Poraďte kameramana na svadbu za dobrú cenu

najprv som o kamere neuvažovala ale keď čítam Vaše príspevky o tom aké živé spomienky vie vrátiť video tak začínam uvažovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@88ivik88 my sme taktiez dlho uvazovali ci ano alebo nie.. nakoniec sme sa rozhodli, ze si dame urobit kratky klip od obradu po porvy tanec .. :) ceny su rozne... dali nam ponuku za 500eur ale aj za 200eur.. treba hladat :)
Odpovedať
Profilova fotka
to je otazka asi ze kolko stoji bunda. no od do, kazda inak, zalezi od kvality. aaa tak isto by si mala specifikovat co je podla teba dobra cena :) pre kazdeho to je ine rozpatie
Odpovedať
ved ked vobec netusim cenove rozpatie ze zhruba od-do. absolutne nemam ani ponatia. co je podla vas rozumna kvalita za rozumnu cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
@88ivik88 urcite najdes od 200eur az do 1000,2000 atd. Zalezi aj od toho co sa ti paci, ci chces dlhe video, klip, ci si narocna, alebo to len chces mat proste aspon spomienku a nezalezi ti moc na spracovani atd atd .. je tam podla mna hrozne vela premennych, od kt. sa odvija cena
Odpovedať
Profilova fotka
@88ivik88 všetko záleží aj od toho: od kedy do kedy chcete aby kameraman natacal.. jasne je, ze pokial chcete natacanie uz od rana od priprav do noci je to drahsie.. pokial chcete zaznamenat len obrad a par hodin po tom.. je to lacnejsie.. my osobne preferujeme viac kvalitnych fotiek a fotografku do noci.. a video nam staci kratke...taktiez kolko DVD chcete aby pre vas pripravil, taktiez lokalita ci cestovne naklady hraju velku ulohu ale ako vravim ceny idu aj od 200eur.
Odpovedať
idem to nastudovat podrobnejsie :-) dakujem aspon za zorientovanie v problematike :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@88ivik88 Chces nieco hlavne lacne, zato ale s casto roztrasenym obrazom a na prd zvukom, plus ako 'bonus' sa vyskytuju este lacine ornamentalne okraje, popripade ruzicky, tak potom pocitaj tych 200-300 eur. Priemer, ktory ma vacsina bab sa pohybuje niekde medzi 450-800. Drahsie od 900 do ... Ja som najvyssiu ponuku dostala okolo 1600 za 30minutove video.
Odpovedať
@88ivik88 podla mna take slusnejsie video ide od 800-900 vyssie.. ale jasne ze zozenies aj lacnejsie.. teraz odhliadnuc od kvality u tych lacnejsich riskujes aj nejake problemy s dodanim vysledneho produktu alebo im to bude trva vyse roka a podobne.. citala som tu uz take pribehy a potom si vraveli nevesty ze radsej mali priplatit za niekoho overenho na koho sa da spolahnut.. vychadzam ale len zo skusenosti inych..
Odpovedať
Keď ti stačí len svadobný klip 250-1400€ podľa kvality Keď chceš klip + video 550-2000 podľa kvality V tých najnižších cenových kategóriách 250-550 máš vždy len poloamatérske video od človeka čo to robí popri práci. A ver tomu že vidno že je to amatérske. Koniec koncov sama si zhrozená. Profi iba klip počítaj s cenou od 550 Profi klip+profi video počítaj s cenou od 1000 podľa toho koľko práce tomu venuje a aké dlhé video V dobe keď DJ berie 400-500 a starejší 250-500 sa netreba čudovať tým cenám Kameramani si nosia prácu ešte domov a ver tomu že to nie je práca na 1 poobedie pri kávičke Ale ako som tu už raz písal, rozdiel v kvalite vidí málo neviest ale rozdiel v cene vidí každá :) na Slovensku letia lacné videá do max 500-550 € bez ohľadu na kvalitu. Len nech to nie je drahé.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?