Skúsenosti s KMSvideo na svadbe

Zdravím, viete mi niekto povedať niečo o KMSvideo, kto ste ich mali na svadbe, ako ste boli spokojní, na nete neviem nájsť referencie tak zháňam tu :) Ďakujem vopred za všetky postrehy ;-)
Odpovedať
Nikto ich nemal?
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 Dobry den. My sme mali na svadbe Katku a Mirka Stankovych -teda KMS Video. Boli uzasny. Kludne pozrite aj nas trajler bud tu v sekcii svadobne videa,alebo na ich stranke. My sme mali svadbu 18.7.2015. Vratim sa spat k odporucaniu. Vo svadobny den prisli uz o 8:00 boli od zaciatku s nami az do 1:30 v noci. Zachytili kazdy krasny moment. Ich pristup bol perfektny,bez najmensej chybicky. Dokonca mali sami zaujem sa zucastnit fotenia,ktore sme mali v pondelok po svadbe - na vlastne naklady. Cele video nam dodali o mesiac v pocte 4x DVD a 1x Blu-ray v sume 400 eur :) Cize jednoznacne ANO!!!
Odpovedať
Ďakujem nakoniec sme sa pre nich aj rozhodli :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@fiancee19 Spokojnost ? :-P rozmyyyslame nad nimi .
Odpovedať
@simciatko1 absolútna spokojnosť a povedala by som až pre predčili naše očakávania, sú profesionálni, poradia, prispôsobia sa, fotky a video nemajú chybu. Nechýbajú im ani nápady na fotky ak žiadne nemáš a s našim videom sa neskutočne pohrali. Detaily a momenty krásne zachytené. Cena perfektná.
Odpovedať
@fiancee19 a nebrali ani od Vas zalohu ? moze sa clovek spolahnut ? :-P
Odpovedať
@simciatko1 nie zálohu sme neplatili, platili sme až pri preberaní dvd. My sme sa tiež pýtali na nejakú zmluvu ale to len ak by si ty chcela. Mali sme s nimi osobné stretnutie asi 3 mesiace pred svadbou kde sme sa dohodli na detailoch.
Odpovedať
@fiancee19 Super myslím, že nebudem rozmýšlať, cena úžastná, prístup super, len som sa bála tej zálohy, že kde mám záruku keď sa neplatí. a práce majú super takže idem do toho :)
Odpovedať
@simciatko1 určite nebudeš lutovať :)
Odpovedať
už sa veľmi teším :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?