Poradíte šikovného kameramana a starejšieho z Martina?

Dolezita je pre mna kvalita za rozumnu cenu :-)
Odpovedať
Skus vygooglit mazyvideo, su z prievidze, ja som im volala ale na moj termin mali uz obsadene... :( Robili svadbu mojej sesternici a video bolo perfektne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Čo sa týka mazyvidea, tak v žiadnom prípade nemožeme doporučiť. Svadbu sme mali 28.9.2013 a video dodnes nemáme. Mazy dostal zaplatených 380,-Eur, a priniesol DVDčka, na ktorých bolo spravené len menu. Následne sa vyhováral na chybu v programe a dnes už ani nebere telefon a prakticky vobec nekomunikuje. Aktuálne zvažujeme podanie trestného oznámenia, len čakáme, kým budeme mať k dispozícii telefonáty z firemného telefónu, kde je dokaz o prevzatí peňazí a nedodaní videa. Ináč Mazy posobil veľmi príjemne a skúsene. Všetko bolo jasné, v pohode atd atd. Až do doby, než mal video dodať. Na emaily absolútne nereagoval s tým, že mu nefungujú, potom bol na cestách v maďarsku, mal nefunkčný program a potom cca mesiac nedostupný telefón, ktorý vraj stratil. Teraz už dostupný je (minimálne od vianoc), ale Mazy úspešne ďalej odoláva a telefóny neberie, aj keď mu voláme 5x denne. Veľký pozor na takýchto podvodníkov!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer prajem, pozrite si naše ponuky na našej stránke, máme niekoľko variant v,šetko záleží od Vašej náročnosti. Ponúkame už v základnom balíku dvojkamerový záznam s môžnosťou záznamu vo Full DH. Sme zohraný a spoľahlivý tím. Štúdio KAMA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?