Poraďte kameramana a fotografa v Žilinskom kraji

Baby, poradte mi prosim nejakeho dobreho kameramana z okolia Ziliny za rozumnu cenu (Cadca,Krasno nad Kysucou, Oscadnica,...) Kolko tak v priemere stoji fotograf? Mali ste niekto fotografa az do jednej hodiny rana? Oplati sa to? Dakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj,mam kamaratku fotografku.Je naozaj uzasna.Nas uz fotila 2x- rodinne foto.V maji sa berieme a tiez nas ide fotit.Cenovo je jedna z najlacnejsich- 269 eu. Vola sa Alica Bednarova,bud si ju takto vyhladaj na FCB,alebo si daj Alice Photografie. Je z okresu Bytca,ale viem,ze chodi po celom SK.Tak pa
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyz87 Pozri StudioPama - my sme ich mali a boli sme vééééľmi spokojní... majú tam veľa ukážok foto aj video a prístup neoceniteľný... či na nezaplatenie?? :-D
Odpovedať
My budeme mať kameramana z Turzovky - p.Chrenšť. Za video chce tuším 260 alebo 290 eur, nie som si teraz istá. Aj fotí, za foto chce 140 eur, ale robí len portrétové fotky. A keďže my tiež chceme fotografa viac menej na celý deň tak som zohnala jedného suprového z DK - Tomáš Pavčo, na Kysuciach fotí často, je veľmi milý, ústretový a aj keď nás ešte nefotil videla som jeho prácu a určite budeme spokojný. Som z jeho prístupu nadšená, a dokonca ak si ho objednáš do konca tohto roka tak má akciu na predsvadobné foto zdarma. Má tri cenové ponuky, my ho budeme mať od rána od cca 9:00 do večera cca 21:00, a platíme mu 240 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
Mirka Martiniakova z Cadce, super baba,rozumne ceny , jej manzel robi video
Odpovedať
Ja môžem odporúčať všetkými desiatimi Tomáša Kopřivu. S videom sme veľmi spokojní a jeho prístup je super. :-) Robi aj HD video - to sme si dali aj my a vobec nelutujem. Jeho stranka je ako jeho meno :-D len bez diakritiky, ma tam ukazky, urcite pozri. @lucyz87
Odpovedať
Čo sa týka odporúčania tak to urobiť nemôžem lebo odporúčam našu firmu :) ale čo sa týka cien, tak môžem povedať že fullservis je za 500 € a zahŕňa to fotenie celej svadby + umelecké fotografie, záznam 2x Full HD kamerami s tým že je možnosť dodať výsledok aj ako AVCHD (čo je vlastne Full HD na DVD disku). Fotografie si môžete pozrieť v galérii :)
Odpovedať
Na fotenie som pouzila Stanislava Tapaja- fotograf a grafik z Martina, a bola som spokojna, prvy den nas fotil asi 3 hodky ( mala som gulasku pre najlblizsich a 40 hosti zo zahranicia ) a druhy den klasika cely den do 02. rana. Fotky som mala na DVD do tyzdna. a vsetko za super cenu. Video nemozem odporucit, to som mala kameramana z Mazy sk (Prievidza) a slubili mi video do 3 tyzdnov, najskor som ho nahanala, ale kedze uz je par mesiacov po lete a mam iba jedny nervy, tak si ho moze nechat...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyz87 Pozrite si nás ne je problém prísť k Vám pôsobíme na celom Slovensku
Odpovedať
Profi kameraman - recstudio - michal lichner. Perfektný :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj, skús kuk fotopb, fotí zo záľuby, ale úžasne! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na Kysuce chodim tocit velmi rad, su tam velmi dobre svadby a prijemní ludia :-S
Odpovedať
Profilova fotka
zaplatite za videofilm, fotky budu ako darcek ;-)
Odpovedať
V prípade záujmu info na mna v profile PRO
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám fotografické služby. V prípade, že Vás moje portfólio zaujalo, neváhajte ma kontaktovať. Rád poskytnem bližšie informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, na Kysuce chodievame fotografovat aj kamerovat casto. Ak sa vam paci nasa praca, nevahajte nas kontaktovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@ajinka007 raz v sobotu rano mi zvoni telefon a tam Tomas Kopriva, kameraman zo Ziliny. Vraj je chory a slubil uz niekomu, ze bude tocit svadbu, ale nema nahradu. Vraj browsoval po nete a nasiel mna. Tak som mal last minute, za hodinu som bol v Ziline a tocil som jeho svadbu. :-) Stalo sa to minuly rok. BTW: v zivote som ho pred tym nevidel a nepoznal. Nevesta bola spokojna a aj Tomas. Ved si musime pomahat. Urobil by to este niekto? ;-)
Odpovedať
@lucyz87 termín mám stále voľný, môžme sa dohodnúť. kontakt na stránke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Profesionalita, ochota a skvelý pomer kvalita - cena... to je naša ponuka pre Vás! Ak si pozriete našu prácu budeme radi! A či sme pre Vás dobrí a dosť šikovní, to necháme na Vás! ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@anna903 a preco ?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?