Referencie na Woow production

zaujala ma ich tvorba.Vasa rada?Odporucanie,neodporucanie?A neviete nahodou kolko beru za svadbu mimo KE? :-) DAKUJEM
Odpovedať
@fotografo ano je pravda ze som nenarocna.Zaujimalo by ma,preco je vas nazor taky aky je..mohli by ste to odovodnit?
Odpovedať
@katulkakatulka veru nepekne ;-) ale tak,nazor cloveka...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý deň/Ahojte :-) čítam tu Vaše komenty a tak mi nedalo sa k tomu nevyjadriť... Mala som svadbu 1.9.2012 a foto aj video mi robilo Woow Production. Musím povedať, že som videla už obrovský kopec videí a fotografií od rôznych iných ,,fotografov´´. Svadobný deň je pre každú nevestu veľkým dňom a každá chce aby bolo všetko dokonalé. Už na svadbe a fotení som mala pocit, že to bude super, nakoľko prístup fotografa/kameramana bol nie len profesionálny ale bol aj veľmi priateľský a vzniklo z toho jedno úžasné video a fotografie. Na celom natáčaní a fotení vládla skvelá nálada, veľa sme sa smiali a užívali si to aj cez to všetko , že vonku bolo 35 stupňou a boli sme unavení. Každý, kto videl video ostal v úžase. Nie je to iba môj názor. O 3 týždne mala svadbu moja kamarátka, ktorej som dala odporúčanie a bola taktiež nadmieru spokojná. Woow som poznala už pred svadbou nakoľko som spoluorganizovala niekoľko módnych prehliadok ( Fero Mikloško, Lukáš Kimlička, Fashion TV ), ktoré sa organizovali v Ke a všade točilo WOOW. Vznikli z toho skvelé shoty ! Preto Vás prosím , aby ste Vy nevesty nedali na takéto ,,lacné triky pánov fotografov´´ ktorí tu prezentujú aké sme nenáročné a podobne keď nám stačí Woow pretože už podľa názvu môžme usúdiť že to nie je dobre! Jedna rada pre Vás : Profesionálny fotograf si nepotrebuje robiť reklamu na úkor toho , že tu bude osočovať prácu iných, ale má reklamu na základe referencií od neviest, ktorým svadbu točil. A ja nemôžem povedať krivé slovo na Woow. Tomúto sa hovorí Pán Fotograf a Kameraman. Výsledok hovorí sám za seba !
Odpovedať
@mvjf Odporúčam naozaj :) Určite neolutujete :) Co sa týka cien tie osobne sa s Vami dohodne nakoľko veľa Záleží od toho čo všetko si prajete a aké máte predstavy ;) Ale ak chcete aby každý kto uvidí Vaše Svadobné Video ostal v nemom úžase a bol nadšený určite volte WooW :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pozri Martin 35 a Pro ja sa s Vami nehadam o kvalite ich práce kazdy ma právo Na názor... Vy ste s nim nerobili a tak to ťažko posudite... Moj názor je ze majú skvelú prácu a Velmi dobry prístup co sa nedá povedať o všetkých ... Prešla som niekoľko spoločnosti a som presvedčená ze Som urobila dobre a ak by sa vrátil cas pred moju svadbu opäť by som volila WooW !!! A považujem sa za náročného klienta !!!! Mala som nadštandardne požiadavky a vo všetkých mi vyhoveli ... Ale proti gustu... Vas názor :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Má niekto skúsenosti s WOOW PRODUCTION? Konkrétne s fotografom?
Odpovedať
Profilova fotka
@woowproduction Vaša produkcia je na vysokej úrovni , klobúk dole . Všetko je to len dôkaz , že jedna nevesta vám dokáže zmariť všetkú snahu , nadšenie a dokáže vám odobrať chuť do ďalšej práce . Prajem všetko dobré , nech to zlé vás kolego čo najrýchlejšie obíde a nech nájdete ďalšiu chuť vo vašej tvorbe ;-) Toto sa môže stať každému a môže byť akokoľvek dobrý .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?