Poraďte mi kameramana z východu, ale aj ceny

Ahoj, poprosim vas o pomoc, vydavam sa uz v januari a stale nemam kameramana (okolie PO, SB, SL, BJ). Nemozete mi nejakeho vhodneho poradit? Aj orientacne ceny, ktore beru? Ja sa v tom vobec ale vobec nevyznam a cas sa mi krati :). Dakujem za pomoc
Odpovedať
kameraman Plančár ...elita na trhu v po maš kopu Jurčenko Grjtak Hvizd,.. daj si do googlu kontakt by ti malo vyhodiť kamermani na lepšej urovni čižen profesionalny kameramani beru od 5OO eur a viac záleži od teba ako ti na tom záleži no ako citam tak svadbu maš v januari a vtedy nieje veľa svadieb tak maš viac času na vyber
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@sarra01 ahoj ja som náhodou našla jedného kameramana na facebooku, keď si zadáš do google adamo studio vyhodí ti ho na facebooku, má tam ukážky videí aj fotiek....berie 250 eur....vyskúšaj, možno bude mať voľné ;-) mal by byť z okolia alebo priamo z PP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sarra01 zabudla som dodať, že tá cena je super, čo som porovnávala s inými ponukami ;-) a jeho práca sa mi celkom pozdáva....
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@infinitystudio môžem sa opýtať prečo by mali byť kamery dve??? nezavadzá to potom na parkete, keď točia dvaja z každej strany?
Odpovedať
Profilova fotka
@robocop no mne sa to tiez nezda,zeby bolo lepsie mat 2 a viac kameramanov,otazku som polozila z toho dovodu,ze to infinitystudio tvrdilo,ze jednoznacne treba na to dvoch.ja by som dvoch nikdy nechcela,len som chcela odpoved od danej osoby,ktora taketo nieco tvrdi so 100%-nou samozrejmostou a ktora si robi hnusnu reklamu.neznasam taketo vyjadrenia...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@robocop @orangutan co tu do seba rypete? dvaja chlapi na fore hlavne pre nevesty a ako to dopadne :) a podla mna orangutan tvrdi ze je to blbost presne ako robocop tak potom o co ide? predpokladam ze ani jeden z vas pritom nieje kameraman. Hlavny kameram je len jeden a niekdey ma so sebou aj pomocnu kameru, cloveka co mu pomaha. Kameraman nosi zo sebou dost veci a ked je svadba velka zidu sa aj dvaja. No a kazdy dobry kameraman si da pozor co ma v zabere a pokial "si ako divák dezorientovaná lebo už nevieš čo je v obraze vľavo a čo vpravo" nieje to chyba 2 kamier ale srihaca co to tak sprosto zostrihal!
Odpovedať
@tinka01 to studio o ktorom tu pises co pyta 250 nema vo videach absolutne nic zo svadobnej reportaze. 2-3 minuty prechadzok po parku a po Tatrach Ti nenapovie nic. Svadobny den netrva len hodinu ked sa foti a cosi potoci, ale je to praca na cely den a noc. Reportazna cast je pre kamerama a fotografa tou najtazsou castou, tu si treba uvedomit co od svojho videa ocakavas, ak je pre Teba podstatna aj reportaz, neostava Ti nic ine iba si priplatit, lebo za taku cenu to bude len amatercina. Zvazuj aspon jedneho kameramana s viacerymi kamerami, lepsie dvoch aktivnych kameramanov, nemyslim pomocnika kameramana, tzv serpistu :-) toho zastupi hocikto zo svadobnych hosti, ale to by si asi na svojej svadbe nechcela. orangutan, pozri si video zo svadby princa Williama a Katariny, tam bolo 50 kamier a cuduj sa svete ani jednu v zaberoch nevidiet, kto umi ten umi a takisto je to aj na Slovensku, su aj babraci aj poctivci, ktorym na svojej praci zalezi.
Odpovedať
Profilova fotka
@katica9 máme stretnutie s týmto kameramanom budúci týždeň, ukáže nám viac svoju prácu, video točené v kostole, samotnú zábavu, takže až potom sa rozhodneme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katica9 Nehnevaj sa ale porovnavat kralovsku anglicku svadbu kde vopred kazdy clovek vie presne kde bude a vlastne aj moze stat so slovenskou "dedinskou" svadbou je viac ako len trocha mimo.... =-) Ja som uz na "zopar" svadbach bola a aj zopar "uzasnych kuskov - videi" mala moznost vidiet a uprimne ti poviem ze realita je bohuzial taka ze ci to toci jeden alebo viac kameramanov vobec nie je na konecnom vysledku vidiet :-( A ako pises je to o profesionalite ale tej je na slovesnku ako safranu... no a ceny su teda uz dost neskutocne - teda co sa tej amaterciny tyka.
Odpovedať
tinka01 je to najlepsie co mozete spravit, pozriet si cele video a nie len par klipov. alla24 ja neporovnavam a nikde som nenapisala, ze tam bolo 50 kameramanov. Asi si bola na svadbach kde boli len amateri, v tom priprade je uplne jedno ci je jeden alebo 50. Najlepsia pomoc s kameramanom: je obetovat tomu cas, pozriet si ukazky, alebo cele videa a podla financneho rozpoctu sa rozhodnut.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?