Kameraman V5, Juraj Valko - skúsenosti

Ahojte zienky, nemate niekto skusenosti s kameramanom Valkom z V5? Zaujimala by ma kvalita nahravok, pristup, ci ste boli spokojne a ak ano, ktoru z tych cenovych variant ste mali. Daco som uz pozerala na jeho stranke,ale zaujimali by ma aj osobne skusenosti. Dakujem Vam za info
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ChuanPablo - dakujem za reakciu. Ja som tu hladala skusenosti alebo recenzie s jeho pracou ale nic som nenasla. Vies mi dat nejake detaily prosim Ta? Dakujem
Odpovedať
@juliliana003 ja pána Valka nepoznám a ani ho tu nebudem a nechcem v žiadnom prípadne hodnotiť. Ale prečo si ukážky nahrávok nevypýtate priamo od neho? :) Ak je skutočne profesionál tak Vám ukážky sprístupní (celé svadobné filmy) a Vy sa môžete rozhodnúť. Alebo sa s ním osobne stretnite, je to normálny postup. Keď sa Vám budú videá páčiť a aj komunikácia s kameramanom je vyhovujúca tak nie je čo riešiť. No keď nie, tak hľadať ďalej! Ja chápem, že Vás zaujímajú aj reálne skúsenosti neviest (žiaľ žiadna nenapísala) ale veľa vecí si o kameramanovi viete zistiť sama, stačí sa s ním skontaktovať a mať s ním vlastnú skúsenosť. Z ponuky si vyberajte to, čo reálne chcete Vy! Nie to, čo mali iné nevesty, je to Vaša svadba :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@juliliana003 píšem už ask neskoro ale snáď to tu nájdu iné nevesty. Veľmi zla skusenost s týmto pánom. Napisala som mu recenziu aj na jeho FB ale radšej to odstránil. Neskoré dodanie videa (takmer po roku), nie veľmi kvalitne video. Prístup: nerozpráva sa, nezistí si kto je najbližšia rodina, točí len ľudí čo majú radi kameru. Toto všetko si dáva aj do zmluvy. Kameraman by mal byt podľa môjho názoru viac orientovaný na klienta. V konečnom dôsledku video bolo dodané, ale má čo zlepšovať.
Odpovedať
My sme ho mali na svadbe. Zatial sa neviem vyjadrit ku kvalite videa lebo budeme cakat dlho, ale s pristupom sme boli spokojni. Aj nam dost poradil pred svadbou ohladom fotenia, hoci fotografa sme mali uplne ineho a nie toho, s kym spolupracuje. Pisala som aj nevestam, ktorych videa ma na fb a tie boli spokojne s videom, jednej sa nepacil pristup, ale co sa jej nepozdavalo, uz neviem. Kazdopadne na nasu svadbu prisiel nacas aj so snubenicou, obaja tocili, boli prijemni, dokonca hostia, ktori nemusia kameru a nemali ani na svojich svadbach kameramana, si ho chvalili, ze nebol vtieravy a decentne tocil, ze si ani neuvedomovali, ze ich nataca. Ked budeme mat video, napisem viac.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja osobne to mám tak 50 na 50. Pozitíva: nevtieravý, točil, čo bolo treba, žiadne zbytočnosti. S videom veľká spokojnosť, tak isto s klipom, v tomto smere nemám naozaj čo vytknúť. Horšie je to s komunikáciou. V zmluve je zakotvené dodanie do 4 mesiacov, my sme ho dostali po pol roku, ALE!!! sme si ho museli doslova vydupať. Pomohla až vyhrážka, že ak do určitého dátumu nebude dodané, potom video nechceme. Nakoľko nebolo vyplatené, tak si rozmyslel. Nepáčilo sa nám, že nás pán vodil za nos, brali sme sa v máji, už koncom augusta napísal, že video je hotové a posiela poštou, asi by som čakala doteraz. Po 3 týždňoch bolo video hotové len na 90% a asi 3x už mala prebehnúť odovzdávka, no vždy do toho niečo prišlo. Takže čo sa týka komunikácie a jednania v tomto smere sme spokojní neboli. Aspoňže video bolo krásne. Takže záleží na každého rozhodnutí.
Odpovedať
Moj brat ho mal na svadbe 3roky dozadu a video im dal skoro po roku ich 1výrocia svadby :-) a v zmluve mali napisane do troch mesiacoch .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, tak isto sa chcem podeliť o zlú skúsenosť s týmto chlapkom. Svadbu sme mali 19.06.2021 dnes je 07.12.2021 a videa nikde tak isto ako hore uvedené nevesty tak na svadbu prišiel na čas pred svadbou komunikácia výborná točil hádam to čo sme uviedli ale písané v zmluve má dodanie videá najneskôr do 4 mesiacoch . Prešlo pol roka a videa nikde komunikácia na bode mrazu tak isto . 6.11 sme volali písali, odpovedal že sa ozve popoludní a nič, potom 8.11 sa ozval že zabudol že má veľa veci,že video bude nachystané na ďalší týždeň ,písal som mu 22.11 ako to vyzerá neodpovedal,29.11..že už prestávame mať záujem tak že bol pozitívny na covid bla bla ..2.12 písal že či sa vieme stretnúť že ma to hotovo vravím že dobre odovzdavka mala prebiehnut 5.12 samozrejme že nič..volal potom že nestíha že odovzdá v pondelok 6.12 žena ho čakala samozrejme telefón nedvíhal volali sme písali sms.dnes 7.12 tak isto písali volali sme mu neoziva sa. Do budúcna určite ruky preč od takého chlapíka . Video nebolo dodané a zrejme už ani nebude ak nenavrhne výhodnú kompenzáciu. Mimochodom kolega mu volal že má záujem a že za 500 € vravel že nieje problém.. my sme mali platí dokopy 750€ . Ak sa chcete vyvarovať tak ruky preč.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?