohode :) Ked si pozries jeho klipy tak to vidis, nejde to chronologicky, kazdy klip je jedinecny, podla atmosfery, emocii a povahy ludi. Neviem to presne vysvetlit, mne to proste pride viac take umelecke, ako dokumentacne, ze len natocim zaradom vsetko a postriham. Popozeraj si klipy a vpyytaj si pozriet aj cele video a uvidis ci sa ti to paci :)
Odpovedať
@lenka2424 inak fotografa Fera Kollara (zvykne pracovat spolu s Mirom Orbanom) odporucam vsetkymi 10timi. Krasna praca
Odpovedať
@fokuska dakujem velmi pekne za nazory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked ide o to, ci fotograf alebo kameraman - ono je to v dnesnej dobe take pomiesane uz - Miro je prakticky vyuceny fotograf, ktory teraz uz nakruca videa na fotaky :)
Odpovedať
@4kstudio Ale tak svadby toci uz nejakych 30 rokov :) myslim ze ma viac skusenosti s videom ako s fotom :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fokuska urcite - ja len konstatujem :) A este si dovolim povedat, ze ak uz aj niekedy nahodou foti, tak urobi lepsie fotky ako polovica dnesnych svadobnych fotografov.
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska a to polovicu som mozno povedal aj malo - dufam, ze sa Miro neurazi :D
Odpovedať
@4kstudio Je velky rozdiel medzi fotografmi, ktori su naozaj vyuceni, zazili este tmave komory a klasicke vyvolavanie fotiek, poznaju technologicke postupy atd. maju prax a skutocne vedia co robia a medzi takymi, co si kupia digitalny fotak, program na editovanie fotiek, mozno pozru zopar youtube navodov ako fotit a bum - som fotograf. A potom je rozdiel ked niekto pyta za nafotenie svadby 500 eur a niekto 200... ale aj vysledok tak velakrat vyzera ;)
Odpovedať
@fokuska asi tak, dnes aj 15 rocne deti maju na fb jozko mrkvicka photography, tam 10 fotiek psika a kvietkov a hned sup sup na svadby, potom tu nevesty dopytuju 200€ fotografov a kameramanov amaterov, niektore su spokojne ved jasne ked som slepy a rozdiel nevidim a niektore tu potom nariekaju ako nam dovrzal fotky a video, ved predsa sa to da aj lacnejsie take foto a video, staci stlacit spust a spusti rec a nie platit tych nenazranych profikov... nechapu, ze technika nerobi fotky a video ale je to prave ten clovek co tu techniku obsluhuje.
Odpovedať
@slavka121212 Veru tak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?