Poradíte kameramana z okolia Prievidze?

Profilova fotka
fotografa máme aj DJ-ja ale potrebovali by sme kamaramana....ak náhodou niekto vie poraďte mi prosííííííííím.....vopred ďakujem ;-)
Odpovedať
Marek Tahotný - Trnava - je velmi dobry
Odpovedať
v auguste mame este dva terminy volne, v pripade zaujmu nas kontaktujte mailom na mazy@mazy.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Čo sa týka mazyvidea, tak v žiadnom prípade nemožeme doporučiť. Svadbu sme mali 28.9.2013 a video dodnes nemáme. Mazy dostal zaplatených 380,-Eur, a priniesol DVDčka, na ktorých bolo spravené len menu. Následne sa vyhováral na chybu v programe a dnes už ani nebere telefon a prakticky vobec nekomunikuje. Aktuálne zvažujeme podanie trestného oznámenia, len čakáme, kým budeme mať k dispozícii telefonáty z firemného telefónu, kde je dokaz o prevzatí peňazí a nedodaní videa. Ináč Mazy posobil veľmi príjemne a skúsene. Všetko bolo jasné, v pohode atd atd. Až do doby, než mal video dodať. Na emaily absolútne nereagoval s tým, že mu nefungujú, potom bol na cestách v maďarsku, mal nefunkčný program a potom cca mesiac nedostupný telefón, ktorý vraj stratil. Teraz už dostupný je (minimálne od vianoc), ale Mazy úspešne ďalej odoláva a telefóny neberie, aj keď mu voláme 5x denne. Veľký pozor na takýchto podvodníkov!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Veľmi radi Vám ponúkneme naše služby. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte a kontaktujte nás :). Prajem pekný a príjemný deň!
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, som priamo z Prievidze. Prosim, pozrite si mojuu web stranku a v pripade zaujmu ma mozete kontaktovat, alebo aj osobne stretnutie. Prajem pekny den Branislav Miksik
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň, ponúkam Vám moje služby Andrej Hlavatý
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?