Poraďte kameramana na krátky klip zo svadby

Dobry den, vie mi niekto poradit kameramana, ktory by bol ochotny vytvorit len kratky klip (5-10min) z nasej svadby? Bolo by to len z tych hlavnych momentov na zaciatku svadby, pripravy, kostol, a prvy tanec ... Znamej to urobil jeden z jej kamaratov pouzitim drona a nam sa to strasne zapacilo! Vopred dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina2604 Viem o dvoch šikovných chlalanoch :-) - jeden robí fotky, druhý videá: https://www.facebook.com/filipmorjakf... Nemala som ich síce na svojej svadbe, ale odporúčam. Pozri si aj ukážky, majú ich na FB-stránke, pričom odporúčam z jednej svadby, na ktorej som bola: https://www.youtube.com/watch?v=HnON2...
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina2604 A myslím, že sa to bude dať aj tak, že ak chceš kameramana, príde Ti len on, teda bez fotografa. Veď ak Ťa zaujal, skús sa mu ozvať.
Odpovedať
@miriama_dzvonikova dakujem za tip, teraz som im napisala spravu na fcb ... :)
Odpovedať
bohuzial moj termin uz maju obsadeny, ale odporucili mi niekoho ineho tak skusam dalej ... Tie pripravy su ozaj vycerpavajuce, ze? a to som si myslela, ze si to budem uzivat :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín máme zatiaľ voľný. V prípade, že sme Vás našou tvorbou zaujali rada Vám odpoviem na Vaše otázky prostredníctvom IP alebo emailu. :-) Ďakujem S pozdravom
Odpovedať
https://www.facebook.com/vaspribeh.sk...
Odpovedať
mlady chalan.. sikovny..za rozumnu cenu
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina2604 Tak to je škoda, že nemali voľný termín. A to si sa im ozvala dosť v predstihu (ja som vybavila fotografa až v novembri, kapelu až v decembri/januári, kameru sme nemali - bol by nepotrebný na našej malej svadbe). Ale presne ako píšeš, je to vyčerpávajúce, preto si na to všetko treba nechať dostatok času, avšak zase neváhať... Čo je dobré, treba hneď brať. Verím, že si nájdeš takého kameramana, akého chceš :-) PS: Budeš mať svadbu presne v tú sobotu čo sme mali my tohto roku (...a bolo vtedy 36 stupňov!)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?