Poradíte kameramana v Michalovciach?

Dobry den, zhanam kameramana na svadbu na Sirave, zaciatok jula. Zijem v zahranici a tak je pre mna tazke sa s niekym osobne stretnut ale poprosila by som o referencie, cena max 350. len kamera, fotografa mam. Prosim pokial viete o niekom kto nerobi tie najgycovejsie videa a nepusti mladomanzelom Tears in Heaven na pripitok. Niekto, kto ide trosku s dobou, velmi by mi to pomohlo, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze za max 350 dostanete prave to o co nemate zaujem. Za 350 mozete mat pekne fotky. S peknym videom je nielen kus viac prace, ale treba nan aj kus viac techniky na ktoru treba zarobit. Len pre predstavu cena svadobneho videa v SR je cca od 250 po 1500 €. Cim nizsia cena za svadobne video, tym vacsia pravdepodobnost, ze si zaplatite, za nudne, gycove video, ktore si pozriete raz a potom ho odlozite do suflika. Samozrejme, ze nieje vsetko len o peniazoch, ale v kazdej oblasti zivota plati, ze za kvalitu sa plati.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer. Skuste si pozriet nasu pracu.
Odpovedať
Profilova fotka
weddsk to vystihol presne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa sú tí najlepší kameramani už dávno vychytaní. A riešiť takúto vec 3 mesiace pred svadbou, no neviem, neviem. A voľní ostali už len tí "nudní". Ja mám rezerve na dobrého kameramana už rok dopredu a podotýkam, že nestál do 350€, ale viac :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak Ti môžem poradiť, my máme kameramana Marcela Závodného, akurát dnes sme s nim boli točiť predsvadobné video. Skvelý prístup, ochota a nápady. Stojí síce 450€, ale je presne taký, akého hľadáš, kráča s dobou. Žiadne lietajúce srdiečka ani nič podobné na svojom DVD nenájdeš. Jednoducho žiaden gýč. Ak chceš, ozvi sa v správe, viem Ti poslať kontakt aj jeho web. Určite neoľutuješ ;-)
Odpovedať
skúste naše portfólio, máme dlhoročné skúsenosti...
Odpovedať
Ahoj, my sme mali Pavla Kocana z Cabova. Berie cca 400, je flexibilný, vie sa s videom vyhrať. Dokonca i moja manželka bola s videom spokojná :-p Ak máš záujem, viem ti naňho poslať kontakt. BL
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?